De Boer badkamerrenovatie Almere

Badkamer Almere

Laat u een nieuw pand in Almere bouwen, en bent u op zoek naar het juiste ontwerp voor de badkamer? Is uw huidige sanitair hoognodig aan een renovatie toe? Bij het netwerk van De Boer bent u aan het juiste adres voor een badkamerrenovatie, of de installatie van nieuw sanitair. Wij staan u bij van ontwerp tot installatie, en helpen u met de keuze voor badkamertegels of een badkamermeubel. U kunt eveneens bij ons terecht voor elke reparatie op het gebied van badkamers. Vraag via ons contactformulier naar meer informatie, of een overzicht van de kosten. Na de gratis offerteaanvraag ontvangt u meerdere offertes van specialisten uit uw regio. U kunt deze offertes zelf vergelijken. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij zijn u graag van dienst in Almere!

Badkamerrenovatie

Bij een badkamerrenovatie wordt een deel van de badkamer onder handen genomen. Denk hierbij aan het vervangen van een douchecabine of badkamermeubel, of een modernisering van het sanitair. Een badkamerrenovatie varieert sterk in kosten en verbouwtijd, afhankelijk van de eisen die u aan de hernieuwde badkamer stelt. Daarnaast is ook de mate waarin u zelf de voorbereidende werkzaamheden uitvoert van invloed op de kosten.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Hebt u vragen over de kosten van een badkamerrenovatie? Wilt u weten wat de professionals uit Almere kunnen doen op het gebied van de reparatie van uw badkamer? Of wilt u weten waar u het beste badkamertegels kunt bestellen? Vul in het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen en vragen in, en wij beantwoorden uw hulpvraag binnen 24uur. Wij sturen u meerdere offertes toe (maximaal vijf) van badkamer specialisten uit de regio Almere. Deze vergelijkt u eenvoudig en snel op basis van prijzen en aanbiedingen. U kiest altijd voor een expert die bij u past. Wij helpen u graag verder!

Gratis offertes vergelijkenBent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdracht (*)

Is het materiaal al aanwezig? (*)

Uitvoermoment (*)

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
 

Badkamer inrichten

Ontwerp

Voordat u aan de slag gaat met een badkamerrenovatie, is het eerst van belang een goed ontwerp te maken. Het is bij menig leverancier in Almere mogelijk om zelf met een ontwerp te komen, waarna de vakmannen deze bekijken op basis van toepasbaarheid en budget. Daarnaast bieden de meeste aanbieders tevens enkele voorbeelden van ontwerpen aan waarop u uw ontwerp kunt baseren.

Badkamer repareren Almere

Reparatie

Naast installatie en renovatie helpen wij u natuurlijk ook graag met de reparatie van uw badkamer. Dit kan gaan om de reparatie van een lekkage, of het herstellen van problemen met de afvoer. Werkt de douche niet goed? Ook deze reparatie voeren wij voor u uit. De prijzen voor een reparatie variëren sterk, en worden door diverse factoren beïnvloed. Informeer dus goed naar de mogelijkheden.

Sanitair plaatsen Almere

Sanitair installatie

Onder sanitair worden diverse badkameronderdelen verstaan, zoals de douche, het bad, het toilet en de wastafel. Voor een goed wooncomfort is het van belang dat al deze onderdelen op de juiste manier functioneren. Dit begint bij de installatie en eindigt bij het onderhoud. Bij het plaatsen van nieuw sanitair wordt niet alleen het comfort verbeterd, ook de aanblik van de ruimte kan aanzienlijk verbeteren dankzij de nieuwe materialen.

Design badkamermeubel

Badkamermeubels

Bent u bezig met het renoveren van de badkamer, en wilt u graag het design van de ruimte veranderen? Kijk dan ook naar de beschikbare badkamermeubels. Een badkamermeubel kan zeer veel invloed hebben op de stijl. Zo kiest u voor een badkamermeubel van hout voor een landelijke sfeer, of een badkamermeubel in een terracotta tint voor een mediterrane sfeer. Goedkope badkamermeubels zijn beschikbaar bij een outletshop.

Badkamertegels kitten

Badkamertegels

Badkamertegels hebben, net als een badkamermeubel invloed op de sfeer die de badkamer uitstraalt. Badkamertegels zijn zowel nieuw, als tweedehands of in een outlet verkrijgbaar. U kunt gemakkelijk tot wel 40 procent op de aanschaf van badkamertegels besparen. Gaat u de tegels zelf plaatsen? Houd dan rekening met het verzakken van de onderste rand.

Badkamer vloertegels Almere

Badkamer vloertegels

Tijdens het verbouwen dan zijn er vele elementen waar u aandacht aan dient te besteden. Eén van deze elementen zijn de vloertegels. Badkamertegels zijn van grote invloed op de uiteindelijk sfeer, maar nemen tevens een grote hap uit het budget. Kijk daarom op voorhand hoeveel badkamertegels u nodig heeft, en houdt hiermee rekening in het budget.

Douchecabine installeren Almere

Douchecabine plaatsen

Is uw badkamer vrij klein, dan is het van belang om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Een optie is om te kiezen voor een douchecabine met afwijkende hoek, om deze zo in een nis of hoek te kunnen plaatsen. Wilt u graag een bijzondere douchecabine? De specialisten bieden eventueel zeshoekige cabines aan, die een moderne uitstraling aan de ruimte geven.

Bad installeren

Bad plaatsen

Wilt u een standaard bad installeren in uw badkamer voor een ultiem gevoel van luxe? Zorg er dan voor dat u hiervoor over de juiste leidingen beschikt in de ruimte. Vraag eventueel één van de professionals uit Almere om u te helpen met het doortrekken van de leidingen voor de waterafvoer en – aanvoer. Bovendien vereist de installatie ook enige handigheid.

Vloerverwarming installeren in badkamer

Vloerverwarming badkamer

Wilt u het wooncomfort sterk verbeteren door een badkamerrenovatie? Overweeg dan om tijdens het verbouwen een vloerverwarming te installeren. Een vloerverwarming zorgt niet alleen voor heerlijke warme voeten en een aangename luchtvochtigheid, het biedt tevens meer ruimte door het verdwijnen van de radiator. Meer ruimte voor badkamermeubels.

toilet renoveren

Toilet verbouwen

Woont u al jaren in hetzelfde huis en is het hoogtijd om het toilet te verbouwen? Denk dan eerst goed na over het soort verbouwing dat u wenst. Kan het toilet op dezelfde plaats blijven? Of moeten deze in zijn geheel verplaatst worden? Bij het verbouwen van het toilet adviseren wij om deze niet in verbinding met de woonkamer of keuken te plaatsen. Daarnaast is de installatie van een wastafeltje aan te raden. Eventueel kunt ook overwegen om een kleine radiator of vloerverwarming te laten plaatsen.

wastafel plaatsen

Dubbel wastafelmeubel

Hebt u meer ruimte nodig bij uw badkamer in Almere, om files voor de wastafel te voorkomen? Overweeg dan de installatie van een dubbel wastafelmeubel. Dubbele wastafels zorgen voor een verhoogd wooncomfort, en zijn relatief goedkoop te plaatsen. Voor de installatie is het wel noodzakelijk om een dubbele warm- en koud water waterleiding aan te leggen. Hebt u een gezin met veel jonge kinderen? Overweeg dan om één van de wastafels lager te zetten.

melkglas douchewand plaatsen

Douchewand plaatsen

Het installeren van een douchewand is een goede oplossing voor het voorkomen van vochtproblemen in de douche en het verbeteren van de aanblik. Douchewanden worden over het algemeen van glas gemaakt, en zijn bij onze leveranciers verkrijgbaar in een groot aantal maten tussen de 30×200 en 140×200 centimeter. Het is afhankelijk van uw wensen op het gebied voor privacy of u kiest voor volledig helder glas, of het meer ondoorzichtige melkglas.

inspiratie kleine badkamer

Ideeën voor kleine badkamer

Veel van onze klanten uit Almere deinzen terug voor het aanpassen van een kleine badkamer, omdat zij vermoeden dat dit niet mogelijk is door de grootte van de ruimte. Juist bij kleine badkamers kunt er echter al met een paar aanpassingen voor zorgen dat de het wooncomfort van de doucheruimte aanzienlijk stijgt. Dit kan met behulp van praktische aanpassingen zoals kasten op maat of speciale hoekwastafels. Een andere oplossing is het verven van de ruimte in een lichte neutrale kleur, het zetten van grote tegels of het plaatsen van een grote spiegel voor meer optische ruimte. De specialisten uit ons netwerk helpen u graag!

kosten badkamer renoveren Almere

Kosten badkamerrenovatie

Het laten uitvoeren van een badkamerrenovatie kan heel wat kosten met zich meebrengen, maar hoeft niet perse veel te kosten. Hoewel wij uitgaan van gemiddelde prijzen rond de €4500,- is het mogelijke deze kosten aanzienlijk te verlagen. Kijk bijvoorbeeld bij het aanbod van een outletshop bij u in de regio. Het kan zijn dat u hier een groot deel van het gewenste sanitair tegen aanzienlijk lagere prijzen vindt. Een ander alternatief is het eigenhandig uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden. Door bijvoorbeeld zelf de waterleidingen aan te leggen of de elektriciteit te vervangen, bespaart u al snel €250,-.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

badkamer prijsoffertes