Badkamer renovatie

Badkamerrenovatie

Of u nu uw badkamer wilt renoveren vanwege esthetische redenen, of omdat het sanitair sterk verouderd is, het is verstandig om voor de badkamer renovatie contact op te nemen met de badkamerspecialisten uit ons netwerk. Indien u gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt dan ontvangt u op korte termijn diverse vrijblijvende offertes toegestuurd. Het is aan u om de aanvragen naast elkaar te leggen en te kiezen voor de beste aanbieding. Zo bespaart u aanzienlijk op uw investering!

De specialisten kunnen u van advies dienen over de diverse opties wat betreft sanitair, en helpen u desgewenst met het maken en uitvoeren van een ontwerp. Een badkamerrenovatie kan variëren van het eenvoudigweg vervangen van de huidige douchecabine, of omvat een renovatie van de gehele badkamer. Indien u uw wensen en budget doorgeeft dan maken de badkamerspecialisten een voorstel op maat.

Gratis offertes vergelijken
Type opdracht
Badkamer plaatsen of verbouwenToilet verbouwen

Bent u eigenaar van de woning? (*)

Omschrijving opdracht (*)


Kosten

De prijzen voor een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, de mate van renoveren en de mate waarin u zelf aan de slag gaat. Een proces van ontwerp tot installatie kan oplopen tot zo’n 8.000 euro, terwijl het vervangen van een enkel badkamer meubel beperkt kan blijven tot een kleine 500 euro. Stel daarom voor u start met de renovatie een bepaald bedrag vast, en overleg met een specialist over de mogelijkheden.

Verschillende mogelijkheden

Een badkamerrenovatie hoeft niet per definitie veel tijd en geld te kosten. Zo is het mogelijk om uw badkamer te renoveren door simpelweg het sanitair te vervangen, of een nieuw badmeubel te installeren. Met deze eenvoudige en relatief goedkope handelingen kan uw badkamer al een geheel nieuw aanzicht krijgen. Daarnaast is een complete renovatie mogelijk. Dit betekent dat u geruime tijd in een verbouwing terecht komt, maar het resultaat zal er dan ook naar zijn. Kies voor een elegante en klassieke stijl, of juist voor een moderne look. Door een badkamerrenovatie kunt u de ruimte tevens geschikt maken voor bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding, of voor minder validen. Enkele lichte aanpassingen zijn vaak al voldoende.

Reparatie en onderhoud, vrijblijvende offertes

Naast het renoveren van de badkamer, helpen de specialisten uit ons netwerk u graag met de reparatie en het onderhoud van uw huidige sanitair. Loopt het toilet niet meer goed door? Of werkt de douchecabine niet meer naar behoren? Vraag bij ons naar de reparatiekosten en diverse mogelijkheden. Vul het contactformulier in en u ontvangt van ons geheel gratis en vrijblijvend diverse offertes gebaseerd op uw hulpvraag. Wij zijn u graag van dienst!

Renovatie tips

Een renovatie heeft vaak heel wat voeten in aarde, zorg en dan ook voor dat u goed bent voorbereid. Tips:

  • Controleer de waterleidingen, leg eventueel een nieuw leidingsstelsel aan.
  • Koop sanitair met een lange levensduur.
  • Houd rekening met de elektriciteitsgroepen en bijbehorende badkamer zones.
  • Zorg voor een goede ventilatie. (Huur eventueel een afzuigsysteem.)