Besparen op kozijnen?

Vergelijk offertes van kunststof kozijnen & bespaar!

Kunststof kozijnen merken

Wilt u graag kunststof kozijnen, maar u weet niet welke merken geschikt zijn? Wij hebben voor u een aantal merken op een rij gezet, namelijk: Schüco, Finstral, Gayko, Weru, Veka en Deceuninck. Met deze merken bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij informeren u over alle merken de specificaties. Daarnaast benoemen we een aantal merken die kwalitatief hang- en sluitwerken aanbieden. Verder noemen we een aantal belangrijke keurmerken waar u op moet letten en we geven u de prijzen inclusief plaatsen. Ons netwerk van bedrijven gespecialiseerd in kunststof kozijnen helpt u graag met het kiezen voor één van de door ons benoemde merken. Vul het offerteformulier in en ontvang op korte termijn gratis en vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5). Maak de beste deal door de offertes zelf te vergelijken en kies het merk dat bij u past.

Productieproces kunststof kozijnen

Het productieproces begint bij het winnen van kunststofbolletjes uit aardolie. Vervolgens worden de bolletjes in een machine samengedrukt, gesmolten en in een vorm gedrukt. Door de hoge druk wordt het kunststof erg heet en begint te smelten. Daardoor wordt het materiaal erg flexibel en makkelijk vervormbaar. Nadat het is uitgehard ontstaan er profielen. Daaropvolgend worden de profielen op maat gezaagd die samen met een ander profiel een perfecte 90 graden hoek vormt. De kunststof kozijnen zijn bijna klaar en het is tijd om het hang- en sluitwerk toe te voegen. Als laatste wordt het eindproduct afgewerkt met de juiste kleuren en eventuele structuren.

Schüco

Schüco is een Duits merk die tot één van de grootste kozijnen profielleveranciers ter wereld behoort. De aluminium profielen van Schüco hebben een goede reputatie, net als de kunststof kozijnen die Schüco levert. Het merk Schüco levert doorsnee kunststof kozijnen, de zogenoemde Corona modellen. Daarbij biedt Schüco drie varianten, namelijk de CT 70, CT 70 MD en CT 70 Accent. Tevens biedt Schüco kozijnen met een goede isolatiewaarde, de Thermo producten, waar u kunt kiezen uit de Thermo 6 en Thermo Plus.

Finstral

Finstral behoort tot de topmerken die de focus legt op de functionaliteit, uitvoering en design. Finstral gaat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Middels hun moderne bedieningscomfort en onderhoudsvrije producten hoopt Finstral u te overtuigen. Tevens is een groot pluspunt bij Finstral dat hun producten goede warmte-isolatie biedt zowel in de winter als in de zomer. Verder zijn ze goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Finstral biedt ook vele mogelijkheden qua kleuren en structuren.

Gayko

Hoge kwaliteit, daar streeft Gayko naar. Het is één van de beste Duitse merken voor kunststof kozijnen. Gayko hanteert hoge eisen aangaande de isolatie, veiligheid, schoonheid en duurzaamheid. Kunststof kozijnen van Gayko staan bekend om de hoge isolatiewaarde. Zowel warmte- als geluidsisolatie. Dat zorgt ervoor dat de warmte in de winter beter binnenblijft en de kou buiten. U zal uw energiekosten op jaarbasis zien dalen. Evenzeer is een kozijn van Gayko onderhoudsvriendelijk.

Weru

Weru staat al jaren bovenaan de lijst van beste merken. Dankzij hun jarenlange ervaring weet Weru altijd de beste prijzen aan te bieden. Om de kwaliteit hoog te houden heeft Weru alleen gecertificeerde bedrijven waar elke expert zorgvuldig is uitgekozen. Door de hoge isolatiewaarde van Weru kunststof kozijnen is een product voelbaar comfortabeler. Tevens zorgt de isolatie ervoor dat uw energierekening daalt. Weru geeft tot 10 jaar garantie en bieden ook nog vakkundige service na de montage.

Veka

Veka profielsystemen behoort tot de topmerken van Duitsland. Volgens Duitse begrippen voldoet Veka aan de kwaliteitsstandaarden op het gebied van kunststof kozijnen die continu worden aangescherpt. Tevens is Veka constant bezig met de profieltechnologie te verbeteren om steeds beter te presteren. Rekening houden met het milieu staat bij Veka hoog in het vaandel. Zo hergebruikt Veka bijvoorbeeld oude kozijnen om daar weer nieuwe van te maken. Daarnaast biedt Veka kunststof kozijnen, net als andere merken, goede warmte-isolatie.

Deceuninck

Een merk als Deceuninck is constant bezig met innoveren. Ze ontwikkelen graag innovatieve bouwoplossingen met de bijbehorende technologieën. Daarbij houden ze altijd rekening met de laatste trends en ontwikkelingen met betrekking tot kunststof kozijnen. Kenmerkend aan Deceuninck is dat ze altijd stijlvolle en duurzame designs hebben en een kleine ecologische voetafdruk achterlaten. Deceuninck kunststof kozijnen bieden goede isolatie, elk soort kozijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is zo goed als onderhoudsvrij. Tevens biedt Deceuninck een aantal varianten, zoals de Basic, Standaard en Premium kozijnen die oplopen in isolatiewaarde.

Merken hang- en sluitwerk

Heeft u uw nieuwe kunststof kozijnen uitgezocht? Dan is het tijd voor het juiste hang- en sluitwerk. Er zijn een aantal topmerken die het beste kozijnenbeslag aanbieden, namelijk de merken Winkhaus, Dr. Hahn, GU en Roto. De diversiteit wat betreft kozijnenbeslag is groot. Over het algemeen neemt men altijd sloten en scharnieren om mee te beginnen. Tevens zijn er merken die producten voor brandpreventie aanbieden. Naast handmatige bediening van uw kunststof kozijnen kunt u er ook voor kiezen om elektrische besturing toe te voegen. Verder bieden de merken ook beveiligingsartikelen aan zodat het lastiger is voor inbrekers om binnen te komen.

Keurmerken

Weet u niet of uw uitgekozen kozijnleverancier betrouwbaar is? Wij hebben voor u een aantal keurmerken op een rij gezet om de juiste leverancier te vinden. Ten eerste bestaat er het zogenoemde KOMO-label. Dit keurmerk toetst de kwaliteit. Als de merken zijn gecertificeerd met dit label dan voldoen deze aan de Nederlandse regelgeving. Daarnaast bestaat er een keurmerk voor de kwaliteit van hang- en sluitwerk, het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Verder is er nog het keurmerk genaamd BouwGarant. Die certificeert bouwbedrijven. Als een bedrijf dit keurmerk bezit dan houdt het in dat het bedrijf een bepaald niveau van vakmanschap en betrouwbaarheid heeft.

kunststof kozijnen merken

Vraag vrijblijvend offertes aan

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo spoedig mogelijk enkele gratis offertes, de aanvraag is geheel vrijblijvend – u zit dus nergens aan vast.