Lekkage Sneek

Lekkage Sneek

Start gratis offerteaanvraag!
Uit onderzoek is gebleken dat in elk Nederlands huishouden gemiddeld eens per 5 jaar een lekkage optreedt. Dit kan een lek zijn in de badkamer, maar ook een daklekkage of een lekkende kraan. Wat de oorzaak of locatie van de lekkage ook is, het is van belang dat u deze zo snel mogelijk laat opsporen en verhelpen. De specialisten uit ons netwerk kunnen u hierbij snel en vakkundig van dienst zijn. Zij maken gebruik van speciale vormen van lekdetectie, waarbij hak- en breekwerk zoveel mogelijk wordt voorkomen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij sturen u, geheel gratis en vrijblijvend, meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Daklekkage

Een daklekkage is één van de meest voorkomende vormen van lekkage. Een daklekkage kan namelijk het gevolg zijn van diverse zaken, zoals een constructiefout in het dakraam of dakkapel, scheuren in de schoorsteen of verschoven dakbedekking. De vakmannen sporen een daklekkage op met behulp van rookgasdetectie. Hierbij wordt gas onder de dakspanten gespoten, waarna wordt gekeken waar het gas weer naar buiten ontsnapt.

Spoedservice

Hebt u last van lekkende leidingen bij uw pand in Sneek? Is er een probleem ontstaan met de wasmachine? Of ontstaan er vochtplekken op de muur? Laat dan zo spoedig mogelijk een lekdetectie expert langskomen, die met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van de lekdetectie de lekkage zal vinden. De specialisten uit ons netwerk helpen u hier met alle plezier mee. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zal worden geholpen door professionals met een ruime ervaring binnen het vakgebied. Door gebruik te maken van de nieuwste methoden voor lekdetectie voorkomt u dankzij ons bovendien onnodig veel hak- en breekwerk.

Gratis offerte ontvangenOmschrijving opdracht (*)


Gratis - Vrijblijvend

Dakkapel lekt Sneek

Dakkapel

Zoals gezegd kan een daklekkage het gevolg zijn van vele zaken. Eén van deze mogelijke oorzaken was een constructiefout van de dakkapel. Hoewel er bij het plaatsen van dakkapellen zeer precies te werk wordt gegaan, kan het voorkomen dat er een minieme opening blijft bestaan tussen het dak en de dakkapel. Bij hevige regenstormen kan dit zorgen voor een lek.

Douchecabine lekt Sneek

Badkamer

Lekt er iets in uw badkamer? Dan is het zaak om de plaats van de lekkage spoedig te laten opsporen en verhelpen. Hebt u weinig budget? Dan kunt u het opsporen van de lekkage zelf afhandelen. Maak hiervoor gebruik van een aardappelschilmesje en een platte schroevendraaier. Ga achtereenvolgens de voegen, tegels, rozetten, en kitranden bij langs om te kijken of het lek zich hier bevindt.

Dakraam lekt Sneek

Dakraam

Voor een dakraam geldt, evenals bij een dakkapel, dat er een fout kan worden gemaakt bij de plaatsing, welke vervolgens leidt tot een daklekkage. Daarnaast kunnen ook de kozijnen van een dakraam verouderen. Zeker wanneer de dakramen van uw pand houten kozijnen hebben is een lekkage zeer goed mogelijk na verloop van tijd. De vakmannen lossen het lek graag voor u op.

Gootsteen lekkage Sneek

Keuken

Wanneer u last hebt van lekkende onderdelen in de keuken, dan is het zaak hiervoor spoedig een professional uit Sneek voor in te schakelen. Zo kan het zijn dat het lek zich bij de vaatwasser bevindt, maar lekt de vriezer ook nog wel eens. De experts uit ons netwerk zullen de lekkage snel en vakkundig voor u opsporen en vervolgens de nodige reparaties uitvoeren.

Vloerverwarming lek

Vloerverwarming

Wanneer er wateroverlast optreedt bij de vloer, dan denken de meeste mensen niet direct aan hun vloerverwarming. Toch kan de vloerverwarming een oorzaak zijn voor de waterschade. De buizen kunnen door verschillende redenen beschadigd raken, wat kan leiden tot een klein scheurtje dat steeds groter wordt wanneer het niet wordt aangepakt. De vakmannen helpen u graag met het opsporen en verhelpen van het lek.

Lekkage opsporen Sneek

Lekdetectie

Voor het opsporen van lekkages, zowel gewone als een daklekkage, zijn er tegenwoordig verschillende lekdetectie technieken beschikbaar die een minimum aan hak- en breekwerk vereisen. Zo werkt ultrasone detectie met behulp van geluidssignalen en is thermografie een vorm van lekdetectie die lekkende leidingen opsoort met behulp van infraroodsensoren. De vakmannen vertellen u graag meer over het opsporen van daklekkage.

Lekkage laten opsporen en verhelpen?

Vraag een gratis offerte aan van een lekkagespecialist uit de regio!

Gratis offerte ontvangen!
Lekkage wasmachine

Wasmachine lekt

Een lekkende wasmachine is meestal het gevolg van scheurtjes in het deurmanchet. Dit komt regelmatig voor doordat mensen dit manchet niet droogmaken. Andere oorzaken voor lekkage van de wasmachine zijn beschadigingen aan de aan- en afvoerslangen of een probleem met de droogtrommel. Laat direct een monteur uit Sneek komen die het lek kan opsporen, repareren of indien nodig het onderdeel kan vervangen.

Lekkende kraan Sneek

Kraan lekt

Een kraan die lekt wordt in 80 procent van de gevallen veroorzaakt door een lekkend kraanleertje. Het kraanleertje vervangen is relatief eenvoudig, en zal het lek snel oplossen. Het is tevens een optie om de kraan te ontkalken. Hebben deze twee technieken geen effect? Zorg er dan voor dat een lekkage specialist uit ons netwerk de kraan repareert om een hoge waterrekening te voorkomen. Wij informeren u graag over de kosten.

Plafond lekkage opsporen

Plafond lekkage

Een lekkend plafond is vaak het directe gevolg van een daklekkage. Het water dat dankzij de daklekkage in huis komt zal via muren en plafonds een weg naar beneden zoeken, waardoor u meestal op een heel andere plek waterhinder ondervindt. De experts uit Sneek zullen met behulp van geavanceerde lekdetectie technieken de exacte locactie van het lek voor u opsporen.

Lekkage CV-ketel

CV ketel lekt

Als de CV-ketel lekt, dan is het zaak direct contact op te nemen met een lekkagespecialist uit Sneek. Deze kan het lek opsporen en het beschadigde onderdeel herstellen of vernieuwen. Wanneer u een lekkende cv-ketel te lang laat staan dan zal dit de verwarming en warm watervoorziening beïnvloeden. Wij raden bij een oudere CV-ketel regelmatig onderhoud aan.

Vaatwasser lekkage

Vaatwasser lekt

Wij krijgen van klanten uit Sneek wel eens de vraag wat de meest voorkomende oorzaak van lekkage is. Hier kunnen wij kort over zijn: dit zijn ofwel problemen op het dak die leiden tot daklekkage, of verkalking, dat leidt tot lekkages binnenshuis. Ook voor een lek van de vaatwasser is kalk meestal de boosdoener. Voorkom dergelijke problemen door de vaatwasser periodiek te ontkalken.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

contact loodgieter