Keukenrenovatie Hilversum

Keukenrenovatie Hilversum

Om het woongemak in de keuken te behouden, is het zaak om deze op tijd te verbouwen of renoveren. Bij een keukenrenovatie behoudt u bepaalde onderdelen van de keukenruimte, en laat u de sterk verouderde onderdelen vervangen. Hoewel het een optie is om (een deel van) de renovatie eigenhandig uit te voeren, is het verstandig om bepaalde klussen over te laten aan een erkend keukenspecialist uit Hilversum. Waarom? Het installeren van keukenapparatuur, het vervangen van leidingen en elektrische bedrading en het plaatsen van een werkblad vraagt een grote precisie en vakmanschap. Alleen dan weet u zeker dat u nog lange tijd profiteert van de renovatiewerkzaamheden. Via ons netwerk aan keukenspecialisten vraagt u eenvoudig meerdere offertes aan, die u vervolgens zelf naast elkaar kunt leggen voor het vinden van het beste aanbod. Wij garanderen dat elke keukenrenovatie expert uit Hilversum u snel en vakkundig zal helpen.

Voordelen van een renovatie

Het renoveren van keukens brengt een aantal voordelen met zich mee, ten opzichte van nieuwbouw. Ten eerste is het over het algemeen goedkoper om een keukenrenovatie uit te voeren. U bepaalt exact welke keukenonderdelen aangepast moeten worden, en laat de onderdelen die in prima staat verkeren zitten. Kies bijvoorbeeld voor enkel het vervangen van de keukendeurtjes als de rest van de keukenkastjes nog goed is. Een tweede voordeel is dat het renoveren minder tijd in beslag neemt. U zult sneller profiteren van een verhoogd woongemak, en weer zonder problemen in de keuken kunnen koken. Veel mensen denken dat een keukenrenovatie nadelig is, omdat men vermoedt dat hierna alweer snel een verbouwing nodig is. Dit is echter niet het geval. Een renovatie zorgt soms voor een verlengde levensduur van 10-15 jaar, mits u de keukenapparatuur en het keukenblad laat vervangen.

Scherpe prijzen, vrijblijvende offertes

Wanneer u een expert uit ons netwerk in Hilversum inschakelt voor de reparatie van de huidige keukenkraan, het vernieuwen van de keukenkastjes of het plaatsen van een modern keukenblad, dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen en een snelle en vakkundige hulp. Wilt u weten wat het prijsverschil is tussen een renovatie en verbouwing bij u thuis? Bent u benieuwd naar de stijlen waarin de vakmannen keukens bouwen? Of hebt u een vraag over de prijs voor keukenfronten van RVS of kunststof? Vul dan vandaag nog onze offertepagina in. Geef hierop aan wat uw wensen zijn, en welk budget u maximaal ter beschikking heeft. Wij zetten de offerteaanvraag door naar de professionals uit de regio, die u vervolgens een vrijblijvende offerte toesturen. Het is aan u om te kiezen voor het aanbod dat u het meest aanspreekt.

Gratis offertes vergelijken
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)landelijk keuken

Navigeer naar:

keuken repareren Hilversum

Reparatie of renovatie?

Op het moment dat de koelkast het begeeft, of één van de keukendeurtjes een beschadiging oploopt, dan is het een optie deze te renoveren, te vervangen of te repareren. Voor welke van deze opties u moet kiezen, hangt af van de ernst van de beschadiging, en de mate waarin een reparatie helpt. De experts uit Hilversum raden aan om te gaan voor een reparatie op het moment dat dit weinig geld kost, dit de levensduur van het apparaat met meerdere jaren verlengt, en u geen overige renovatieklussen in de keuken hebt. Een reparatie zal meestal een kleinere investering vragen, maar u dient de kosten voor de reparatie altijd te delen door het effect op de langere termijn, en dit afzetten tegen de bijkomende voordelen van een keukenrenovatie zoals energiebesparing en een stijging van het gebruiksgemak.

keuken ontwerp Hilversum

Strakke lijnen of een landelijke touch?

Wij spraken hierboven al over de verschillende designs en stijlen die er bestaan voor keukenruimtes. De keus voor een bepaald design is van grote invloed op de rest van het proces, en is daarom zeer belangrijk. Hoe weet u nou welke stijl bij u past? Hiervoor is het goed om een aantal vragen te beantwoorden. Houdt u bijvoorbeeld van strakke lijnen? Of vindt u ronde vormen en vloeiende lijnen prettiger? Wilt u veel kleur in de keuken of is zwart-wit meer naar uw idee? Houdt u van met zijn allen aan tafel eten? Of vindt u het prettig om veel werkruimte te hebben. Al deze keuzes zullen mede bepalen welk design bij u past. Een tweede optie is om een stijlboek door te bladeren, of showrooms te bezoeken. Een online stijlplanner wil vaak ook wonderen doen, omdat u hier de afmetingen van de keukenruimte kunt invullen.

keukenapparatuur vervangen Hilversum

De keukenapparatuur vernieuwen

Bij een verbouwing en renovatie is er niet alleen aandacht voor de keukenfronten, vloerbekleding en het verven van de muren nodig, ook de keukenapparatuur hoort bij een renovatie. Het vernieuwen van de keukenapparatuur heeft als groot voordeel dat het de energiekosten aanzienlijk verlaagt. De nieuwste keukenapparatuur werkt namelijk zuiniger, en verbruikt soms wel tot de helft minder energie. Een tweede voordeel van moderne keukenapparatuur is dat het meerdere functies heeft dan de oude modellen. Kies bijvoorbeeld voor een gasfornuis met in het midden een soort afzuigkanaal, of profiteer van de voordelen van een combinatie oven. De prijzen voor de apparaten hangen af van het soort product, en de plek waar u ze aanschaft. Beschikt u over een beperkt budget? Kijk dan bij een outletshop in Hilversum. Hier vindt u keukenapparatuur van vorig jaar, die nog in prima staat verkeren. Natuurlijk is het tevens een optie om bij de lokale elektronica zaak de producten te bestellen. Dit kost soms iets meer, maar u bent wel verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden.

zelf keuken ontwerpen Hilversum

Welk design keuken wilt u?

Op het moment dat u een ontwerp maakt of laat maken van uw droomkeuken, of als u bepaalde keukenonderdelen vervangt om de sfeer in de keuken te verbeteren, dan is het zaak om te bedenken welk design uw voorkeur heeft. Keukens kunnen in diverse designs gemaakt worden, zoals de landelijke stijl, de nieuw-klassieke keuken of de mediterrane stijl. Bij landelijke keukens maakt men gebruik van kleine tegeltjes, houten keukendeurtjes en warme kleuren om zo het authentieke gevoel te creëren. Nieuw-klassieke keukens hebben romantische tintjes, zoals keukenfronten met gebogen handvatten en verschillende versieringen in combinatie met moderne materialen zoals glas en chroom. Bij de mediterrane stijl kunt u denken aan kleuren als koper, oker en terracotta, en het gebruik van vele planten in de ruimte. Het soort design dat u kiest zal niet alleen de kleuren beïnvloeden, maar ook de ruimte binnen het budget. Het design legt bovendien dé grootste nadruk op de sfeer die in keukens hangt. Ga daarom bij menig showroom in Hilversum langs om te kijken naar de opties, en de stijl die u en uw huisgenoten het meest aanspreekt.

3 redenen om uw afzuigkap te vervangen

Eén van de kleinere aspecten aan een keukenrenovatie is het vernieuwen van de afzuigkap. De meeste afzuigkappen gaan lang mee, maar dit betekent niet dat zij al die tijd optimaal blijven werken. Er zitten dan ook meerdere voordelen verbonden aan het aanschaffen van een moderne dampkap. De eerste reden is de korte onderhoudstijd die aan de nieuwe exemplaren verbonden zit. Het onderhoud bestaat enkel uit het verwijderen van de huidige metaalfilters om deze in de vaatwasser te stoppen, of het weghalen van de koolstoffilters om nieuwe in het apparaat te zetten. Een tweede reden voor de vervanging is het verminderde geluidsoverlast. Moderne afzuigkappen produceren in ieder geval 3 decibel minder, dankzij een stillere motor, een geluidsgeïsoleerde ventilator en een speciaal geluiddempend systeem. Nu hoeft u tijdens het koken niet meer naar uw huisgenoten te schreeuwen, maar horen ze gewoon wat u zegt. De meest belangrijke reden voor een modernere dampkap is echter de energie-efficiëntie. Waar dampkappen vroeger alleen de lucht opzogen en naar buiten brachten, bestaan er tegenwoordig vele technieken om de energiezuinigheid en efficiëntie te bevorderen. Koop bijvoorbeeld een afzuigkap met na-ventilatie, randafzuiging of kringloopwerking. U zult direct verschil merken, niet alleen in werking maar ook op uw energierekening. Hebt u de afzuigkap meer dan 10 jaar geleden laten plaatsen? Dan is de kans groot dat ook u profiteert van de vernieuwde modellen. Of u daarna nu minder geluidsoverlast ervaart, of minder energiekosten hoeft te betalen: op de lange termijn is een moderne afzuigkap voor velen positief. Vraag vrijblijvend offertes aan!

keuken renovatie Hilversum

Het vervangen van keukenfronten

Eén van de opties bij een renovatie van keukens is het monteren van alternatieve keukenfronten. Het gaat dan, zoals velen denken, niet alleen om de keukendeurtjes, maar ook om schuifbladen en uitzettafels. Het frame van al deze keukendelen bestaat uit een achterwand en twee zijkanten, maar de voorkant (het front) is eigenlijk alleen bepalend voor de uitstraling. Wilt u graag uw woonkeuken renoveren? Dan is het aanpassen van de keukenfronten een eenvoudige methode om een groot resultaat mee te bereiken. Er bestaan diverse materialen die men kan gebruiken als basis voor de keukenfronten. Hieronder sommen we er enkele voor u op, die veel gekozen worden in Hilversum en omstreken.

  • Kunststof: Een materiaal dat weinig investering vraagt en toch van goede kwaliteit is. U vindt kunststoffen keukendeurtjes bij vrijwel elke bouwmarkt en showroom in de regio.
  • Gehard glas: Voor degenen met een onbeperkt budget en hoge eisen op het gebied van stijl is gehard glas een uitstekende optie. Dit is kras- slijt- en stootvast, en blijft decennialang in optimale staat.
  • Hardhout: valt tevens in de bovenste prijsklasse. Hardhouten keukenfronten bieden een luxueuze aanblik, maar vereisen wel het nodige onderhoudswerk.
  • Lak: Het lakken van de keukendeurtjes is een vierde mogelijkheid. Hiervoor is twee-componenten lak het meest geschikt.
  • Laminaat: tot slot is het gebruik van laminaat ook nog mogelijk. Laminaat perst men tegen een basisplaat van MDF of zo het gewenste patroon op de platen te krijgen.

Zelf de keukenkraan vernieuwen

Voor het renoveren en de reparatie van keukens wordt meestal de hulp van een ervaren vakman uit Hilversum gevraagd. Toch is het een mogelijkheid om zelf een deel van het kluswerk af te handelen. Eén van de klussen waarvoor enkel enige handigheid vereist is, is het vernieuwen van de keukenkraan. De professionals uit ons netwerk hebben voor u een simpel stappenplan opgesteld, waarmee u in korte tijd profiteert van een prima werkende keukenkraan.

  1. De voorbereiding: Start met het aanschaffen van de juiste gereedschappen en natuurlijk de keukenkraan zelf. Kijk vervolgens in het gootsteenkastjes of er stopkraantjes op de watertoevoer zitten. Indien aanwezig, draai deze dan dicht, en draai anders de hoofdkraan dicht. Laat alle kranen in huis vervolgens open en plaats een emmer onder de aftapper van de hoofdkraan. U zorgt er zo voor dat alle leidingen leeglopen.
  2. Demontage en montage: Maak met een waterpomptang de koppelingen aan de kraanpijpjes los, om vervolgens de kraan van de onderkant af los te maken. Op deze manier verwijdert u eenvoudig de huidige keukenkraan. Plaats de nieuwe keukenkraan op de bestaande aansluitingen, of zorg voor de juiste verlopen om het geheel waterdicht te monteren. Eventueel is het nodig om teflon tape te gebruiken om de overgangen waterdicht te krijgen.
  3. Controle: Sluit alle kranen, en open de stopkraantjes of hoofdkraan weer. Controleer of er nergens lekkages optreden, en laat het water goed stromen. Zorg ervoor dat uit alle leidingen de lucht wegloopt, om latere problemen te voorkomen.
keukenspecialist Hilversum

Knap uw keuken op met een andere spoelbak

Als u dan een nieuw aanrechtblad laat monteren, dan kunt u net zo goed ook de spoelbak moderniseren. Veel mensen uit Hilversum houden bij het renoveren geen rekening met de spoelbak, maar deze vormt wel één van de drie belangrijkste onderdelen voor tijdens het kookproces. De montage van de spoelbak is op drie manieren mogelijk: door inbouw, onderbouw en opbouw. Als u over voldoende geld beschikt dan adviseren wij om altijd te kiezen voor inbouw of onderbouw. Beide technieken bieden een prima hygiëne en groot gebruiksgemak. Dit komt doordat de spoelbak op gelijke hoogte of zelf onder het werkblad ligt. Etensresten veegt u zo gemakkelijk in de gootsteen. Het opbouwen van spoelbakken is een stuk eenvoudiger dan inbouwen, maar hierbij loopt u wel sneller het risico op beschadigingen van de gootsteen en het werkblad. Het rubber dat men toepast als beschermlaag bij een dergelijke spoelbak droogt bovendien relatief snel uit, waardoor er de kans op bacteriën ontstaat.

kookeiland plaatsen Hilversum

Heeft u de ruimte? Voeg een kookeiland toe!

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Hilversum de vraag of het een mogelijkheid is om in hun ontwerp een kookeiland te verwerken. Het antwoord hierop is met name afhankelijk van de afmetingen van de keukenruimte. Voor een echt kookeiland is namelijk meer dan 18 tot 20 vierkante meter aan vloeroppervlak vereist. Pas dan blijft er aan de zijden voldoende loopruimte over, en kunnen keukendeurtjes en –laden nog gewoon geopend worden. Bij het ontwerp van het kookeiland is het bovendien verstandig om te onderzoeken in hoeverre hiervoor veranderingen aan het leidingnetwerk en de elektrische bedrading aan ten grondslag liggen. Hoe meer veranderingen, hoe hoger het kostenplaatje. Wist u trouwens dat een kookeiland multifunctioneel inzetbaar is? Richt een deel in als tafel of als barretje, of creëer voor uw kinderen een hoek in de keuken waar zij kunnen helpen met het koken. Bij open keukens is een eiland zeer geschikt als afscheiding tussen de woonkamer en het kookgedeelte.

keukenblad vervangen

Keukenblad vervangen: wat zijn uw opties?

Het keukenblad, ook wel werkblad of aanrecht genoemd, is het gedeelte waarop u werkt. Of het nu gaat om het snijden van groenten of het versieren van een taart: er moet op het keukenblad voldoende plek zijn om uw taken uit te voeren. Voor het plaatsen van een keukenblad gebruiken specialisten uit Hilversum meerdere materialen. Elk materiaal brengt eigen positieve en negatieve eigenschappen met zich mee. Het is daarom voor u belangrijk om voordat u start met de keukenrenovatie alle opties goed met elkaar te vergelijken.

Welke materialen vormen dan de beste keuze?

Dit hangt af van de eis die u de meeste nadruk meegeeft. Is er maar een kleine investering mogelijk? Dan adviseren wij om te kiezen voor een kunststoffen aanrecht. Dit bestaat uit een basis van spaanplaat of multiplex, welke wordt overdekt met een dun laagje kunststof. De kunststoffen werkbladen gaan lang mee, en kunnen in vele kleuren besteld worden. Hecht u grote waarde aan de uitstraling van het keukenblad? Overweeg dan om een werkblad van graniet of beton aan te schaffen. Beide materialen bieden een geheel andere aanblik, maar zorgen er allebei voor dat uw aanrecht een blikvanger wordt. De kosten voor de diverse materialen liggen sterk uit elkaar. Betaalt u voor kunststof ongeveer €75,- per strekkende meter, voor graniet ligt de aanschafprijs rond de €250,- voor dezelfde afmeting. Laat u altijd goed informeren over de opties en de daarbij horende prijzen. Niet alleen voor het materiaal an sich, maar ook de levering en installatie. Kom in contact met ons!

Goedkoop renoveren? Shop bij een outlet

Steeds meer klanten uit Hilversum kiezen ervoor om hun keukenmeubels en apparaten aan te schaffen bij een outletshop. Een outlet is een winkel waar men de productielijnen uit het vorige seizoen verkoopt. Dit betekent dat u hier de overgebleven artikelen vindt, of de showroom modellen die al helemaal in elkaar zitten. In een outletwinkel hebt u daarom minder invloed op de exacte invulling van de keukenindeling: er is maar beperkte variatie mogelijk in de laden en keukenkastjes, en ook de keukenfronten zijn meestal al bepaald, of maar in beperkte mate aanwezig. Het voordeel van een outlet is dat u hier profiteert van een sterk gereduceerd tarief. Het scheelt soms tot wel 40% in de uiteindelijke investering of u kiest voor outlet modellen of niet. Hou er wel rekening mee dat het er soms extra installatiekosten bij komen kijken, of dat een kleine renovatie naar uw wensen nodig is.

De keukenkastjes restylen

Het grootste probleem met renovaties is dat deze een aanzienlijke investering vragen. Hebt u geen ruim budget? Dan is de kans groot dat u denkt dat een renovatie gewoon niet binnen de mogelijkheden ligt. Er bestaan echter technieken waarmee uw keukenruimte in een handomdraai een verbeterde uitstraling krijgt, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt. Eén van deze technieken is het restylen van de keukenkastjes. Dit restylen is op diverse manieren uitvoerbaar. Onder meer door een gekleurd folie over de keukendeurtjes te plakken, of het deurtje te schilderen. Dit vraagt enkel een middagje tijd en de aanschaf van een pot verf of rol gekleurd folie. Hebt u iets meer geld tot uw beschikking? Verwijder dan een paar plankjes uit de keukenkasten, en plaats enkele doorzichtige (van plastic of glas) deurtjes. Visueel open keukenkastjes creëren optische ruimte, terwijl er aan de afmetingen niets verandert.

Wanneer een nieuwe keuken kopen?

De keus tussen een keukenrenovatie en nieuwbouw is lastig, en vraagt grondig onderzoek. In bepaalde gevallen is het duidelijk dat renoveren de beste oplossing is, zoals wanneer u enkel de keukenkraan hoeft te vernieuwen, of het keukenblad wel een reparatie kan gebruiken. In andere gevallen is het overduidelijk dat u een geheel nieuwe keuken dient te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer alle apparatuur verouderd is, en ook de aanrechtbladen en kastjes scheuren of waterschade vertonen. De meeste situaties liggen hier echter tussen in. Een beproefde methode voor het afwegen van de situatie is de investering in de renovatie en de nieuwbouw te delen door het aantal jaar dat u vervolgens van de aanpassingen zult genieten. Vraag eventueel een erkend vakman uit de regio om de situatie te bekijken en u van de nodige informatie te voorzien. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

keuken verbouwen Hilversum

5 tips om de keuken op te knappen met een klein budget

Naast het restylen van de keukenkastjes bestaan er nog heel wat methoden waarmee u op eenvoudige wijze uw keukenruimte opknapt tegen lage prijzen. Een eerste tip is het schilderen van de muren of het plafond. Dit kan met een egaal kleurtje, maar ook met behulp van gestencilde patronen, patronen die u maakt met afplaktape of meteen muur- of plafondschildering. Met een beetje creativiteit, en eventuele ondersteuning van handige vrienden is een unieke muur zo gemaakt. Een tweede tip is het gebruik van planten. Hoewel dit misschien wat gek lijkt, associëren mensen planten met een aangename ruimte, en straalt het – mits u ze goed verzorgt – rust en elegantie uit. Schaf de planten aan bij een tuincentrum, of koop zaadjes en creëer uw eigen moestuin! Een derde tip voor het verbeteren van de sfeer in keukens is het ophangen van een lamp in een geheel andere stijl. Kies voor gerichte spotjes als keukenverlichting, een vintage lampenkap of zelfs een kroonluchter! De vierde oplossing die de experts uit ons netwerk in Hilversum aandragen is het ophangen van losse gordijnen. Hoewel rolgordijnen een praktische functie hebben, dragen ze weinig bij aan de decoratie. Loshangende gordijnen filteren het licht, en brengen tevens kleur met zich mee. Tot slot is het zaak om te werken met accessoires. Accentkleuren, gestylde oppervlakken, en soms wat onnodige spullen creëren sfeer en uitstraling.
[/one_half]

wat kost een keukenrenovatie

Zelf een keuken ontwerp maken?

Het ontwerpen van keukens is een taak die klanten uit Hilversum meestal overlaten aan de vakmannen. Dit komt omdat een ontwerp dient te voldoen aan verschillende eisen uit het Bouwbesluit, zoals een veilige afwatering, de juiste elektrische bedrading en overige zaken. Wilt u graag uw eigen ontwerp maken? Dat is geen enkel probleem. Ga helemaal los op het ontwerp, en de vakman kijkt vervolgens samen met u wat er allemaal mogelijk en praktisch uitvoerbaar is. Zo is het bijvoorbeeld voor kleinere keukens niet mogelijk om hier een kookeiland in te plaatsen, maar soms is een barretje in combinatie met een open keuken wel een optie. Door zelf een ontwerp te maken geeft u de renovatie experts een idee van uw wensen en smaak. Vergeet daarom ook niet de tekening in te kleuren en eventueel wensen ten aanzien van het design weer te geven. Bedenk ook dat het ontwerp binnen uw budget moet blijven, dit hoeft voor uw tekening geen gevolgen te hebben, maar wees niet teleurgesteld als bepaalde ideeën ver boven uw maximum investering liggen. Het is beter bepaalde ideeën goed door te voeren, dan te kiezen voor goedkope opties die u vervolgens spoedig weer dient te herstellen of vernieuwen.

keukenrenovatie offerte

Wat kost een keukenrenovatie?

De prijs voor een keukenrenovatie is sterk afhankelijk van de keuzes die u maakt. De minimale investering in de keukenrenovatie ligt op €350,- terwijl de maximale prijs op €4000,- gelegd wordt. Laat u echter alle keukenapparatuur en keukenkastjes vernieuwen, dan zal de prijs hier nog wel boven liggen. De gemiddelde kosten voor een renovatie vallen rond de €1500,-. Deze renovatieprijs is dan inclusief BTW en installatiekosten.
Waarom zijn deze verschillen zo groot?
Het antwoord hierop is simpel: omdat geen enkele keukenrenovatie hetzelfde is. De klussen variëren van het aanleggen van een geheel ander leidingnetwerk tot het plaatsen van glazen in plaats van kunststof keukendeurtjes. En van het installeren van een keukenkraan en spoelbak tot het creëren van een kookeiland. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het renoveren van uw woonkeuken? Of van de keukens in het bedrijfspand waar u de eigenaar van bent? Geef dan uw wensen vandaag nog door via de offertepagina en wij zorgen ervoor dat u spoedig meerdere offertes toegestuurd krijgt, welke u kunt vergelijken op basis van prijzen en aanbiedingen.

Keuken renoverenVoorbeelden*Gemiddelde kosten*
Kleine keuken/ bijkeuken – 4 keukendeuren
– 4 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
€400,- tot €1.100,-
Middelgrote keuken – 10 keukendeuren
– 6 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€1.200,- tot €2.400,-
Grote keuken – 16 keukendeuren
– 8 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€2.000,- tot €4.000,-

(*) De gegeven voorbeelden in de tabel zijn inclusief handgrepen en scharnieren. De gemiddelde kosten zijn inclusief BTW en arbeidskosten. Let op het betreft hier richtprijzen.

keuken renoveren Hilversum

Netwerk van bouwbedrijven

Op het moment dat u een specialist uit ons netwerk inschakelt, dan kan deze u niet alleen ondersteunen bij renovatieklussen, ook op overige gebieden kunt u de hulp van de bij ons samenwerkingsverband aangesloten vakmannen inzetten.

In Hilversum werken wij in de volgende vakgebieden: lekkages, dakkapellen plaatsen, badkamers renoveren en kunststof kozijnen