Besparen op kozijnen?

Vergelijk offertes van kunststof kozijnen & bespaar!

Kunststof kozijnen

Via het offerteformulier vraagt u gratis en vrijblijvend offertes aan voor alle soorten kozijnen, geleverd in zowel houten, kunststof en aluminium variant. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor materiaal, en komen desgewenst bij u langs voor het opmeten van het huidige kozijn. Het is aan u om de offertes op uw gemak te vergelijken en naast elkaar te leggen. Door goed te vergelijken bespaart u aanzienlijk op de kosten!

Kunststof kozijnen hebben in de afgelopen jaren een opmars gemaakt. Waar vroeger met name houten kozijnen werden geplaatst, is tegenwoordig kunststof veel gebruikelijker. Dit komt onder andere door de verhoogde isolatiewaarde en het eenvoudige onderhoud van een kunststof kozijn.

Voordelen van offertes aanvragen

  • Hoogwaardige kozijnen tegen scherpe prijzen.
  • Het vergelijken van offertes is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Wij werken alleen samen met erkende leveranciers met ruime ervaring.

Voordelen kunststof

Het grootste voordeel van kunststof raamkozijnen is hierboven al benoemd: de hoge isolatiewaarde van het materiaal. Wanneer we dit vergelijken met de isolatiewaarde van bijvoorbeeld houten raamkozijnen, dan zien we dat het warmteverlies bij een kunststof kozijn daalt van 4.0 naar 1.0. Op deze wijze kunt u dan ook jaarlijks veel geld besparen op de energiekosten. Een tweede voordeel van kunststof is het eenvoudige onderhoud. U hoeft de kozijnen alleen eens in de zoveel tijd af te nemen met een vochtige doek.

Een derde voordeel is de grote variëteit aan kleuren en designs waarin een kunstof raamkozijn kan worden geleverd.

Nadelen

Groot nadeel van het materiaal zijn de hogere prijzen van de investering, in vergelijking met de kosten voor een houten of aluminium kozijn. Deze kosten verdient u echter terug door de hoge isolatiewaarde. Daarnaast moet u bij zware beschadigingen vaak het hele kozijn vervangen. Dit kan onverhoopt toch leiden tot een grote investering.

Een kozijn van hout of aluminium?

Naast kunststof raamkozijnen leveren de specialisten van De Boer ook houten en aluminium kozijnen. Het grote voordeel van een houten raamkozijn, is de authentieke sfeer die het met zich mee brengt, en de eenvoudige reparatiemogelijkheden. Een aluminium kozijn is met name geschikt in het geval van grote afmetingen, of zwaar glas. Vraag bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

Prijzen

De prijzen voor kunststof raamkozijnen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de afmetingen, het gekozen materiaal, het gewenste design en de mate van isolatie. Prijzen beginnen gemiddeld rond de 130 euro voor een eenvoudig raamkozijn van 60x60cm, met enkel glas en eenvoudig design. Het beste is om in overleg met de leverancier te bekijken naar het budget en hoe u daar het maximale uit kunt halen.

kunststof kozijnen

Vraag vrijblijvend offertes aan

Wilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Vraag via ons contactformulier dan vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Wij zorgen ervoor dat u op korte termijn maximaal 5 offertes ontvangt van vakmannen bij u uit de buurt. Wij zullen uw hulpvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en zijn u graag van dienst!