Lekkage opsporen Groningen

Lekkage Groningen

Start gratis offerteaanvraag!
Een lekkage in Groningen is geen pretje. Er kan immers schade ontstaan aan uw woning, waarbij de kosten langzaam maar zeker kunnen oplopen. Het is dan ook verstandig om het zo snel mogelijk te laten repareren. Het opsporen van de plaats van het lekgat is de eerste stap. Een daklekkage komt bijvoorbeeld veel voor. Echter blijkt bij het opsporen vaak ook dat de opening zich in het dak, de dakkapel, de badkamer, bij het dakraam, in de vloerverwarming of in de keuken bevindt. In alle gevallen kunt u het netwerk van De Boer inschakelen om de beste specialist uit Groningen te vinden, zodat u vlot van de daklekkage of ander lek af bent. Na de vrijblijvende offerteaanvraag ontvangt u meerdere offertes van vakmannen uit uw regio. U kiest vervolgens de vakman die het beste bij u past.

Daklekkage

Een daklekkage is een veelvoorkomende variant van lekkage in Groningen. Hierbij bevindt de lekkage zich vanzelfsprekend in of op het dak, waarbij het opsporen zich hier concentreert. Onze professionals maken hiervoor gebruik van een geavanceerde vorm van lekdetectie, waarbij rookgas onder de dakspanten gespoten wordt en daarna gekeken waar dit gas ontsnapt. Waterschade door een daklekkage is veelal zichtbaar op dak, plafond of muur en kan veel schade veroorzaken.

Spoedservice

Hebt u last van bijvoorbeeld een daklekkage of lekkende kozijnen? Hebt u vragen over de methoden voor lekdetectie die wij inzetten? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het opsporen en verhelpen van een lekkende waterleiding? Dan bent u in Groningen bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met vele professionals die een lekkage op kunnen opsporen, zowel binnenshuis als buiten, bijvoorbeeld een daklekkage. Neem nu via het formulier contact op voor offertes uit uw omgeving. Vergelijk de ontvangen offertes op prijs en aanbod en kies zo voor de specialist die bij u past. Nadat u de offertes of hulpvraag heeft aangevraagd hoort u snel van ons!

Gratis offerte ontvangenOmschrijving opdracht (*)


Gratis - Vrijblijvend

Dakkapel lekkage Groningen

Dakkapel

Ook bij de dakkapel kan een lekkage zich manifesteren, met alle vervelende gevolgen van dien. De oorzaak van een lek bij de dakkapel is meestal een constructiefout. Hoewel een dakkapel natuurlijk professioneel geplaatst wordt, kan er een heel klein scheurtje ontstaan. Kom in contact met ons als u bij de dakkapel een lekkage heeft, dan kan de schade beperkt blijven tot een minimum.

Badkamer lekkage Groningen

Badkamer

Lekkages in de badkamer komen regelmatig voor. Zo kan door een slechte ventilatie vocht blijven staan op de voegen, wat na verloop van tijd leidt tot afbrokkelende voegen, er zijn echter vele andere vormen van lekkage in de doucheruimte mogelijk. Een ander veelvoorkomende oorzaak van lekkage zijn versleten kitranden. Het opsporen van het het lek kan daarom lastig zijn. Toch kan één van de experts u hier snel en vakkundig mee helpen.

Lekkage dakraam

Dakraam

Een lek aan het dakraam is geen sinecure, en komt geregeld voor; vooral bij een ouder dakraam met gebrek aan onderhoud. Opsporen van een dergelijk defect is simpel, en snel uit te voeren door de juiste deskundigen uit Groningen. Wanneer het kozijn of raam te ver beschadigd is, zullen de professionals u bovendien adviseren over de aanschaf van een vervangend exemplaar.

Keuken lekkage Groningen

Keuken

De keuken is een vochtige plaats, en daarmee ook een plek die onderhevig kan zijn aan lekkende onderdelen. Bent u op zoek naar een erkend vakman in Groningen? Via onze dienst kunt u eenvoudig de hulp van een monteur bij u in de regio aanvragen, die uw keuken op korte termijn weer in orde maakt. U geniet snel van een optimaal wooncomfort.

Lekkage vloerverwarming Groningen

Vloerverwarming

Vloerverwarming is vaak niet de eerste plek waar mensen aan denken bij lekkages. Doordat de wateroverlast van het lek vaak niet op dezelfde plek als de lekkage ontstaat, kan het opsporen hiervan lastig zijn. Hebt u last van waterschade, maar kan u de reden niet achterhalen? Overweeg dan om een professional uit Groningen in te schakelen die met ultrasone lekdetectie het lek kan vinden.

Lekdetectie Groningen

Lekdetectie

Op het gebied van lekdetectie zijn er tegenwoordig vele technieken die wij kunnen toepassen. Het voordeel van de nieuwe methoden van lekdetectie is dat deze weinig hak- en breekwerk vragen. Dit betekent dat pas wanneer we de exacte locatie van het lek hebben achterhaald, wij een deel van de muur of vloer hoeven open te breken. Wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag!

Vraag een gratis offerte aan van een lekkagespecialist uit de regio!

Gratis offerte ontvangen!
Wasmachine lekkage

Wasmachine lekt

Een lekkende wasmachine is zeer vervelend, want dit kan zorgen voor veel wateroverlast. De oorzaak van een wasmachine lek is niet altijd duidelijk. Het kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een scheurtje in de aan- of afvoerslang, maar er kan ook een fout zitten in onder andere het manchet van de deur of de droogtrommel. Laat een professional uit Groningen de slijtage opsporen.

Lekkende kraan

Kraan lekt

Als een kraan lekt dan is dit in de meeste gevallen het gevolg van een lekkend kraanleertje. Een andere oorzaak kan verkalking van de kraan zelf zijn. Een lekkende kraan is dan ook vaak gemakkelijk zelf op te lossen. Hebben deze twee oplossingen geen effect? Vraag dan een vakman uit ons netwerk om hulp. Wij komen spoedig naar u toe.

Plafond lekkage Groningen

Plafond lekkage

Wanneer het plafond lekt, dan zijn hier diverse mogelijke oorzaken voor aan te wijzen. Over het algemeen zijn het niet de leidingen die via het plafond lopen de oorzaak, maar een daklekkage, waarbij het water zich via muren of het plafond een weg naar beneden zoekt. De experts maken gebruik van geavanceerde methoden voor lekdetectie om een de locatie van de lekkage te achterhalen.

CV-ketel lekkage

CV ketel lekt

Lekt uw CV-ketel? Dan is het zaak om zo spoedig mogelijk een lekkage specialist uit Groningen in te schakelen. Deze kan snel en vakkundig het lek opsporen, en deze vervolgens verhelpen of repareren. Is de lekkage van de CV-ketel onherstelbaar? Dan adviseren wij u tevens graag over de aanschaf van een nieuw – energiezuinig – model. Wij helpen u met alle plezier verder en zien uw hulpvraag tegemoet.

Lekkende vaatwasser

Vaatwasser lekt

Als uw vaatwasser lekt, dan is dat in 80 procent van de gevallen het gevolg van verkalking van de afvoer- en aanvoerslangen. Door verkalking onstaan er scheurtjes, die vervolgens leiden tot lekkage. Een lekkende vaatwasser is dan ook vrij gemakkelijk te voorkomen, door deze regelmatig in zijn geheel te ontkalken. Is er al een lek? Roep dan de hulp van de specialisten uit Groningen in.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van specialisten is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

direct contact loodgieter