Keuken renoveren?

Vergelijk offertes van keukenspecialisten & bespaar!

Gratis offertes vergelijken!

Keukenrenovatie

Keuken niet naar uw wens? Kies dan voor een keukenrenovatie! Een keuken renoveren is een goede manier om het gebruikscomfort te verhogen. Bovendien verhoogt dit ook de woningwaarde! Benieuwd hoeveel het kost om uw keuken op te knappen?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

U ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende specialisten in uw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo voor de vakman met het beste aanbod.

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden bij een keukenrenovatie. U leest hoe u een oude keuken kunt opknappen en wat een keuken renoveren ongeveer kost.

Voordelen keuken renoveren

  • Een keuken renoveren is goedkoper dan een nieuwe keuken.
  • Met een keukenrenovatie verhoogt u het gebruikersgemak.
  • Een keuken vernieuwen zorgt voor een hogere woningwaarde.

Keukenrenovatie binnen 1 dag?

Wist u dat een keukenrenovatie in 1 dag mogelijk is? Met kleine aanpassingen geeft u de keukenruimte al een compleet andere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van de keukenkastjes of het vervangen van de frontjes. Hoewel dit kleine veranderingen zijn, kunt u hiermee de stijl van de keuken volledig veranderen.

Kiest u een keukenrenovatie met of zonder breekwerk?

Bij een keukenrenovatie in 1 dag gaat het meestal om een keuken renovatie zonder breken. Dat betekent dat de grootste onderdelen van de keuken intact blijven. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een renovatie met breekwerk. Dat is de beste optie als u grote veranderingen wilt maken in de indeling.

keukenrenovatie

Keukenrenovatie kosten

De keukenrenovatie kosten zijn afhankelijk van het formaat van de keuken en de materialen die u gebruikt. Een kleine keukenrenovatie kost ongeveer €350,- tot €950,-. Dit houdt in dat u 3 keukendeuren, 3 ladefronten en 1 koelkastpaneel vervangt.

Voor een gemiddelde keukenrenovatie liggen de kosten rond de €900,- tot €2.000,-. Dit bestaat uit bijvoorbeeld 8 keukendeuren en 5 ladefronten en een vaatwasserpaneel. Hebt u echt een grote keuken, houd dan rekening met kosten rond de €1.000,- tot €3.000,-. Voor deze prijs hebt u 12 keukendeuren, 7 ladefronten en een koelkast- en vaatwasserpaneel.

Wat kost een keukenrenovatie?

Type keukenrenovatieGemiddelde kosten, inclusief btw en arbeidBestaande uit:
Kleine keuken renoveren€350,- tot €950,-– 3 keukendeuren
– 3 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– Inclusief handgrepen en scharnieren
Gemiddelde keuken renoveren€900,- tot €2.000,-– 8 keukendeuren
– 5 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
– Inclusief handgrepen en scharnieren
Grote keuken renoveren€1.000,- tot €3.000,-– 12 keukendeuren
– 7 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
– Inclusief handgrepen en scharnieren

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en arbeidskosten. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.