Lekkage Almere

Lekkage Almere

Bel 085 500 1381

Nu bereikbaar!


Lekkage is een veel voorkomende vorm van overlast die door Nederlanders gemeld wordt. Er zijn dan ook vele oorzaken aan te wijzen voor het ontstaan van een lekkage, zoals verschuivende dakpannen, scheurtjes in de waterleidingen of een constructiefout bij de dakkapel. Een daklekkage kan bovendien leiden tot vele problemen zoals vochtplekken, houtrot en schimmel. Het is daarom ook zaak om bij een lek spoedig contact op te nemen met één van de lekdetectie professional uit ons netwerk. Deze zal met behulp van geavanceerde technieken op het gebied van lekdetectie het lek voor u opsporen en deze zo nodig repareren. Wij zijn u met alle plezier van dienst. Wanneer u een offerteaanvraag doet ontvangt u meerdere offertes. U vergelijkt de offertes en kiest zo de specialist die het beste bij u past.

Daklekkage

In Nederland, dus ook in Almere komt een daklekkage regelmatig voor door de hevige regenstormen waar wij mee te maken hebben. Om onnodig hak- en breekwerk te voorkomen maken wij gebruik van rookgasdetectie om de exacte locatie van de daklekkage mee te achterhalen. Vermoedt u een daklekkage? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier en één van de vakmannen uit ons netwerk komt u spoedig helpen.

Spoedservice

Bent u op zoek naar een vakman uit Almere die u kan helpen bij het opsporen en repareren van een daklekkage? Lekt uw vloerverwarming en weet u niet wat u moet doen? Of is er een probleem ontstaan door een lekkende wasmachine? Neem voor al deze zaken en meer contact op met de specialisten uit ons netwerk. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig geholpen wordt door specialisten met een ruime ervaring en uitstekende diploma’s. Dankzij de geavanceerde technieken van lekdetectie zorgen wij bovendien dat de klus weinig tijd inneemt en geen onnodig hak- en breekwerk nodig is. Wij helpen u met alle plezier!

Gratis offertes vergelijkenOmschrijving opdracht (*)


Gratis - Vrijblijvend

Dakkapel lekkage Almere

Dakkapel

Een dakkapel wordt altijd met veel precisie geplaatst. Toch is het mogelijk dat er een minimie opening blijft bestaan tussen de rand van het dak en de dakkapel. Hierdoor kunnen er grotere scheuren ontstaan die leiden tot een daklekkage. Ga nooit zelf het dak op om de dakkapel te repareren, maar stel u in verbinding met een expert uit Almere.

Douche lekkage Almere

Badkamer

Een tweede veel voorkomende vorm van lekkage naast daklekkage, is een lek in de badkamer. Zo kunt u te maken krijgen met lekkende leidingen, afbrokkelende voegen of een probleem met vocht achter de wandtegels. Wilt u geen geld besteden aan het opsporen van de lekkage met speciale lekdetectie technieken? Ga dan zelf aan de slag met een aardappelschilmesje om het lek te vinden.

Dakraam lekt

Dakraam

Een dakraam is een ideale vorm om licht en ruimte te creëren op uw bovenverdieping. Bij een dakraam kan echter gemakkelijk een lek optreden door verouderde kozijnen. Zeker in het geval van houten kozijnen is lekkage een mogelijke optie. Zorg daarom voor een regelmatig onderhoud van uw dakramen door een specialist uit Almere. Wij zijn u hierbij met alle plezier van dienst.

Afvoer lekkage Almere

Keuken

Heeft uw pand in Almere een ruime keuken met alle benodigde apparatuur, dan kan ook hier een lekkage optreden. In de keuken wordt een lek meestal veroorzaakt door een probleem met de vriezer. Om dit voor te zijn dient u deze regelmatig te ontdooien. Daarnaast is het ook mogelijk dat de vaatwasser lekt, of dat u last hebt van lekkende leidingen.

Vloerverwarming lekt Almere

Vloerverwarming

Lekkende leidingen zijn in het meeste geval ook de oorzaak voor een lekkage van de vloerverwarming. Wanneer in de buizen een klein scheurtje ontstaat, groeit deze langzaam uit tot een lek, waardoor wateroverlast en waterschade het gevolg zijn. Met behulp van ultrasone lekdetectie kunnen de vakmannen de exacte locatie voor u opsporen. Vraag via het contactformulier naar de prijzen en voorwaarden.

Lekkage detecteren Almere

Lekdetectie

Vroeger was er voor het opsporen van lekkages heel wat hak- en breekwerk nodig. Tegenwoordig zijn de methoden voor lekdetectie een stuk geavanceerder, wat betekent dat er ook minder verbouwtijd nodig is. Methoden voor lekdetectie die wij inzetten zijn onder andere ultrasone detectie, rookgasdetectie en thermografie. Wilt u meer weten over de werking van deze technieken? Wij informeren u graag.

Lekkage laten opsporen en verhelpen?

Bel vrijblijvend met een specialist uit uw regio.

Bel 085 500 1381
Wasmachine lekkage

Wasmachine lekt

Als de wasmachine lekt dan zijn hiervoor verschillende redenen aan te wijzen. Meestal is een lekkende wasmachine echter het gevolg van een beschadiging van het deurmanchet. Als dit manchet niet voldoende wordt gedroogd, dan treden er al gauw scheurtjes op. Tijdens het draaien van een was kunnen deze scheurtjes vervolgens gaan lekken. De experts uit Almere lossen dit snel op.

Lekkende kraan

Kraan lekt

Een lekkende kraan komt gemiddeld eens per vijf jaar voor, en wordt meestal veroorzaakt door een verouderd kraanleertje. Het kraanleertje kunt u eenvoudig zelf vervangen. Daarnaast is het een optie om bij lekkage de kraan te ontkalken. Hebben beide technieken geen effect? Schakel dan een lekkage specialist uit Almere in om de lekkage op te sporen en te verhelpen.

Plafond lekkage

Plafond lekkage

Als vochtplekken zich vormen in het plafond, dan zijn hiervoor diverse oorzaken aan te wijzen, zoals een lekkende waterleiding of een probleem met de afvoer van de douche. Over het algemeen is de lekkage echter een direct gevolg van een daklekkage. Het water dat via het lek uw pand in Almere binnen komt, zal langs wanden en plafonds een weg naar beneden zoeken.

CV-ketel lekt

CV ketel lekt

Wanneer de CV-ketel lekt, dan raden wij aan om zo spoedig mogelijk contact te zoeken met een lekkage specialist uit de buurt. Een lek van de cv-ketel kan namelijk leiden tot vele problemen die een groot effect hebben op uw wooncomfort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gebrekkige verwarming of slechte warm water voorziening. De vakmannen uit ons netwerk hanteren aantrekkelijke prijzen.

Vaatwasser lekkage Almere

Vaatwasser lekt

Een lekkende vaatwasser wordt in 80 procent van de gevallen veroorzaakt door verkalking. U kunt een lek dan ook voorkomen door uw vaatwasser periodiek te ontkalken. Is het al te laat en is de lekkage een feit? Laat dan een specialist uit Almere het lek opsporen en verhelpen. Indien nodig vervangen wij de hele slang van de vaatwasser voor u. Wij informeren u over de prijzen.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

contact loodgieter