Badkamerrenovatie Groningen

Badkamerrenovatie Groningen

In veel woningen in Groningen bevindt zich vaak nog een gedateerde badkamer. Door uw badkamer te renoveren, voorkomt u de installatie van een volledig nieuw sanitair, maar profiteert u wel van de huidige badkamer gemakken. Via het netwerk van De Boer kunnen specialisten u assisteren met het maken van een nieuw ontwerp, of helpen de vakmannen u met het kiezen van het badkamermeubel en badkamertegels. Wanneer u het contactformulier invult sturen wij u meerdere offertes van badkamer specialisten uit uw regio. Wilt u geen badkamerrenovatie, maar liever de installatie van modern sanitair, of heeft u hulp nodig bij de reparatie? Ook dan brengen wij u graag in contact met één van de specialisten uit Groningen.

Renovatie

Voor veel mensen vormt een badkamerrenovatie het beste alternatief voor het installeren van een nieuwe badkamer. Bij badkamerrenovatie moet u onder meer denken aan de installatie van een douche, of de montage van een badkamermeubel en moderne badkamertegels. Ook de reparatie van het oude sanitair kan onder het ontwerp van een badkamerrenovatie vallen. De kosten voor een renovatie zijn aanzienlijk, maar kunnen ook zeer budgettair zijn.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Vraag voor een badkamerrenovatie, of de reparatie dan wel installatie van uw badkamer in Groningen geheel gratis en vrijblijvende offertes aan via het contactformulier. Geef in het formulier zo exact mogelijk uw wensen aan voor de renovatie, en het soort badkamertegels of badkamermeubel dat u wilt laten plaatsen. Wij sturen u vervolgens diverse offertes toe (maximaal vijf) van specialisten bij u uit de buurt. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies vervolgens de aanbieder uit Groningen die aan uw wensen voldoet. Uw klus is bij ons in goede handen en wij zijn u graag van dienst!

Gratis offertes vergelijken
Type opdracht
Badkamer plaatsen of verbouwenToilet verbouwen

Bent u eigenaar van de woning? (*)

Omschrijving opdracht (*)


Badkamer ontwerp

Ontwerp

Het is bij de installatie van een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie zeer belangrijk eerst een ontwerp te maken. Door goed na te denken over de plaatsing van een badkamermeubel, douchecabine en ander sanitair, vermijdt u problemen achteraf, en onnodige reparatie. Dankzij het ontwerp is het bovendien mogelijk om van een kleine ruimte een (optisch) grotere badkamer te maken, en zo het wooncomfort in sterke mate te verbeteren.

Badkamer reparatie Groningen

Reparatie

De vakmannen uit Groningen helpen u graag bij de reparatie van uw sanitair of het voegen van de badkamertegels. Een gedegen reparatie kan ervoor zorgen dat uw badkamer nog jaren meegaat, zonder dat renovatie nodig is. Laat één van de professionals wel controleren of een reparatie afdoende werkt, of dat vervangen noodzakelijk is. De prijzen voor een dergelijke (badkamermeubel) reparatie variëren, afhankelijk van de gebruikte materialen en een eventueel onderhoudscontract dat u heeft afgesloten.

Sanitair installatie Groningen

Sanitair installatie

Vaak vormt het installeren van nieuw sanitair onderdeel van het ontwerp van de badkamerrenovatie. Een nieuwe douche of toilet hoeft niet veel te kosten, maar kan het gebruiksgemak van uw badkamer sterk vergroten. Wanneer u één van de professionals uit ons netwerk inschakelt voor de installatie van het moderne sanitair, voorkomt u onnodige reparatie in de toekomst. Wij hebben altijd een ruim assortiment op voorraad!

Badkamermeubels Groningen

Badkamermeubels

Onder de term badkamermeubel worden verschillende producten verstaan. Denk hierbij onder meer aan een wastafel, handdoekenrek, of spiegel. De installatie van een nieuw badkamermeubel of het vervangen van een aantal meubels kan een groot onderdeel vormen van de badkamerrenovatie. Als u naast het badkamermeubel tevens nieuwe badkamertegels plaatst, dan verandert de badkamer compleet.

Badkamertegels

Badkamertegels

Badkamertegels zijn zeer bepalend voor de aanblik van de badkamer. Bij de leveranciers in Groningen zijn er zeer veel designs badkamertegels verkrijgbaar, in verschillende prijscategorieën. Houd in het ontwerp van de nieuwe badkamer rekening met de badkamertegels, de combinatie met uw badkamermeubel en de bijkomende kosten. Dit voorkomt een onder budgettering van de badkamerrenovatie.

Badkamer vloertegels

Badkamer vloertegels

Bent u de badkamer aan het verbouwen? Dan dient u niet alleen aandacht te besteden aan het sanitair en een eventueel badkamermeubel, tijdens een badkamerrenovatie zijn ook de badkamertegels van belang. Zowel de wand- als vloertegels kunnen vervangen worden. De experts uit Groningen kunnen u adviseren over mogelijke stijlen, en tevens praktische ondersteuning bieden bij het zetten van de tegels.

Douchecabine plaatsen Groningen

Douchecabine plaatsen

Wanneer u een kleine badkamer heeft, dan kan het een uitkomst zijn om een douchecabine te plaatsen. Een douchecabine is bij menig badkamerspecialist uit Groningen verkrijgbaar in vele soorten en maten, waardoor een douche altijd in een nis of hoek kan worden geplaatst. Zo is het mogelijk om zelfs in kleine ruimtes een passende douchecabine neer te zetten.

Bad plaatsen

Bad plaatsen

Een bad vormt voor veel mensen de ultieme vorm van luxe. Voor een goedwerkend bad is het wel van belang dat u de installatie hiervan overlaat aan een expert. Zo moet bij de installatie aandacht worden besteed aan het ontwerp van de leidingen, zoals de aanvoer van schoon water en de afvoer van het gebruikte badwater. Zo worden vochtproblemen voorkomen.

Vloerverwarming badkamer

Vloerverwarming badkamer

Tijdens een renovatie of het verbouwen zijn er vele zaken waar u aandacht aan kunt besteden. Wilt u het wooncomfort sterk verhogen? Overweeg dan om de verwarming in de badkamer te vervangen door een elektrische vloerverwarming. Hiermee creëert u extra ruimte voor een douche of bad, en profiteert u bovendien van een heerlijk luxe gevoel zodra u op de vloer stapt.

toilet verbouwen Groningen

Toilet verbouwen

Wanneer wij spreken over een badkamerrenovatie, dan denken veel van onze klanten uit Groningen direct aan een grote verbouwing. Bij een renovatie kan het echter ook alleen gaan om het verbouwen van het toilet. Het gaat dan om het plaatsen van een nieuw toilet, het vervangen van de wastafel of het aanpassen van de tegelwanden. Met het verbouwen van het toilet verbeteren de specialisten in een handomdraai het wooncomfort bij u thuis.

dubbele wastafel

Dubbel wastafelmeubel

Heeft uw gezin zich in de afgelopen jaren uitgebreid en is er steeds meer drukte rondom de wastafel? Het is een optie om een dubbel wastafelmeubel te laten plaatsen. Een dubbele wastafel heeft als voordeel dat er meerdere mensen tegelijk van de badkamer gebruik kunnen maken. Voor de installatie van de dubbele wastafel is het vaak nodig om extra leidingen aan te leggen, hiervoor raden wij de hulp aan van één van de sanitair installateurs uit ons netwerk.

douchewand plaatsen Groningen

Douchewand plaatsen

Het plaatsen van een douchewand brengt diverse voordelen met zich mee. Zo geeft een douchewand niet alleen een prettigere aanblik, ook de kans op vochtproblemen wordt lager dankzij de plaatsing van de wand. Een douchegordijn zal nooit al het water tegenhouden, terwijl een goed geïnstalleerde douchewand dit wel doet. Kies voor een glazen wand voor een moderne aanblik, of kies afgesloten kunststof voor meer privacy. De keuze is aan u.

ideeën kleine badkamer

Ideeën voor kleine badkamer

Bij nieuwbouwpanden wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor grote badkamers, waarin genoeg ruimte is voor een dubbele wastafel, een douche met bad en een toilet. In bestaande panden is de badkamer echter vaak de plek waar men zo weinig mogelijk ruimte voor creëerde. Dit betekent dat u soms maar enkele vierkante meters badkamer heeft. Er zijn diverse oplossingen voor een kleine badkamer, waardoor u zo efficiënt mogelijk van de ruimte gebruik maakt. Eén van de opties is het laten maken van kasten op maat, zodat de hoekjes worden ingezet. Ook het monteren van een douchecabine met lagere wanden voor onder het schuine dak is een optie.

kosten badkamerrenovatie

Kosten badkamerrenovatie

De kosten voor het laten uitvoeren van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo zullen de prijzen worden beïnvloed door de grootte van de renovatie, maar ook door het soort materiaal dat wij moeten gebruiken. De uiteindelijke kosten hangen bovendien af van de mate waarin u zelf de voorbereidingen voor de renovatie treft. De minimale prijs voor het laten uitvoeren van een badkamerrenovatie is €1150,-, terwijl de maximale kosten rond de €7000,- liggen. Het kan handig zijn om de prijzen voor een grote badkamerrenovatie te vergelijken met de kosten voor het monteren van een volledig nieuwe ruimte.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

badkamer offerte