Keukenrenovatie Hengelo

Keukenrenovatie Hengelo

Om uw keuken van het beste gemak te voorzien, hoeft u geen volledig nieuwe keuken te kopen. Het alternatief is een keukenrenovatie. Met een eenvoudig ontwerp voor het renoveren, en het kopen van nieuw (outlet) keukenapparatuur kunt u uw keuken in Hengelo al van een nieuwe aanblik voorzien. Het renoveren en installeren van keukens is één van de specialisaties van de experts uit ons netwerk. Wij brengen u dan ook graag in contact met één van de professionals, die u willen helpen met het ontwerp of de daadwerkelijke installatie van de keukendeurtjes, het plaatsen van een keukenkraan en de rest van de renovatie werkzaamheden. Wilt u de prijzen van de specialisten uit ons netwerk vergelijken? Vul dan het contactformulier in en beschrijf uw opdracht, bijvoorbeeld de reparatie van uw keuken. Wij sturen u dan meerdere offertes toe van specialisten uit uw regio.

Voordelen van een renovatie

Onder een keukenrenovatie worden diverse zaken verstaan. Een keukenrenovatie kan een volledige verbouwing van keukens omvatten, of doelt op het renoveren van de keukendeurtjes. Wat uw renovatieklus ook inhoudt, de specialisten uit Hengelo hebben veel ervaring met de renovatie van keukens en zorgen ervoor dat dit snel en vakkundig zal worden uitgevoerd. De renovatie is bij ons in goede handen. Het grote voordeel van de renovatie van keukens ten opzichte van een verbouwing is dat u vaak door de toepassing van een aantal kleinere klusjes zoals het vernieuwen van de keukenkraan of de installatie van keukenfronten in een heldere kleur het woongemak al aanzienlijk verbetert, zonder dat dit een gigantische investering vraagt.

Scherpe prijzen, vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd naar de opties voor het renoveren van uw keuken? Wenst u te weten wat een reparatie door één van de specialisten uit Hengelo kost, of hebt u vragen over de kosten voor de renovatie? Vraag via het formulier dan offertes aan. Geef hierop aan welke eisen u hebt voor het renoveren, en in hoeverre uw budget strekt. Wij sturen u dan zo snel mogelijk meerdere prijsopgaven toe van specialisten uit Hengelo. Vergelijk deze op prijzen en aanbod en kies voor de specialist die uw keuken komt renoveren!

Gratis offertes vergelijken
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)Navigeer naar:

keukenkastjes repareren Hengelo

Reparatie of renovatie?

Door veelvuldig gebruik kan het gebeuren dat enkele keukenonderdelen slijten. U hoeft deze niet per direct door nieuwe te vervangen, vaak is een eenvoudige reparatie voldoende om het probleem te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan de reparatie van het gasfornuis of ander keukenapparatuur, of het herstellen van de ophanging van keukendeurtjes. Een reparatie heeft vaak aantrekkelijkere prijzen dan een renovatie. Of voor een reparatie of renovatie moet worden gekozen is afhankelijk van de staat van uw keukenblok. Vaak geldt dat wij een reparatie adviseren mits de gemiddelde prijs per verwacht levensjaar lager ligt dan bij renovatiewerk.

keuken ontwerp Hengelo

Zelf een keuken ontwerp maken?

Voordat u overgaat tot het kopen van een keuken is het van belang aandacht te besteden aan het ontwerp. De leveranciers uit Hengelo die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, leveren vaak diverse keukens in standaard ontwerp en design uit voorraad. Daarnaast is het mogelijk om op basis van een eigen ontwerp een keuken te laten bouwen. Uw persoonlijke voorkeur en budget bepalen uiteindelijke resultaat. Wilt u eerst een eigen ontwerp maken? Dan zal deze wel altijd moeten worden gecontroleerd door een vakman op praktische uitvoerbaarheid. Neem contact op met de renovatie experts uit Hengelo over de mogelijkheden.

keukenapparatuur vernieuwen Hengelo

De keukenapparatuur vernieuwen

Keukenapparatuur omvat meer dan alleen maar de koelkast of vaatwasser. Onder keukenapparatuur verstaat men onder meer ook apparaten als een afzuigkap, of de nieuwste innovatie op het gebied: de Quooker. Design keukenapparatuur kunt u bij vrijwel elke keukenspecialist kopen. Voor een budget oplossing raden wij u aan naar een outlet te gaan. U bespaart tot wel 40 procent op de aankoop! Wij raden bovendien aan om keukenapparatuur die ouder dan 20 jaar is sowieso te vervangen. Hiermee zult u onder meer sterk besparen op het water- en energieverbruik en bespaart u dus direct op de maandelijkse kosten.

keuken ontwerpen Hengelo

Welk design keuken wilt u?

Wij raden u aan tevens na te denken over het gewenste ontwerp van de keuken voordat u deze gaat kopen. Het design is vaak van aanzienlijke invloed op de sfeer die de ruimte uitstraalt. Bij de specialisten uit ons netwerk is het mogelijk voorbeelden van diverse keukens op te vragen om een idee te krijgen voor de keukenstijl die u het meest aanspreekt. Op die manier krijgt u een volledig beeld van de prijzen en mogelijkheden. Bij keukens in Hengelo plaatsen de experts onder meer de landelijke stijl, het modern design en diverse tijdloze ontwerpen. Er is altijd een keukenstijl die bij u past!

Strakke lijnen of een landelijke touch?

Wij bieden vele stijlen aan voor de keukenrenovatie. Eén van de meest gebruikt stijlen die wij tegenwoordig toepassen is de landelijke stijl. Deze stijl biedt een zeer warme uitstraling doordat men gebruik maakt van veel hout en kleinere tegels. Een alternatief voor de landelijke stijl is een keuken in modern design. Hierbij moet u denken aan strakke lijnen en de combinatie van verschillende materialen. Wil u het gebruiksgemak van uw keuken optimaliseren? Kies dan voor greeploze oplossingen zoals de slow-close techniek. Hebt u vragen over de opties en prijzen voor een stijl die bij uw wensen aansluit? Vergelijk vrijblijvend offertes van meerdere aanbieders.

Zelf de keukenkraan vernieuwen

Eén van de mogelijkheden bij het renoveren van keukens is het vervangen van de keukenkraan. Dit is een klus die weinig tijd en geld kost, maar een groot wooncomfort kan verzorgen. Wilt u zelf de keukenkraan vernieuwen? Dan moet u er voornamelijk voor zorgen dat elke waterleiding volledig leeg is gelopen, en de hoofdkraan afgesloten is. Wilt u een keukenkraan installeren met een andere aansluiting? Dan is het noodzakelijk om een verloop aan te schaffen. Een dergelijk verloop is verkrijgbaar bij vrijwel elke bouwmarkt in Hengelo. Vervolgens plaatst u de keukenkraan eenvoudig op de aansluitingen. Draai de hoofdkraan weer open en controleer of alles werkt.

keuken renovatie Hengelo

Het vervangen van keukenfronten

Een onderdeel van de keukenrenovatie waar veel over geschreven wordt, maar waarvan vele mensen niet weten wat er exact mee wordt bedoeld is het vervangen van de keukenfronten. De term keukenfronten is, zoals men vaak denkt, niet synoniem voor de keukendeurtjes. Onder de keukenfronten vallen naast de keukendeurtjes namelijk ook nog de voorzijden van uittreklades, uitzettafels en overige zaken die men onder het keukenblad verwerkt.

Materiaalsoorten

De keukenkastjes bestaan over het algemeen uit een corpus van MDF, meubelplaat of spaanplaat. De voorzijde is echter in een groot aantal basismaterialen te produceren van gehard glas tot lak, en van folie tot massief hout. Welke van deze producten bij uw keukenruimte past hangt af van het beschikbare budget, de vormgeving van het geheel en de eisen die u stelt aan de kwaliteit en duurzaamheid. Gekeken naar de prijzen geldt dat keukenfronten van folie, acryl en laminaat het goedkoopst uitvallen, terwijl gehard glas en massief hout een relatief grote investering vragen. Op de lange termijn verkleint het prijsverschil zich echter, doordat de levensduur van glas en eikenhout een stuk hoger ligt.

De keukenkastjes restylen

Wij begrijpen dat niet iedereen over een ruim budget beschikt om een keukenrenovatie af te handelen. Eén van de opties voor het verbeteren van het wooncomfort in keukens, zonder hiervoor een groot bedrag vrij te maken is het restylen van de keukenkastjes. Het enige wat u dan nodig hebt is een middag tijd, en een flinke dosis creativiteit. De meest eenvoudige optie is het plakken van folie op de huidige keukenkastjes. Dit vraagt precisie en toch een kleine investering, maar in een handomdraai zorgt u dan wel voor een veranderde accentkleur in de keuken.

Goedkoop renoveren

Vindt u het aanschaffen van het folie eigenlijk net iets te duur? Schuur en schilder de keukendeurtjes dan. Kies voor een heldere kleur, of maak patronen met behulp van stencils. Gebruikt u een egale kleur en houdt u van tekenen? Met watervaste stift is het vrij eenvoudig om een tekening over de keukendeurtjes te maken. Vindt u het prettig om de keuken optisch te vergroten? Verwijder dan een aantal van de keukendeurtjes. Open keukenkastjes, eventueel met een doorzichtige (plastic) plaat ervoor bieden een ruimtelijke aanblik, zonder dat u veel hoeft te investeren.

keuken vervangen Hengelo

Knap uw keuken op met een andere spoelbak

Eén van de methoden waarmee u het gebruiksgemak van keukens aanzienlijk kunt verbeteren is het plaatsen van een andere spoelbak. Kies er bijvoorbeeld voor om een dubbele spoelunit te plaatsen, om zo het afspoelen en afwassen te vergemakkelijken. Zou u graag minder last willen hebben van opstaande randjes bij de spoelbak? Dan is een vlakbouw een aan te raden keuze. Bij de vlakinbouw ligt de rand van de spoelbak exact tegen die van het aanrecht. Hierdoor veegt u etensresten eenvoudig in de gootsteen. Twee andere installatietechnieken zijn: opbouw en onderbouw. Het opbouwen van spoelbakken was lange tijd de standaard techniek, al vergroot deze het risico op bacteriën en het achterblijven van etensresten.

Verscheidene materiaalsoorten

Naast de verschillende bouwtechnieken zijn er ook verscheidene materialen waarvan u de spoelbak kunt laten maken. Hoewel RVS de meest gebruikelijke optie is, is ook natuursteen of beton een mogelijkheid. RVS heeft als positieve eigenschap dat het relatief goedkoop is, het nadeel is dat u snel krassen en vlekken ziet. Een spoelbak van beton of natuursteen is hier minder gevoelig voor. Deze beide basismaterialen vragen echter een grotere investering, en een grote draagkracht van de rest van het aanrechtblad. Het is sowieso verstandig om de stijl van het keukenblad aan te laten sluiten op het soort spoelbak dat u uitzoekt.

keukenkraan vernieuwen Hengelo

Heeft u de ruimte? Voeg een kookeiland toe!

Eén van de mogelijkheden bij een grote keukenrenovatie is dat u een kookeiland laat installeren. Een kookeiland is een keukenblok dat midden in de ruimte staat, en dat is in te zetten als kook- of zitruimte. Kookeilanden zijn echter niet voor alle keukens geschikt. Het is namelijk belangrijk dat u wel over minimaal 18m2 vloeroppervlak beschikt, en loopruimte overhoudt, zelfs als er keukenkastjes open staan. Is het vloeroppervlak iets te klein? Kijk dan of een schiereiland niet een optie is. Eén zijde zit dan vast aan een keukenmuur of bestaand werkblad.

U wilt een kookeiland, en dan?

Als u besloten hebt om een kookeiland te laten plaatsen, dan is het tijd om verschillende keuzes te maken. Met name op het gebied van indeling. Gebruikt u het eiland straks als daadwerkelijke kookruimte? Of is het meer bedoeld als ontbijttafel en extra werkblad? Wanneer u in het eiland het gasfornuis wil monteren, dan is het zaak aandacht te besteden aan de kookdriehoek: koelkast, gootsteen en fornuis. Deze drie kunnen het beste dicht bij elkaar zitten om het kookgemak te vergroten. Een tweede aandachtspunt is of u onder in het keukenblok nog keukenkastjes wenst te hebben, en welke fronten deze dan dienen te krijgen. Hierboven vindt u meer informatie over de diverse keukenfronten waaruit u mag kiezen.

3 redenen om uw afzuigkap te vervangen

Woont u al geruime tijd in hetzelfde pand, en bent u momenteel bezig met het renoveren van de keuken? Kijk dan ook eens naar de huidige afzuigkap. Het is waarschijnlijk dat deze het nog prima doet, maar dat een nieuw model verschillende voordelen met zich meebrengt. De professionals uit ons netwerk in Hengelo hebben de drie belangrijkste redenen om de afzuigkap te vernieuwen voor u op een rijtje gezet.

Stilte

Het koken met een afzuigkap is prettig, maar het nadeel is vaak wel dat u hierdoor niets meer hoort, behalve het lawaai van de motor en ventilator. Bij nieuwere modellen heeft men hier rekening mee gehouden, en ervoor gezorgd dat deze 2 maal stiller werken dan de oude varianten. Dit komt onder meer door een geluidsdempingssysteem, een stillere motor, en een geïsoleerde ventilator. Natuurlijk zult u nog wel horen dat een wasemkap aanstaat, maar overlast zal dit niet meer bieden.

afzuigkap vervangen

Interieurdesign

De traditionele dampkappen bestonden uit een wit of grijs blok dat men over het gasfornuis plaatste, om zo de kookluchtjes weg te zuigen. Tegenwoordig bestaat er echter een ruim assortiment aan soorten en modellen, zodat er altijd een model is dat bij uw interieur aansluit. Kies bijvoorbeeld voor een geïntegreerde dampkap in het plafond, of een telescopische wasemkap. Vindt u eigenlijk geen enkele soort afzuigkap mooi staan? Er bestaan ook oplossingen waarbij in het fornuis zelf een soort afzuigsysteem zit. Er hoeft dan niets boven het fornuis te hangen. Bent u geintresseerd in de prijzen voor dit soort afzuigkappen? Vraag vrijblijvend offertes aan via ons contactformulier.

Energie en efficiëntie

Niet alleen op het gebied van vormgeving, ook ten aanzien van efficiëntie en duurzaamheid blijven de ontwikkelingen doorgaan. Zo bestaan er afzuigkappen met een randafzuiging, waarbij tot wel 95% van de kookdamp wordt afgezogen in plaats van de standaard 60%. Voeg desgewenst ook de optie voor na-ventilatie toe, waarbij de dampkap zich 10 minuten nadat u gestopt bent met koken automatisch uitschakelt. Voor appartement is ook de toepassing van een kringloopwerking een mogelijkheid. Er is dan geen afvoer naar buiten nodig. De nieuwste afzuigkappen beschikken bovendien over een grotere zuigcapaciteit. Dit betekent dat er minder energie nodig is voor hetzelfde resultaat.

aanrechtblad vervangen Hengelo

Keukenblad vervangen: wat zijn uw opties?

Er bestaan verschillende redenen waarom u het keukenblad zou moeten vernieuwen. Eén van de belangrijkste redenen is de beschadiging van het oppervlak. Een werkblad waarin beschadigingen zitten, brengt onder andere gezondheidsrisico’s met zich mee op het gebied van voedselvergiftiging. Een andere reden voor het vervangen van het keukenblad is natuurlijk wanneer de stijl u niet aanstaat. Het vernieuwen van het keukenblad hoeft niet direct in te houden dat u de rest van de ruimte ook moet renoveren. Een keukenrenovatie kan prima alleen bestaan uit het vervangen van het keukenblad. Overweegt u om het keukenblad te vernieuwen? Dan hebt u de keus uit een groot aantal materialen. Hieronder vindt u de opties, oplopend in prijs per strekkende meter.

  • Beton. Eén van de goedkoopste basismaterialen voor de toepassing in keukens is beton. Een aanrechtblad van beton wordt gemaakt van een speciaal duurzaam cement, met eventuele extra toevoegingen. Beton wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen vanwege de industriële uitstraling, en natuurlijk vanwege de prijs! U betaalt ongeveer €75,- voor het gehele oppervlak, mits u zelf een beetje handig bent met de installatie. Schaft u dit via een specialist aan, dan ligt de prijs hoger. Het nadeel van beton is wel dat het zeer poreus is, waardoor ook het onderhoud soms lastig is.
  • Graniet. Stelt u hoge eisen op het gebied van kras- en hittebestendigheid? Dan is graniet misschien wel dé keus voor u! Graniet is een natuursteen, welke te vinden is in onder meer België, Zweden en Noorwegen. Er bestaan verschillende soorten graniet in meerdere kleuren (zwart, roze en wit). Omdat graniet volledig natuurlijk is, is het altijd anders. De prijs voor graniet hangt af van de waarde en zeldzaamheid en verschilt tussen de €200,- en €350,- per strekkende meter. Het nadeel van graniet als basis voor het keukenblad is dat het gevoelig is voor bijtende middelen, en soms licht radioactief is.
  • Hout. Houten aanrechtbladen waren lange tijd uit het zicht, maar worden steeds populairder bij onze klanten uit Hengelo door de opkomst van woononderdelen van steigerhout. Het grote voordeel van hout is dat het op maat te maken is, en in elke kleur te verven en lakken. De kosten variëren tussen de €50,- en €250,- per m2.
  • Keramiek. Wist u dat het ook een optie is om keramiek te gebruiken als basis voor een aanrecht? Keramiek biedt zowel esthetische als praktische voordelen. Zo komen de kleuren altijd mooi uit, is het gemakkelijk te combineren en is elk keramisch werkblad 100% kleurvast. Daarnaast is het materiaal keihard, waardoor u een spoelbak volledig kunt laten inbouwen. Hierdoor profiteert u van een beter hygiëne.
  • Zink. Een materiaal dat al jarenlang wordt gebruikt binnen de bouw is zink. Zink wordt door veel klanten gezien als een wat gedateerd product, maar het is wel zeer duurzaam. Afhankelijk van de combinatie met overige keukenonderdelen biedt zink bovendien een prima uitstraling. Dit vraagt gemiddeld €100,- per m2.
  • Composiet. Een aanrechtblad met een luxe uitstraling, dat eveneens een aardige investering vraagt, is een aanrecht van composiet. Het gaat dan om bladen die men samenstelt uit gerecyclede graniet, hars en kwarts. Hoewel de basis afkomstig is van een natuursteen, is het toch een kunstmatig product, vanwege de bewerking. Onder meer de stoot- en boenvaste eigenschappen vormen een voordeel bij de aanschaf van composieten woononderdelen. Ook een goede hygiëne is hiermee gegarandeerd. Het nadeel van dit product is wel dat hete pannen de hars in het keukenblad kunnen verkleuren, en dat het wel gevoelig is voor vlekken bij langdurige plaatsing van nat servies. De prijzen vallen tussen de €150,- en €250,-
  • Zeepsteen. Een laatste mogelijkheid die we u niet willen onthouden is zeepsteen. Hoewel dit niet heel bekend is bij Nederlandse klanten, kiezen steeds meer mensen toch voor dit product. Zeepsteen is namelijk tegen alles bestand, en ontzettend duurzaam. Hier betaalt u dan ook goed voor, per m2 kost zeepsteen €400,-.
  • Kunststof. Een tweede basismateriaal dat een lage investering vraagt is kunststof. Kunststoffen werkbladen maakt men van een spaanplaat of multiplex basisplaat, waarover een afwerklaag van kunststof komt. Dit kost gemiddeld €25,- per meter. Een tweede voordeel is de onderhoudsvriendelijkheid van de kunststoffen bladen. Het nadeel is dat het oppervlak niet volledig waterdicht is, en niet (altijd) krasbestendig. U zult het blad dus sneller moeten vervangen.

Wanneer een nieuwe keuken kopen?

Het verschil tussen renoveren, verbouwen en het ontwerpen van een nieuwbouwkeuken bevindt zich met name op het gebied van de mate waarin u wijzigingen mag doorvoeren. Bij een renovatie zit u toch al gauw gebonden aan het huidige waterleidingnetwerk, waardoor de keukenkraan en spoelbak altijd op dezelfde plek blijven zitten. Voor een keukenrenovatie geldt bovendien de beperking dat een deel van de constructie verouderd blijft. Het is daarom verstandig goed te letten op de maximale levensduur van de basisconstructie, en hierop uw plannen aan te passen. Is de prijs per jaar dat de keuken nog blijft staan hoger dan de prijs per jaar voor een nieuwbouwproject? Dan is nieuwbouw verstandiger. Vraag eventueel een expert uit Hengelo om informatie op maat.

keuken opknappen Hengelo

5 tips om de keuken op te knappen met een klein budget

Het restylen van de keukenkastjes was al één manier om de renovatie zonder veel geld uit te voeren, maar natuurlijk bestaan er nog vele andere kostarme technieken waarmee u het wooncomfort en gebruiksgemak in keukens verbetert. De professionals uit ons netwerk in Hengelo hebben vijf bekende en minder bekende tips voor u op een rijtje gezet. Wij wensen u veel plezier met de kleine keukenrenovatie! En mocht u toch nog wel wat hulp kunnen gebruiken? De experts staan altijd voor u klaar.

Tip 1: Accessoires. Met accessoires valt vaak veel meer te doen dan men denkt. Het plaatsen van een dienblad met een paar kaarsen en een foto, het planten van een paar bloemen, of het gebruik van mooie kruidenpotjes: al deze zaken verbeteren het wooncomfort op subtiele wijze. Accessoires vindt u vaak bij tweedehandswinkels tegen gereduceerd tarief, of heeft u ergens anders in huis te veel staan. Esthetisch is niet altijd functioneel, maar dit is ook niet perse noodzakelijk.

Tip 2: De gordijnen. Over het algemeen hangen er in keukens geen gordijnen, of praktische oude rolgordijnen of lamellen. Door loshangende gordijnen op te hangen ziet een keuken er al snel heel anders uit. Loshangende gordijnen filteren het licht op natuurlijke wijze, en brengen ook kleur of patroon aan tegen één muur. Hoewel sommige gordijnstoffen aardig wat geld kosten, vindt u ook bij goedkopere winkels diverse gordijnstoffen. Maak deze eventueel zelf op maat.

Tip 3: De lamp. Ook aan de lampen wordt over het algemeen weinig aandacht besteedt. Toch hebben deze ook invloed op de aanblik van een woonruimte. Een platte lampenkap ziet er nou eenmaal anders uit dan een hangende kroonluchter. Heeft u ergens in de schuur nog een oude lamp liggen, of vindt u een fantastische vintage lamp in een tweedehandswinkel? Ophangen kost weinig tijd, en u zult zien dat de gehele sfeer verandert.

Tip 4: De handgrepen. De meeste keukendeurtjes- en lades openen met behulp van handgrepen. De standaard handgrepen bestaan uit een wit hendeltje, maar er bestaan nog 100en alternatieven. Het aanschaffen van handgrepen voor de keukenfronten kost in sommige gevallen maar €0,50 per handgreep, dus om het geld hoeft u dit niet te laten. Soms is het wel even zoeken naar de juiste stijl, of een optie binnen uw budget.

Tip 5: De muren en het plafond. Veel kale muren zitten er over het algemeen niet in een keukenruimte, maar de muurgedeeltes die u ziet kunnen best een kleurtje gebruiken. Grauwe keukenmuren bieden een wat sombere of achterstallige aanblik. Een fris kleurtje zoals lichtgeel of lichtgroen biedt alweer een geheel ander perspectief. Bent u zeer creatief? Maak dan een muurschildering, of plak posters aan de wanden. Zo creëert u een keuken die niemand anders heeft.

goedkoop keukenrenovatie Hengelo

Goedkoop renoveren? Shop bij een outlet

Onder onze klanten uit Hengelo is een bezoekje aan een keuken outlet steeds populairder geworden. Bij een outlet is het mogelijk design keukenonderdelen te kopen tegen zeer gereduceerde prijzen. Dit komt doordat de producten behoren tot productielijnen van vorige seizoenen of keukens uit showrooms. De outlet producten boeten, ondanks de lage prijzen, niets in aan kwaliteit, gebruiksgemak of duurzaamheid. Bent u bang dat de installatie van outlet producten niet mogelijk is? Geen probleem. De specialisten zorgen voor de installatie en reparatie van vele maten en modellen keukenkastjes en apparaten. De renovatie experts uit ons samenwerkingsverband hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied.

keukenrenovatie klein budget

Wat kost een keukenrenovatie?

De kosten voor een keukenrenovatie kunnen variëren tussen de €300,- en €10.000,-. Deze prijsverschillen worden veroorzaakt doordat er bij een renovatie verschillende elementen kunnen worden aangepakt. Zo liggen de kosten voor het vervangen van een keukenkastje een stuk lager dan het vernieuwen van alle keukenapparatuur en het verleggen van de vloer. Wilt u weten wat de exacte aanschafprijs is voor een renovatieklus bij u thuis? Vraag dan via het offerteformulier vrijblijvend offertes aan. Het is aan u om deze offertes te vergelijken, en zo te kiezen voor de keukenrenovatie expert die het beste bij u past. Kiest u de beste prijs of de specialist die het dichtstbij gevestigd is?

Keuken renoverenVoorbeelden*Gemiddelde kosten*
Kleine keuken/ bijkeuken – 4 keukendeuren
– 4 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
€400,- tot €1.100,-
Middelgrote keuken – 10 keukendeuren
– 6 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€1.200,- tot €2.400,-
Grote keuken – 16 keukendeuren
– 8 ladefronten
– 1 koelkastpaneel
– 1 vaatwasserpaneel
€2.000,- tot €4.000,-

(*) De gegeven voorbeelden in de tabel zijn inclusief handgrepen en scharnieren. De gemiddelde kosten zijn inclusief BTW en arbeidskosten. Let op het betreft hier richtprijzen.

spoelbak vervangen Hengelo

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. In Hengelo zijn wij actief in de onderstaande branches.