Over ons

Erg leuk dat u benieuwd bent naar ons! We vertellen u graag meer over ons netwerk van bouwbedrijven. Binnen ons netwerk vindt u meerdere specialisten uit verschillende vakgebieden. Wij helpen u met het renoveren van de badkamer of keuken, wij plaatsen dakkapellen en we repareren lekkages. Bij een offerteaanvraag ontvangt u altijd meerdere offertes zodat u de specialisten met elkaar kunt vergelijken. Wist u dat u tot wel 40% op de totaalprijs van een klus kunt besparen door offertes te vergelijken? U ontvangt alleen offertes van vakmannen uit uw regio omdat we het belangrijk vinden dat u snel wordt geholpen.

Ervaring en vakkennis

Wij willen dat u tevreden bent. Wij zijn namelijk ook pas tevreden wanneer u dat bent. We zorgen er dan ook voor dat alle bedrijven uit ons netwerk genoeg vakkennis en ervaring hebben. Alle bedrijven worden hierop geselecteerd zodat we zeker weten dat u goed wordt geholpen. Kunt u de oorzaak van een lekkage niet vinden? Of hebt u een lastige klus in uw badkamer? Geen probleem, we helpen u graag! Ook vragen over onze diensten zijn bij ons van harte welkom.

over ons
dakkapellen offerteskeukenrenovatie offerteskunststof kozijnen offertes
lekkage offertesbadkamerrenovatie offertes

Netwerk van De Boer: specialisten op diverse vakgebieden.

Wij helpen u met het installeren, renoveren of repareren van de keuken, badkamer of dakkapel. Vraag vandaag nog diverse offertes aan.

Hoe werkt ons netwerk?

Zoekt u een vakman voor een bepaalde klus in uw woning? U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar verschillende bedrijven en contact met ze opnemen. Dankzij ons netwerk van bedrijven hebt u echter een hoop minder zoekwerk. Als u het contactformulier invult ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend offertes van bedrijven uit ons netwerk. U ontvangt maximaal vijf offertes zodat u ze kunt vergelijken. Bent u alleen benieuwd naar de prijs van een klus? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend!

Uw voordeel

  • Bouwbedrijven vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Voordelen van vergelijken

Er zijn vele bedrijven in de dakkapellen, kozijnen en badkamer branche. Elk bedrijf zegt de laagste prijs en de hoogste kwaliteit te bieden. Maar hoe weet u of dit klopt? Als u meerdere offertes vergelijkt hebt u inzicht in de gemiddelde marktprijzen. U ziet gauw welke vakman écht een scherpe prijs biedt. Naast de prijzen kunt u ook het aanbod en de voorwaarden van bedrijven vergelijken. Dit is fijn omdat u hierdoor altijd het bedrijf dat het beste bij u past zult kiezen.

Tips bij het vergelijken

Het is handig om te weten waar u op moet letten als u offertes gaat vergelijken. Controleer altijd wat bij de prijs zit inbegrepen en wat juist niet. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Houd ook rekening met andere factoren. Welke materialen worden gebruikt? Hebt u garantie? En wanneer kan het bedrijf beginnen? Niet alleen de prijs is belangrijk. Als u vragen hebt over een offerte dan kunt u hierover het beste contact opnemen met het betreffende bedrijf.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“Een tijdje geleden besloot ik dat het tijd was voor een carport. Via Bouwbedrijf de Boer ontving ik drie offertes van bedrijven bij mij in de buurt. Ik heb voor het bedrijf met de laagste prijs gekozen. Ze werkten snel en vakkundig, ik ben erg tevreden. Als het vriest hoef ik nu nier meer eerst een eeuwigheid te krabben in de kou. Heerlijk!”
A. Bleeker
“Onze badkamer was nogal verouderd, hier wilde ik graag iets aan veranderen. Ik heb gratis een paar offertes aangevraagd om te kijken wat dit ongeveer zou kosten. De prijzen vielen erg mee. Ik heb het bedrijf wat het dichtste bij ons is gevestigd gekozen. De vakman was erg aardig en wist waar hij het over had.”
A. Rinsma

Bent u als specialist geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk de bedrijven aanmelden pagina en ontdek de voordelen!