Badkamer renoveren?

Vergelijk gratis offertes van badkamerspecialisten & bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Badkamerrenovatie

Of u nu uw badkamer wilt renoveren vanwege esthetische redenen, of omdat het sanitair sterk verouderd is, het is verstandig om voor de badkamer renovatie contact op te nemen met de badkamerspecialisten uit ons netwerk. Indien u gratis en vrijblijvend offertes aanvraagt dan ontvangt u op korte termijn diverse vrijblijvende offertes toegestuurd. Het is aan u om de aanvragen naast elkaar te leggen en te kiezen voor de beste aanbieding. Zo bespaart u aanzienlijk op uw investering!

Start gratis offerteaanvraag.

De specialisten kunnen u van advies dienen over de diverse opties wat betreft sanitair, en helpen u desgewenst met het maken en uitvoeren van een ontwerp. Een badkamerrenovatie kan variëren van het eenvoudigweg vervangen van de huidige douchecabine, of omvat een renovatie van de gehele badkamer. Indien u uw wensen en budget doorgeeft dan maken de badkamerspecialisten een voorstel op maat.

Wat kost een badkamerrenovatie?

De prijzen voor een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, de mate van renoveren en de mate waarin u zelf aan de slag gaat. Ook de grootte van uw badkamer speelt een rol in de kosten. De kosten voor een kleine badkamerrenovatie variëren tussen de €3.500,- en €5.000,-. Voor een grote badkamerrenovatie liggen de prijzen tussen de €5.000,- en €7.500,-. Gaat u voor een compleet nieuwe badkamer? Dan bent u ongeveer €10.000,- kwijt.

Kosten badkamerrenovatie in 2024

Type badkamerrenovatie Afwerking? Oppervlakte Gemiddelde kosten, inclusief montage en btw
Kleine badkamerrenovatie Basic 9 m² €3.500,- tot €5.000,-
Grote badkamerrenovatie / badkamer verbouwen Standaard 9 m² €5.000,- tot €7.500,-
Nieuwe badkamer plaatsen Luxe 9 m² €10.000,- of meer

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten, die sterk per situatie en badkamer installateur verschillen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

Besparen op badkamerrenovatie?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar!

Verschillende mogelijkheden

Een badkamerrenovatie hoeft niet per definitie veel tijd en geld te kosten. Zo is het mogelijk om uw badkamer te renoveren door simpelweg het sanitair te vervangen, of een nieuw badmeubel te installeren. Met deze eenvoudige en relatief goedkope handelingen kan uw badkamer al een geheel nieuw aanzicht krijgen. Daarnaast is een complete renovatie mogelijk. Dit betekent dat u geruime tijd in een verbouwing terecht komt, maar het resultaat zal er dan ook naar zijn.

Kies voor een elegante en klassieke stijl, of juist voor een moderne look. Door een badkamerrenovatie kunt u de ruimte tevens geschikt maken voor bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding, of voor minder validen. Enkele lichte aanpassingen zijn vaak al voldoende.

Badkamerrenovatie tips

Een renovatie heeft vaak heel wat voeten in aarde, zorg en dan ook voor dat u goed bent voorbereid. Tips:

  • Controleer de waterleidingen, leg eventueel een nieuw leidingsstelsel aan.
  • Koop sanitair met een lange levensduur.
  • Houd rekening met de elektriciteitsgroepen en bijbehorende badkamer zones.
  • Zorg voor een goede ventilatie. (Huur eventueel een afzuigsysteem.)

badkamerrenovatie instalateur

Besparen op badkamerrenovatie, reparatie of onderhoud? Gratis offertes!

Naast het renoveren van de badkamer, helpen de specialisten uit ons netwerk u graag met de reparatie en het onderhoud van uw huidige sanitair. Loopt het toilet niet meer goed door? Of werkt de douchecabine niet meer naar behoren? Vraag bij ons naar de reparatiekosten en diverse mogelijkheden.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vergelijk deze gratis en vrijblijvende offertes van badkamerspecialisten uit uw regio! Zo kiest u de specialist die het beste bij u past en bespaart u tot wel 40% op de kosten van een badkamerrenovatie, reparatie en onderhoud!