Badkamerrenovatie Amsterdam

Badkamerrenovatie Amsterdam

Woont u in of nabij Amsterdam en wilt u iets aan uw badkamer laten doen? Voor een badkamerrenovatie, reparatie, een nieuw ontwerp en de installatie, een badkamermeubel of badkamertegels, of ander sanitair kan u het beste één van de specialisten inschakelen. Door de jaren heen hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van specialisten om ons heen verzameld die u op het gebied van badkamer en sanitair uitstekend kunnen bijstaan. Het voordeel van onze service is dat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste deskundige uit Amsterdam, met de juiste prijs, doordat wij het vergelijken van badkamerexperts mogelijk maken. Na de gratis offerteaanvraag ontvangt u dus meerdere offertes van specialisten uit uw regio. U vergelijkt deze vrijblijvende offertes op basis van prijs en aanbod.

Renovatie

Bent u nog tevreden met de badkamer die u heeft, maar zijn er toch wat dingen zoals bijvoorbeeld de badkamertegels aan vernieuwing toe? Een badkamerrenovatie is dan perfect. Bij een badkamerrenovatie hoeft niet de gehele doucheruimte te worden vervangen. U kunt tijdens een renovatie ook kiezen voor het verbeteren van enkel het sanitair of enige andere elementen. Door een badkamermeubel toe te voegen is het bovendien mogelijk de gehele sfeer aan te passen!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u een badkamerrenovatie, -reparatie of anderzijds werkzaamheden aan de badkamer laten uitvoeren? Bent u op zoek naar iemand die voor u een prachtig ontwerp met een spiksplinternieuw badkamermeubel en bijpassende producten kan maken? Of wilt u weten wat de kosten worden voor het verbouwen van de gehele badkamer? Voor de installatie van apparaten en de uitvoering van renovatie werkzaamheden kunt u bij ons diverse offertes opvragen van specialisten uit Amsterdam. Vul gerust zonder aankoopverplichting het contactformulier in en u ontvangt spoedig meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Gratis offertes vergelijkenBent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdracht (*)

Is het materiaal al aanwezig? (*)

Uitvoermoment (*)

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
 

Badkamer ontwerp Amsterdam

Ontwerp

Voordat u aan de slag kunt met het verbouwen van de badkamer is het verstandig eerst een ontwerp te (laten) maken. Zo is het mogelijk om voor het ontwerp van de ruimte zelf aan de slag te gaan, opdat u uw wensen precies kunt doorvoeren. U kan het ontwerpen ook overlaten aan één van de professionals. Die weten precies wat er kan qua ontwerp van tegels, installatie en creëren het ideale badmeubel voor u. Deze kunnen u daarnaast exacte prijsvoorstellen geven.

Badkamermeubel reparatie Amsterdam

Reparatie

Is er wat kapot gegaan in uw badkamer, dan is een reparatie de oplossing. De specialisten uit ons netwerk kunnen binnen korte tijd bij u langskomen om de benodigde reparatie uit te voeren, of een kapot onderdeel te vervangen. Soms is het sanitair of badkamermeubel in een dermate slechte staat, dat installatie van nieuwe apparatuur wordt geadviseerd. De kosten voor een reparatie variëren naar gelang de mate van beschadiging en de noodzaak voor nieuwe materialen.

Sanitair plaatsen Amsterdam

Sanitair installatie

De installatie van sanitair kan u het beste niet zelf doen, maar aan één van de vakmannen of –vrouwen uit Amsterdam overlaten. Zij zullen ervoor zorgen dat het sanitair snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, tegen aantrekkelijke prijzen. Sanitair zoals een badkamermeubel of tegels kan de kamer een geheel nieuwe look, maar ook extra luxe functies geven. Een ander voordeel van de plaatsing van sanitair is dat u hiermee diverse vochtproblemen zoals lekkage en verstopping voorkomt.

Badkamermeubel Amsterdam

Badkamermeubels

Veel mensen willen graag dat hun badkamer geheel in een bepaalde stijl wordt gebracht. Dit bereikt u onder andere door de badkamertegels en een badkamermeubel op elkaar af te stemmen. Bij het verbouwen of een renovatie laat u bijvoorbeeld een specialist een ontwerp maken voor een badkamermeubel dat aansluit bij de tegels of vice versa. Hebt u zelf ideeën voor een uniek ontwerp? Vaak is het mogelijk om bij specialisten uit Amsterdam zelf een ontwerp aan te dragen.

Badkamertegel vervangen

Badkamertegels

Ook badkamertegels zijn van belang. Bij een badkamerrenovatie worden de badkamertegels vaak vervangen, zodat er een nieuw ontwerp tot stand komt en de hygiëne wordt verbeterd. Wilt u de tegels niet vervangen, laat dan in ieder geval de voegen er opnieuw inzetten. Na verloop van tijd zullen voegen namelijk afbrokkelen of beïnvloed worden door schimmel. De grootte van de badkamertegels is van invloed op de optische ruimte.

Badkamer vloertegels leggen Amsterdam

Badkamer vloertegels

Naast wandtegels zijn ook de badkamertegels voor de vloer van invloed op stijl en sfeer. Vloertegels worden vaak over het hoofd gezien in het design. Het is echter wel belangrijk om hiermee rekening te houden, zeker ook in het budget. Bij een outletwinkel of op het internet is het vaak mogelijk om badkamertegels te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen, terwijl de kwaliteit van de tegels uitstekend is.

Douche plaatsen Amsterdam

Douchecabine plaatsen

De installatie van een douchecabine heeft heel wat voeten in aarde, zeker als u deze op een andere plek dan de voorgaande douche wilt plaatsen. Eén van de professionals uit Amsterdam kan u hier het beste bij helpen. Houd rekening met de leidingen voor aan- en afvoer van het water die gebonden zijn aan wettelijke regels. Zo worden vocht- en afvoerproblemen voorkomen.

Badkuip plaatsen Amsterdam

Bad plaatsen

Wilt u zelf de installatie van het bad voltooien tijdens een renovatie? Zorg er dan voor dat u het bad in ieder geval waterpas plaatst, met behulp van stelpoten. Daarnaast moet u op voorhand alle water- en afvoerleidingen op de juiste plek hebben doorgetrokken. Voor een optimale afwerking raden wij aan om gasbetonblokken om het bad te plaatsen zodat het een strak geheel wordt.

Vloerverwarming in badkamer

Vloerverwarming badkamer

Bent u de hele badkamer aan het verbouwen? Overweeg dan om de centrale verwarming te vervangen door een elektrische vloerverwarming. Dit hoeft niet voor het hele huis, alleen de badkamer is tevens een optie. Het elektrisch verwarmen van de vloer heeft vele voordelen. Vraag eventueel de badkamerrenovatie specialisten uit ons netwerk om vrijblijvend advies.

wc verbouwen

Toilet verbouwen

Hebt u een bestaande woning in Amsterdam gekocht en wilt u het toilet verbouwen of verplaatsen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Ten eerste adviseren wij om het toilet nooit in direct verbinding met de woonkamer of keuken te plaatsen. Daarnaast is het handig als de afvoer bereikbaar is via de kruipruimte. Een derde tip is dat een hangend toilet eenvoudiger te reinigen is.

dubbele wastafel plaatsen

Dubbel wastafelmeubel

Is het ’s ochtends en ’s avonds een grote drukte bij u in de badkamer, en staan er files voor de wastafel? Dan kan een badkamermeubel met een dubbele wastafel uitkomst bieden. Hebt u een groot gezin met nog veel jonge kinderen? Dan is het tevens een optie om twee losse wastafels te installeren, waarbij u de ene een stukje lager plaatst. Sanitair is er in alle maten verkrijgbaar.

douchewand plaatsen Amsterdam

Douchewand plaatsen

Bent u het zat dat u door het douchegordijn altijd een klein beetje wateroverlast hebt in de douche? Wilt u voorkomen dat er schimmel in de doucheruimte ontstaat? Of bent u op zoek naar een strakkere afwerking van de douche? Dan is de installatie van een douchewand een goede keuze. Douchewanden worden uitgevoerd in vele materialen zoals (melk)glas en kunststof.

kleine badkamer renoveren Amsterdam

Ideeën voor kleine badkamer

In een kleine badkamer is er vaak weinig ruimte voor verandering en verbouwing, omdat alles exact past. Toch is het mogelijk om een badkamerrenovatie uit te voeren bij een kleine badkamer. Zo kunt u kiezen voor een hoekwastafel of douchecabine met een hoek om deze zo weinig mogelijk ruimte te laten innemen. Daarnaast is het een optie om bij één van de badkamerspecialisten uit Amsterdam een kast op maat te laten maken. Dit zal alle rare hoekjes optimaal benutten. Een volgende tip is om eventuele grote radiatoren te vervangen door een verwarmingselement. Wij adviseren onze klanten met kleine badkamers vaak ook om de doucheruimte optisch te vergroten.

badkamerrenovatie kosten

Kosten badkamerrenovatie

Het laten uitvoeren van een badkamerrenovatie kan kosten met zich meebrengen tussen de €1000,- en €8000,-. De exacte prijzen worden door een groot aantal factoren beïnvloed. Zo is de prijs afhankelijk van de grootte van de renovatie, de tijd die de specialist hieraan kwijt is en de materialen die u aanschaft. Om kosten te besparen is het aan te raden een kijkje te nemen bij een outletshop voor de nieuwe badkamermeubels. Ook het eigenhandig uitvoeren van een deel van de (voorbereidende) werkzaamheden heeft een besparend effect. Laat u ook de elektriciteit of waterleidingen aanpassen? Reken dan op een meerprijs rond de €250,-.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

badkamer offerte Amsterdam