Badkamer renoveren Alkmaar

Badkamer Alkmaar

Het renoveren van badkamers is een klus die heel wat tijd in beslag kan nemen, maar die zorgt voor een grote verbetering van het wooncomfort. Bij een badkamerrenovatie kunt u denken aan het veranderen van het volledige ontwerp van de ruimte, maar ook het aanpassen van een deel van het sanitair of de installatie van een nieuw badkamermeubel. Bent u benieuwd naar de kosten voor een badkamerrenovatie naar uw wensen, of de mogelijkheden voor het verbouwen van de doucheruimte bij u thuis in Alkmaar? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Na de offerteaanvraag ontvangt u meerdere offertes van specialisten uit uw regio. Geheel gratis en vrijblijvend. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Badkamerrenovatie

De specialisten uit Alkmaar hebben een ruime ervaring met het verbouwen van menig badkamer, maar ook met het renoveren van de ruimte. Hebt u maar een kleine badkamer, en wilt u ervoor zorgen dat deze er zo ruim mogelijk uit ziet? De professionals uit ons netwerk zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. De prijzen voor een badkamerrenovatie vallen meestal rond de €4000,- maar kunnen verlaagd worden door het nieuwe sanitair of het andere badkamermeubel bij een outletshop te kopen. Dit scheelt tot wel 30%.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Omdat de prijzen voor het opknappen of renoveren van de badkamer variëren naar gelang het werk dat wij uitvoeren, adviseren wij om via ons contactformulier vrijblijvende offertes aan te vragen. Het is aan u om de offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en zo te kiezen voor de badkamerrenovatie expert uit Alkmaar die het beste bij u past. Wij garanderen dat de renovatie bij ons in uitstekende handen is en u spoedig van een optimaal comfort geniet!

Gratis offertes vergelijkenBent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdracht (*)

Is het materiaal al aanwezig? (*)

Uitvoermoment (*)

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
 

Badkamer ontwerp Alkmaar

Ontwerp

Voordat u de badkamer kunt laten opknappen, verbouwen of renoveren, is het belangrijk om een ontwerp te maken van de ruimte. Een ontwerp kan bestaan uit een aantal kleine aanpassingen, maar ook een volledige renovatie. Hebt u zelf ideeën voor de badkamerrenovatie? Maak dan een ontwerp en geef deze mee aan één van de renovatie-experts uit Alkmaar. Deze zal op basis van uw ontwerp kijken naar de mogelijkheden binnen het vastgestelde budget.

Badkamer repareren

Reparatie

Wanneer een toilet het niet meer doet, of als de douche steeds vaker geen warm water geeft, dan is het zaak te kijken naar de mogelijkheden voor een reparatie. Veel van onze klanten uit Alkmaar denken vaak dat het direct nodig is een renovatie te laten uitvoeren, terwijl vaak een reparatie uitkomst kan bieden. Bij een reparatie moet u onder andere denken aan het ontstoppen van het doucheputje, het vervangen van een kraanleertje of het opknappen van de badkamertegels.

Sanitair installateur Alkmaar

Sanitair installatie

Naast het maken van een ontwerp en het opknappen van bestaande badkameronderdelen, kunnen de experts ook zorgen voor de installatie van nieuw sanitair. Zo installeren zij met alle plezier het toilet of een bad. Kiest u voor de installatie van een volledig nieuw onderdeel, dan zullen er ook aanpassingen moeten worden gedaan aan de waterleidingen en elektriciteit. Door één van de erkende vakmannen uit Alkmaar dit te laten uitvoeren, weet u zeker dat de klus veilig wordt afgehandeld en verkleint u de kans op vochtproblemen.

Badkamermeubels Alkmaar

Badkamermeubels

Het opknappen of vervangen van een badkamermeubel kan uw badkamer een heel andere aanblik geven. Wanneer wij spreken over een badkamermeubel dan gaat dit over een eenvoudige kast, of een combinatiemodel van wastafel en kastruimte. Hebt u specifieke wensen voor het ontwerp van het badkamermeubel? Maak dan zelf een ontwerp en geef dit door aan één van de specialisten uit Alkmaar. Vaak is het een optie om een badkamermeubel op maat te laten maken. De installatie van het nieuwe badkamermeubel kunt u eventueel eigenhandig uitvoeren.

Mozaïek badkamertegels

Badkamertegels

Hebt u al meer dan 20 jaar dezelfde badkamertegels in de badkamer? Dan is het waarschijnlijk dat er de voegen verouderd zijn, en is bovendien de kans op schimmel hoog. Het plaatsen van andere badkamertegels kan vochtproblemen verhelpen en zorgt bovendien voor de verbetering van de uitstraling van de badkamer. Zo zullen grote badkamertegels een optisch grotere ruimte creëren en zorgt u met kleinere badkamertegels voor een intieme en knusse sfeer. Het grote voordeel van badkamertegels is dat deze een zeer hygiënische oplossing zijn.

Badkamertegels vervangen Alkmaar

Badkamer vloertegels

Naast de standaard badkamertegels plaatsen de experts uit Alkmaar ook met alle plezier vloertegels. Bij een badkamerrenovatie worden de vloertegels vaak gecombineerd met de wandtegels, om zo in één keer alle oppervlakken afgewerkt te hebben. Laat u de badkamer verbouwen en bent u op zoek naar vloertegels die binnen uw budget passen? Overweeg dan om te kijken bij een outletwinkel. Ook het opkopen van restpartijen bij een bouwmarkt kan zorgen voor een grote besparing op de kosten voor nieuw materiaal.

Douche installateur Alkmaar

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een douchecabine is een klus die vakkundig moet worden uitgevoerd. Het belangrijkste bij de installatie van een douchecabine is dat u deze goed aansluit op de afvoerleidingen. Wilt u zelf de douche opknappen? Met een douchecabine zorgt u ervoor dat er minder kans is op wateroverlast en andere vochtproblemen. De installatie van de douchecabine kunnen de vakmannen desgewenst los afhandelen, maar ook toepassen als onderdeel van een renovatie.

Bad plaatsen Alkmaar

Bad plaatsen

Bij een badkamerrenovatie is het natuurlijk wel de bedoeling dat het wooncomfort stijgt. Eén van de mogelijkheden om dit te bewerkstelligen is de reparatie of installatie van een ligbad. Staat er momenteel een bad in de badkamer, maar is deze dusdanig verouderd dat een reparatie geen uitkomst biedt? Laat dan een vernieuwd model plaatsen. Een ligbad biedt een luxueuze uitstraling aan de badkamer van uw woning in Alkmaar.

Badkamer vloerverwarming Alkmaar

Vloerverwarming badkamer

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Alkmaar de vraag of het een optie is in de badkamer een vloerverwarming te installeren tijdens een renovatie. Een vloerverwarming voor de doucheruimte is zeker een optie, maar vraagt heel wat tijd en moeite. Enkel wanneer u een badkamer volledig laat verbouwen zullen wij de plaatsing van een vloerverwarming aanraden. Een alternatief voor de vloerverwarming zijn moderne radiatoren, die tevens dienen als handdoekenrek.

toilet opknappen Alkmaar

Toilet verbouwen

Het verbouwen of opknappen van een toilet heeft vaak weinig voeten in aarde. Zeker wanneer u het toilet op dezelfde plek in huis laat, dan zal het verbouwen weinig tijd kosten. Bent u van plan om het toilet volledig te verplaatsen? Houd er dan rekening mee dat het afgeraden wordt om de wc in directe verbinding met keuken of woonkamer te plaatsen. Daarnaast is het handig als de afvoer bereikbaar is via de kruipruimte.

badkamer installatie Alkmaar

Dubbel wastafelmeubel

Is het regelmatig spitsuur bij u in de doucheruimte, en staan er files voor de wastafel? Dan kan een badkamermeubel met dubbele wastafel uitkomst bieden. Dubbele wastafels zijn bij de leveranciers uit Alkmaar verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten. Desgewenst is het mogelijk om de ene wastafel hoger te plaatsen dan de ander, om het gebruiksgemak voor kinderen te verbeteren.

sanitair Alkmaar

Douchewand plaatsen

Een laatste mogelijkheid voor het opknappen en verbouwen van de badkamer is de installatie van een douchewand. Wie tot op heden gebruik maakt van een douchegordijn, weet dat dit nog best wel wat wateroverlast tot gevolg kan hebben. Daarbij komt dat er gemakkelijk schimmel kan ontstaan in het douchegordijn. Een douchewand voorkomt deze problemen en heeft bovendien een prettige uitstraling.

kleine badkamer renovatie Alkmaar

Ideeën voor kleine badkamer

Hebt u maar een kleine badkamer en wilt u ervoor zorgen dat de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk wordt gebruikt? Er zijn diverse oplossingen die ervoor zorgen dat een kleine omgeving groter lijkt. Zo adviseren wij ten eerste om geen kleine badkamertegels te gebruiken. Hoe groter de tegel, hoe groter de optische ruimte. Daarnaast is het verven van de muren in een lichte en egale kleur een must. Door eventuele voegen te verven in dezelfde kleur als de tegels wordt bovendien de optische grootte nog beter. Tot slot is ook de strategische plaatsing van een spiegel een goede oplossing voor kleine badkamers.

badkamer Alkmaar

Kosten badkamerrenovatie

De prijzen voor de installatie, reparatie of renovatie van badkamers zijn afhankelijk van diverse facetten. Natuurlijk is de afmeting van de badkamer van invloed op de prijs, maar ook de benodigde isolatie materialen en de bereikbaarheid van de diverse onderdelen heeft effect op de kosten. Wilt u weten of het handiger is om een reparatie of renovatie uit te voeren, of wilt u weten wat de prijzen worden voor een badkamerrenovatie naar uw wensen? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw hulpvragen spoedig of sturen u vrijblijvend meerdere offertes toe van specialisten uit Alkmaar.

Netwerk van bouwbedrijven

Op zoek naar badkamer specialisten in Alkmaar die u kunnen helpen bij installatie, reparatie en renovatie? Via het netwerk van De Boer vergelijkt u gratis en vrijblijvend specialisten uit uw regio. Wij zijn u met plezier van dienst!

badkamerrenovatie Alkmaar