Dakkapel plaatsen?

Vergelijk offertes van specialisten & bespaar!

Dakkapel Stadskanaal

Een dakkapel in Stadskanaal is een hele waardevolle toevoeging aan uw woning! U creëert extra ruimte en licht en verhoogt het huis hiermee in waarde. Bovendien stijgt ook uw wooncomfort na het plaatsen van een dakkapel!

Start gratis offerteaanvraag.

Na de aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk tot 5 offertes: kies het bedrijf met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Op deze pagina leest u meer over dakkapellen. U leest over de voor- en nadelen van verschillende materialen, krijgt informatie over de vele mogelijkheden en vindt hier informatie over het plaatsingsproces.

Waarom een nieuwe dakkapel plaatsen?

 • Met een dakkapel creëert u extra ruimte in huis.
 • Dakkapellen zorgen voor veel extra lichtinval.
 • Een dakkapel plaatsen is een waarde verhoging van uw huis.
 • Dakkapellen verbeteren de isolatie van het dak.
dakkapel plaatsen Stadskanaal

Bespaar tot 40% op de kosten!

Dakkapel plaatsen in Stadskanaal? Bespaar gemakkelijk tot 40% op de kosten met het vergelijken van offertes! Vergelijk de prijzen van meerdere bouwbedrijven bij u in de buurt en kies het bedrijf met het beste aanbod. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Uw voordeel op een rij:

 • U krijgt een duidelijk beeld van de gemiddelde kosten van het plaatsen van een dakkapel.
 • Zo kiest u eenvoudig voor het bouwbedrijf met het beste aanbod.
 • U bespaart tot ongeveer 40% op de kosten!
 • Deze offerteaanvraag is gratis en bovendien geheel vrijblijvend: u zit nergens aan vast!

Dakkapel kosten

De kosten van een dakkapel van 150 centimeter hoog en 250 centimeter breed liggen ongeveer tussen de €3.500,- tot €4.750,-. De prijs is afhankelijk van het materiaal. De prijzen van een houten dakkapel starten rond de €3.000,- tot €4.000,- en voor kunststof dakkapellen starten de prijzen vanaf €3.750,- tot €4.750,-.

Ook de keuze voor prefab of maatwerk heeft invloed op de prijs. Prefab is altijd goedkoper, omdat deze vooraf gefabriceerd worden. Hierdoor liggen de arbeidskosten tijdens het plaatsen een stuk lager.

Wilt u liever een zinken dakkapel? Hiervoor starten de prijzen vanaf €4.500,-. Voor polyester dakkapellen liggen de prijzen ongeveer rond de €4.250,-, afhankelijk van de afmetingen. Dakkapel plaatsen tegen lage kosten? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Wat kost een dakkapel in 2024?

Type dakkapel Prijs prefab dakkapel (incl. plaatsing)* Prijs dakkapel op maat (incl. plaatsing)* Afmeting?
Kunststof dakkapel Vanaf €3.750,- Vanaf €4.750,- 150cm hoog x 250cm breed
Polyester dakkapel Vanaf €4.250,- Niet van toepassing. Polyester is altijd prefab. 150cm hoog x 250cm breed
Zinken dakkapel Vanaf €4.500,- Prijzen op aanvraag. 150cm hoog x 250cm breed
Houten dakkapel Vanaf €3.500,- Vanaf €4.000,- 150cm hoog x 250cm breed

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom altijd gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wat beïnvloedt de kosten van een dakkapel?

Wat een dakkapel plaatsen gaat kosten is afhankelijk van verschillende factoren. Het materiaal, de afmetingen en de arbeidskosten zijn een grote invloed. Op de arbeidskosten heeft u zelf geen invloed: deze verschillen per bouwbedrijf.

U heeft wel invloed op de gekozen materialen en de afmetingen. Een prefab dakkapel is verreweg de goedkoopste optie, ook omdat u in dat geval vaak geen vergunning nodig heeft.

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van deze factoren:

 • Het tarief van het bouwbedrijf.
 • De gebruikte materialen.
 • Het formaat van de dakkapellen.
 • Een eventuele vergunning die u nodig heeft.

Dakkapel plaatsen Stadskanaal: bespaar op de kosten!

Vergelijk gratis offertes en vind de specialist met het beste aanbod!

prefab dakkapel

Prefab dakkapel of maatwerk?

Eén van de eerste keuzes die u maakt is de keuze voor prefab of maatwerk. Een dakkapel op maat houdt in dat u veel keuzemogelijkheden heeft: wat betreft de vorm, het soort dak en het aantal kozijnen. U kiest zelf hoe uw dakkapel eruit komt te zien, waardoor u de constructie helemaal kunt aanpassen aan de hand van uw woning. Zo sluit de stijl perfect aan!

Een prefab dakkapel in Stadskanaal is geproduceerd in de fabriek. Hier is controle op kwaliteit en de werkzaamheden zijn snel afgerond. Het plaatsen van een prefab dakkapel is heel eenvoudig en vaak al in 1 dag afgerond. Bovendien zijn prefab dakkapellen een stuk goedkoper.

Kunststof, zink of hout?

Dakkapellen worden gemaakt in heel veel verschillende materialen. Vooral kunststof, zink en hout zijn populair. Hout omdat het een warme, authentieke uitstraling heeft en omdat het de meest goedkoopste optie is. Maar daar staat tegenover dat een houten dakkapel wel veel onderhoud nodig heeft.

Kunststof is praktisch onderhoudsvrij!

Om de moderne uitstraling te behouden is het wel slim om de kunststof dakkapel eens per jaar schoon te maken. Daarnaast is er bij kunststof heel veel mogelijk op het gebied van uitstraling. U hebt de keuze uit tal van kleuren en eventueel zelfs een houtlook!

Welk model dakkapel?

Er zijn diverse soorten dakkapellen. Als u kiest voor een prefab constructie dan heeft u minder inspraak wat betreft het dak van de dakkapel: dit is een dakkapel met een plat dak. Wel kunt u eventuele extra opties toevoegen, zoals rolluiken, en kiezen voor een mooie kleur. Bovendien zijn er verschillende keuzes wat betreft het materiaal.

Kiest u juist voor een dakkapel op maat dan heeft u veel meer keuzemogelijkheid: ook op het gebied van het daktype, bijvoorbeeld.

U hebt inspraak op praktisch elk vlak:

 • Het dak: er zijn verschillende type daken. Prefab dakkapellen komen standaard met een plat dak. Bij maatwerk is er ook de keuze voor een schuin dak of een puntdak.
 • Kleur: er is heel veel keuzemogelijkheid op het gebied van kleur. Antraciet is voor dakkapellen heel populair. Kies iets dat past bij uw woning: elke RAL-kleur is mogelijk. U kunt zelfs een glazen dakkapel laten plaatsen!
 • Extra opties: voor een groter gebruikersgemak kun je ook extra opties aan de dakkapel toevoegen, zoals een vliegenhor of rolluiken.

Geïnteresseerd in een dakkapel in Stadskanaal?

Kies de expert met de beste prijs en bespaar zo tot wel 40% op de kosten.

dakkapel laten plaatsen

Dakkapel plaatsen Stadskanaal

Dakkapel plaatsen Stadskanaal: hieronder lees je hoe de specialisten te werk gaan bij de plaatsing van een prefab dakkapel.

 1. De uitsparing. Als de vakmannen langskomen gaan ze eerst een uitsparing in uw dak maken.
 2. Rond het middaguur arriveert de kraan. Deze hijst puin uit het dak en tilt daarna de dakkapel omhoog.
 3. De vakmannen zetten de dakkapel direct vast aan de dakconstructie, zodat het geheel wind- en tochtdicht is.
 4. De afwerking. De vakmannen beginnen met de afwerking aan de buitenkant: dit zijn de boeidelen, het afkitten van de kozijnen en het plaatsen van alle loodslabben.
 5. Tot slot komt het afwerken van de binnenkant, de dakkapel aftimmeren.

Wilt u een dakkapel plaatsen tegen de laagste kosten? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40%!

Afwerking van dakkapel

De afwerking van een dakkapel is onder te verdelen in twee categorieën: de afwerking van buiten en de afwerking van binnen. De vakmannen beginnen met de buitenafwerking, zodat de dakkapel helemaal wind- en waterdicht is. Dit bestaat uit het plaatsen van de loodslabben, het dichtkitten van de kozijnen en het plaatsen van boeidelen en zijwangen.

De dakkapel afwerking aan de binnenkant bestaat vooral uit het aftimmeren van het geheel zodat het er netjes en strak uitziet. De specialisten plaatsen isolatiemateriaal en kunnen ook elektra aansluiten. Dit maakt het mogelijk om spotverlichting in het plafond te plaatsen. Daarna werken ze de binnenkant netjes af met spaanplaten of gipsplaten.

Dakkapel plaatsen in 1 dag?

Een prefab dakkapel laten plaatsen kan in 1 dag. Dat komt omdat de dakkapel in Stadskanaal al op voorhand gebouwd is: deze hoeft op de dag van de plaatsing alleen nog maar op het dak vastgezet worden.

Laat u een dakkapel op maat plaatsen?

Ook dan zorgen de vakmannen ervoor dat de dakkapel in 1 dag volledig wind- en waterdicht is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u ’s avonds gaat slapen met een gat in het dak. De volgende ochtend komen de vakmannen bij u langs voor de dakkapel afwerking.

Dakkapel in Stadskanaal laten plaatsen?

Goede keuze! Vergelijk gratis offertes & bespaar direct!

Prefab dakkapel Stadskanaal

Prefab dakkapel in Stadskanaal laten plaatsen? Zo gaan de vakmannen te werk bij de plaatsing van een kant en klare dakkapel:

 • Op de ochtend van de plaatsing van uw prefab dakkapel komen de vakmannen bij u thuis. Ter voorbereiding kunt u zelf alvast de ruimte leegmaken. De vakmannen beginnen dan direct met het maken van de uitsparing in het dak: ze verwijderen de dakpannen waar dat nodig is en verplaatsen eventueel de gordingen.
 • Rond het middaguur zit er een gat in uw dak en komt de kraan ter plaatse. Deze tilt eerst al het puin uit het dak en tilt daarna de dakkapel omhoog.
 • De vakmannen maken de constructie direct vast aan het dak en zorgen ervoor dat de buitenkant volledig waterdicht is. Daarna beginnen zij aan de afwerking aan de binnenkant.
dakkapel op maat

Dakkapel op maat

Bij dakkapellen op maat gaat de plaatsing anders: dat komt omdat de vakmannen de dakkapel in Stadskanaal ter plekke opbouwen.

De eerste stap is het maken van de uitsparing in het dak. Daarna starten ze met de constructie van de dakkapel: deze bestaat meestal uit een houten frame. Voor de afwerking van de dakkapel heeft u uiteraard de keuze uit verschillende materialen, zoals hout, kunststof of zelfs zink.

Na het opbouwen van de constructie volgt de afwerking van de buitenkant. Vakmannen plaatsen de zijwangen en boeidelen en plaatsen het dak: dit kan een plat dak zijn, maar ook een schuin dak of puntdak is mogelijk. Hoewel de buitenkant in één dag wind- en waterdicht is, hebben de vakmannen voor de juiste afwerking meer tijd nodig.

[/fusion_builder_column]

Bekijk hoe een dakkapel wordt gebouwd!

Dakkapel vergunning?

Soms is er een vergunning voor een dakkapel nodig. Of dit in uw situatie het geval is, is afhankelijk van het soort dakkapel, de afmetingen ervan en de precieze locatie. Prefab dakkapellen worden vaak vergunningsvrij geplaatst, mits deze aan de zijkant of achterkant van het huis worden geplaatst.

Voor een dakkapel op maat is eigenlijk altijd een vergunning nodig. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zitten aan een vergunning. De hoogte en de regels omtrent een vergunning verschillen per gemeente. Benieuwd of u een dakkapel vergunning nodig hebt? Dit checkt u eenvoudig op omgevingsloket.nl.

Vergunningsvrije dakkapel

Wilt u een dakkapel zonder vergunning plaatsen? Dan moet u zich aan een aantal regels houden. In de meeste gevallen is een vergunningsvrije dakkapel alleen mogelijk als u de constructie aan de achterzijde van uw woning plaatst: in ieder geval op een plek die vanaf de openbare weg niet zichtbaar is.

Daarnaast bent u beperkt in de afmetingen en locatie van de dakkapel. Bij een vergunningsvrije dakkapel moet u zich houden aan deze maten:

 • De hoogte is maximaal 175 centimeter
 • De onderkant van de constructie ligt tussen 50 en 100 centimeter boven de dakvoet.
 • De bovenkant ligt minimaal 50 centimeter onder de daknok
 • De zijkanten liggen minimaal 50 centimeter van de zijkant van het dakvlak.

Kwalitatieve dakkapel in Stadskanaal tegen de laagste prijs!

Vind eenvoudig de expert met het beste aanbod en bespaar tot 40%!

kunststof dakkapel Stadskanaal

Kunststof dakkapel Stadskanaal

Een kunststof dakkapel is in Stadskanaal één van de beste keuzes. Het grote voordeel van een kunststof dakkapel is dat deze maar heel weinig onderhoud nodig heeft. Om het kunststof mooi te houden kunt u het eens per jaar reinigen met een hogedrukspuit.

Daarnaast heeft een kunststof dakkapel een lange levensduur van gemiddeld 50 jaar en zorgt het voor een uitstekende isolatie. Uw houten dakkapel vervangen door kunststof? Een heel goed idee: hiermee verhoogt u zelfs de woningwaarde!

Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een kunststof dakkapel. Benieuwd naar de kosten van de dakkapel? Vraag dan snel gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%.

Houtlook of moderne uitstraling?

Kiest u voor een kunststof dakkapel in Stadskanaal, dan profiteert u van een prachtige, moderne dakkapel. U heeft de keuze uit talloze RAL-kleuren, zodat u gemakkelijk iets kiest dat past bij de uitstraling van uw woning.

Heeft u juist een klassieke woning en wilt u een meer traditionele uitstraling? In dat geval is het kunststof met houtlook een goed idee. Hierbij zijn de originele houtnerven nagebootst, waardoor het de uitstraling van echt hout heeft. Zo heeft u toch die klassieke uitstraling met de voordelen van kunststof.

Kunststof dakkapel prijzen

De prijzen van een prefab kunststof dakkapel van 2,5 meter breed starten rond de €3.750,-. Wilt u een dakkapel van 2,5 meter breed met een houtlook? Dan starten de kosten vanaf €3.975,-. Voor een kunststof dakkapel van 4 meter breed met een houtlook beginnen de prijzen vanaf €5.200,-.

Het is ook mogelijk een dubbele dakkapel te plaatsen: een kunststof dakkapel van 5 meter breed kunt u gebruiken om twee kamers te verbreden. Hiervoor starten de prijzen vanaf €5.500,-. Natuurlijk zijn de echte prijzen afhankelijk van het materiaal en van de tarieven van het dakkapel bedrijf.

Wat kost een kunststof dakkapel in 2024?

Breedte kunststof dakkapel Prijs standaard kunststof dakkapel* Prijs houtlook kunststof dakkapel*
2,5 meter Vanaf €3.750,- Vanaf €3.975,-
3 meter Vanaf €4.200,- Vanaf €4.400,-
4 meter Vanaf €4.800,- Vanaf €5.200,-
5 meter Vanaf €5.500,- Vanaf €6.000,-

*Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en plaatsing. De exacte prijzen zijn sterk afhankelijk van de plaatser, de opties en de gebruikte materialen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan & ontdek de exacte prijzen!

Kunststof dakkapel Stadskanaal: nooit meer onderhoud!

Start uw gratis offerteaanvraag en vind een vakman bij u in de buurt!

polyester dakkapel Stadskanaal

Polyester dakkapel Stadskanaal

Het is ook mogelijk een polyester dakkapel in Stadskanaal te plaatsen. Polyester is ook een kunststof: toch zit er een groot verschil tussen dakkapellen van kunststof en van polyester.

Een polyester dakkapel bestaat namelijk uit één geheel: er zijn geen naden aanwezig. Het materiaal wordt in een mal gegoten en daarna uitgehard. Doordat er geen naden zijn is er geen kans op een lekkage. Door dit unieke productieproces bestaat een polyester dakkapel daarom volledig uit kunststof: standaard kunststof dakkapellen hebben vaak nog een houten constructie.

Benieuwd wat een polyester dakkapel kost? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Polyester dakkapel prijzen

De prijzen voor een polyester dakkapel starten rond de €4.250,-. Hierbij gaat het om een breedte van 2,5 meter. Voor een breedte van 3 meter moet u rekening houden met prijzen rond de €5.250,-. Een dubbele polyester dakkapel van 5 meter breed kost gemiddeld €6.900,-.

Deze prijzen zijn zowel de materiaal- als de arbeidskosten. Houd er wel rekening mee dat de arbeidskosten per dakkapel bedrijf kunnen verschillen: de prijs is bovendien heel erg afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

Wat kost een polyester dakkapel in 2024?

Breedte polyester dakkapel Gemiddelde prijzen*
2,5 meter Vanaf €4.250,-
3 meter Circa €5.250,-
4 meter Circa €6.200,-
5 meter Circa €6.900,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en plaatsing. De exacte prijzen zijn sterk afhankelijk van de plaatser, de opties en de gebruikte materialen. Vergelijk offertes en bespaar!

Geïnteresseerd in een polyester dakkapel in Stadskanaal?

Vergelijk meerdere vakmannen en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs.

houten dakkapel Stadskanaal

Houten dakkapel Stadskanaal

Een andere optie is een houten dakkapel in Stadskanaal. Een houten dakkapel heeft een prachtige authentieke uitstraling. Deze past goed bij klassieke woningen, maar het is ook een goede keuze bij nieuwbouw huizen.

Hout heeft verschillende voordelen:

 • Een houten dakkapel is eenvoudig van kleur te veranderen.
 • Hout heeft een warme en authentieke uitstraling.
 • Een houten dakkapel is de goedkoopste optie.
Het is wel belangrijk om te onthouden dat hout relatief veel onderhoud vereist. Voor een optimale levensduur is het belangrijk om een houten dakkapel eens elke 7 tot 10 jaar opnieuw te schuren en schilderen. Besparen op uw houten dakkapel? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag!

Welke houtsoort?

Er is keuze uit verschillende houtsoorten voor een dakkapel. Houd bij de keuze voor de houtsoort rekening met de duurzaamheidsklasse: deze geeft aan in welke mate het hout bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Hoe beter de duurzaamheidsklasse, des te langer de levensduur. Duurzaamheidsklasse 1 is van hoogwaardige kwaliteit, maar ook aardig aan de prijs. Hierbij kunt u denken aan houtsoorten zoals Afzelia, Ipé en Padouk.

Houtsoorten met duurzaamheidsklasse 2 zijn iets betaalbaarder. Populaire houtsoorten zijn Western Red Cedar en Mahonie. Ook Merbau is heel geschikt voor de bouw van een dakkapel. Dit ‘werkt’ nauwelijks, waardoor het heel goed bestand is tegen vocht en kou.

Houten dakkapel prijzen

Houten dakkapel prijzen starten rond €3.500,-. Hierbij gaat het om een dakkapel van 2,5 meter breed. De prijzen van houten dakkapellen van 3 meter breed kosten gemiddeld €4.000,-. Gaat u voor een dakkapel van 5 meter breed, houd dan rekening met prijzen rond de €5.600,-.

De prijzen van houten dakkapellen lopen flink uiteen, afhankelijk van de houtsoort. Hoe hoger de duurzaamheidsklasse, des te hoger de prijs van uw dakkapel. Houd hier dus rekening mee met uw keuze.

Wat kost een houten dakkapel in 2024?

Breedte houten dakkapel Gemiddelde prijzen*
2,5 meter Vanaf €3.500,-
3 meter Circa €4.000,-
4 meter Circa €5.000,-
5 meter Circa €5.600,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, die per specialist verschillen. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend offertes en bespaar op de totaalprijs!

Houten dakkapel in Stadskanaal tegen de laagste prijs!

Vergelijk gratis offertes en laat uw dakkapel plaatsen tegen de laagste prijs!

zinken dakkapel Stadskanaal

Zinken dakkapel Stadskanaal

Een alternatief is een zinken dakkapel. De dakkapel constructie bestaat vaak uit hout, omdat dit materiaal goedkoop is. De bekleding en afwerking van de moderne dakkapel bestaat volledig uit zink. Dit ziet er robuust en modern uit, wat goed past bij elk type woning. Vaak worden zinken dakkapellen gecombineerd met kozijnen van kunststof: dit zorgt voor een uitstekende isolatie van de dakkapel.

Zinken dakkapel Stadskanaal: de voordelen op een rij:

 • Zink vereist geen onderhoud.
 • Een zinken afwerking beschermt de dakkapel tegen lekkages .
 • Het materiaal is enorm duurzaam.
 • Zink heeft bovendien een prachtige en stijlvolle uitstraling.

Zinken dakkapel kosten

Voor een zinken dakkapel starten de prijzen rond de €4.500,-. Voor deze prijs heeft u een zinken dakkapel van 150 centimeter bij 250 centimeter die in de fabriek gefabriceerd is. Hierdoor is ook het plaatsingsproces snel en goedkoop. Voor een zinken dakkapel op maat liggen de prijzen hoger.

dakopbouw

Dakopbouw

In plaats van een dakkapel plaatsen in Stadskanaal, kunt u ook kiezen voor een dakopbouw. Hoewel de term ‘dakopbouw’ regelmatig verward wordt met een dakkapel, is dit niet hetzelfde.

Bij een dakopbouw bouwt u een extra verdieping op het (platte) dak. Denk bijvoorbeeld aan een extra verdieping op uw garage of een uitbreiding bovenop de uitbouw. Hiermee creëert u dus één of meerdere volledige extra kamers! Door het extra woonoppervlak verhoogt u uw woning maximaal in waarde: daarom is een dakopbouw een hele waardevolle investering.

Zitten er ook nadelen aan een dakopbouw?

Het is goed om te weten dat de kosten voor een dakopbouw hoger liggen dan voor een dakkapel. Ook is er eigenlijk altijd een vergunning nodig en duurt de verbouwing flink langer.

Dakopbouw kosten

De kosten voor een dakopbouw liggen rond de €1.200,- per m². Wilt u een dakopbouw van 20 vierkante meter plaatsen, dan liggen de kosten rond de €24.000,-. Hierbij wordt de dakopbouw casco opgeleverd: wilt u de binnenkant afgewerkt afgeleverd krijgen? Dan lopen de prijzen hoger op.

Nokverhoging

Een alternatieve manier om meer licht en ruimte in huis te creëren is door te kiezen voor een nokverhoging. Dit creëert meer loopruimte en licht op zolder. Een nokverhoging is mogelijk op verschillende manieren:

 • Eenzijdige nokverhoging: hierbij verlengt u de nok aan één zijde van het dak. Hoe verder u de nok verlegt, des te groter de ruimte die ontstaat. .
 • Tweezijdige nokverhoging: in dit geval verhoogt u de nok aan beide kanten van het dak. Hierdoor creëert u nog meer loopruimte op zolder.

Ook voor een nokverhogende dakkapel heeft u een vergunning nodig, houd er rekening mee dat deze kosten er nog bovenop komen.

Nokverhoging kosten

Voor een eenzijdige nokverhoging van 5 meter liggen de prijzen rond de €7.500,- tot €10.000,-. Kiest u voor een tweezijdige nokverhoging, dan liggende prijzen tussen de €14.000,- tot €17.500,-. De prijs is afhankelijk van het materiaal, de hoogte en de prijzen van het dakkapel bedrijf.

Tips om te besparen op de kosten

Wilt u een goedkope dakkapel laten plaatsen in Stadskanaal? Bespaar op de kosten door te kiezen voor een dakkapel bedrijf bij u in de buurt. Zo hoeft u weinig of geen voorrijkosten te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk een grote dakkapel te delen met uw buren: op die manier kunt u de kosten delen.

Zo bespaart u op de kosten van uw dakkapel:

 • Kies een kleine dakkapel en een goedkoop materiaal.
 • Schakel een dakkapel bedrijf in de buurt in en bespaar op voorrijkosten.
 • Ga voor een dubbele dakkapel met uw buren en deel de kosten.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere vakmannen en laat een dakkapel bouwen tegen de laagste prijs!

Recent aangevraagde offertes

Prefab dakkapel plaatsen in Groningen
Kunststof dakkapel in Veendam
Dakkapel op maat plaatsen in Hoogezand
Houten dakkapel plaatsen in Stadskanaal
Kunststof dakkapel met houtlook plaatsen in - Winschoten
Nokverhoging aanbrengen in Delfzijl
Dakkapel met puntdak in Emmen
Polyester dakkapel in Leeuwarden
Zinken dakkapel in Sneek
Dakkapel renovatie in Heerenveen
Kunststof dakkapel (antraciet) - Assen
Dakkapel aftimmeren in Drachten

dakkapel bedrijf

Dakkapel Stadskanaal? Gratis dakkapel offertes!

Dakkapel Stadskanaal nodig? Vind snel en eenvoudig een specialist bij u in de buurt. Vergelijk de prijzen van verschillende dakkapel bedrijven en kies de specialist met het beste aanbod: zo laat u een dakkapel plaatsen tegen de laagste prijs! Dat wilt u toch ook? Start nu uw gratis offerteaanvraag en u ontvangt zo snel mogelijk scherp geprijsde offertes in uw mailbox: gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Handige externe websites:

Wij zijn u ook van dienst bij: