Lekkage Dronten

Lekkage Dronten

Bel 085 500 1381

Nu bereikbaar!


Met de hevige regenval die zeker tijdens de herfstmaanden in Nederland optreedt, ontstaat er regelmatig lekkage. Lekkages, waaronder daklekkage of lekkage in de badkamer, hebben vervelende gevolgen zoals vochtplekken, schimmel en houtrot. Om dergelijk problemen te voorkomen is het van belang dat u de lekkage snel laat opsporen. Woont u in Dronten? Dan bent u bij het netwerk van De Boer aan het juiste adres voor al uw lekkageproblemen. De specialisten uit ons netwerk gebruiken de nieuwste vormen van lekdetectie om lekkage van zowel dak, badkamer, vloerverwarming of keuken op te sporen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of om diverse offertes te ontvangen. Tot snel in Dronten!

Daklekkage

Daklekkage kan op verschillende manieren ontstaan. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er scheuren ontstaan bij het dakraam, of dakpannen verschuiven tijdens een storm. Daarnaast zorgen soms ook een dakkapel of een constructiefout in de schoorsteen voor daklekkage. Het opsporen van daklekkage gebeurt met rookgasdetectie. Hierbij wordt gas onder het dak gespoten, en vervolgens aan de buitenzijde gekeken waar het gas ontsnapt.

Spoedservice

Vermoedt u dat er in de leidingen van het pand een lekkage is ontstaan? Heeft u last van daklekkage of een lekkend kozijn en wilt u weten waar de oorzaak ligt? De vakmannen uit Dronten helpen u graag. Omdat lekkage spoedig moet worden verholpen, is het mogelijk contact op te nemen met onze spoedservice. De professionals staan zo snel mogelijk bij u op de stoep voor het opsporen en verhelpen van de daklekkage. Vul het contactformulier vandaag nog in, en wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt. Behoefte aan een prijsindicatie? Wij kunnen u desgewenst geheel vrijblijvende offertes toesturen van specialisten uit uw regio. We helpen u met alle plezier!

  Gratis offertes vergelijken  Omschrijving opdracht (*)


  Gratis - Vrijblijvend

  Lekkage dakkapel Dronten

  Dakkapel

  Lekkage van het dak kan ontstaan bij de dakkapel. Een dakkapel wordt door professionals uit Dronten natuurlijk zeer precies op het dak geïnstalleerd. Desondanks kan het voorkomen dat er kleine constructiefoutjes ontstaan aan de zijkanten, die lekkage veroorzaken. De specialisten uit Dronten kunnen het scheurtje voor u opsporen, en deze vervolgens nauwkeurig voor u afdichten om zo de daklekkage te verhelpen.

  Badkamer lekkage

  Badkamer

  Een lek in de badkamer kan verscheidene oorzaken hebben. Denk hierbij aan een probleem met de waterleidingen, scheuren in de tegels, of een afbrokkelend voegwerk. Naast verouderde kitranden heeft ook verouderd sanitair vaak lekkage tot gevolg. Wij brengen u graag in verbinding met één van de vakmannen uit Dronten om dergelijke lekkages op te lossen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij staan voor u klaar!

  Dakraam lekkage Dronten

  Dakraam

  Het is mogelijk dat na verloop van tijd daklekkage ontstaat bij het dakraam. Een dakraam wordt uitermate zorgvuldig gemonteerd, waardoor lekkages worden voorkomen. Verschuivende dakpannen of verstopte goten kunnen echter in die mate het water tegen de randen opstuwen, dat er toch daklekkage ontstaat. De experts zullen het lek snel voor u opsporen door middel van verschillende methoden en de benodigde werkzaamheden uitvoeren tegen aantrekkelijke prijzen.

  Lekkage keuken Dronten

  Keuken

  De keuken is niet direct de eerste plaats waar lekkage ontstaat, toch is het mogelijk dat de waterleidingen verouderen, wat een (miniem) lek kan veroorzaken. Een dergelijke lekkage in de keuken kunnen wij tegenwoordig opsporen zonder ingrijpend hak- en breekwerk. Onze vakman uit Dronten gebruikt hiervoor innovatieve technieken voor lekdetectie, zoals ultrasoon detectie of thermografie. Meer weten over de werkwijze? Wij informeren u graag.

  Lekkage vloerverwarming

  Vloerverwarming

  Een laatste vorm van lekkage heeft betrekking op de vloerverwarming. De vloerverwarming bestaat uit een groot aantal leidingen waar het water door wordt getransporteerd. Dit leidt nog regelmatig tot lekkages. Wij raden dan ook aan om bij het vermoeden van een lek, direct een professional uit Dronten in te schakelen. De vakmannen staan dag en nacht voor u klaar om problemen te verhelpen. Door het invullen van het contactformulier komt u snel in contact met één van de experts.

  Lekdetectie Dronten

  Lekdetectie

  Waar vroeger lekdetectie heel wat hak- en breekwerk met zich meebracht, is het vandaag de dag mogelijk om met verschillende geavanceerde technieken een lekkage op te sporen zonder ingrijpende werkzaamheden. De specialisten uit Dronten maken – afhankelijk van de locatie van het lek – gebruik van diverse technieken zoals ultrasone detectie, thermografie of rookgasdetectie. Als het lek is gevonden kan daarna op de exacte locatie worden geboord.

  Lekkage laten opsporen en verhelpen?

  Bel vrijblijvend met een specialist uit uw regio.

  Bel 085 500 1381
  Wasmachine lekt

  Wasmachine lekt

  Een lekkende wasmachine kan het gevolg zijn van verschillende zaken. De meest gebruikelijk is een scheurtje in de aan- of afvoerslang voor het water. Daarnaast kan door veelvuldig gebruik ook een beschadiging optreden bij het deurmanchet. Dit is vaak alleen op te lossen door het manchet te vervangen. Nog niet opgelost? Neem contact met ons op!

  Kraan lekt

  Kraan lekt

  Veel van onze klanten uit Dronten geven aan dat zij niet direct contact opnemen met een lekkage specialist wanneer hun kraan lekt. Toch kan een lekkende kraan op de lange termijn zorgen voor heel wat waterverlies en daarmee op een hoge waterrekening. Een kraan die lekt kunt u meestal zelf repareren door het kraanleertje te vervangen, of de kraan te ontkalken.

  Plafond lekkage

  Plafond lekkage

  Er zal bijna nooit zich een direct lek bevinden in het plafond. Het is echter wel mogelijk dat door een daklekkage het water zich via muren en het plafond zich een weg naar beneden zoekt. Als u bij het plafond een lekkage ontdekt, dan kunt u met behulp van de specialisten de exacte locatie van de lekkage opsporen. Deze zal dat doen met behulp van lekdetectie middelen.

  CV-ketel lekt Dronten

  CV ketel lekt

  Een lekkende CV-ketel komt relatief weinig voor. Het is daarom ook aan te raden meteen de hulp van een erkend vakman uit Dronten in te schakelen om u te helpen. De professionals zullen het probleem snel en vakkundig voor u achterhalen en vervolgens het beschadigde onderdeel repareren of vervangen. Wilt u meer weten over de kosten voor onze lekkage service? Wij informeren u graag.

  Vaatwasser lekt

  Vaatwasser lekt

  Verkalking is over het algemeen de reden voor een lekkende vaatwasser. U voorkomt dergelijke problemen door de vaatwasser regelmatig te ontkalken. Niet alleen de machine zelf, maar ook de afvoerslangen. Zo kan kalk geen scheurtjes veroorzaken in de buizen. Is er al een lekkage ontstaan? De specialisten kunnen spoedig bij u zijn voor het opsporen en herstellen van de beschadigingen.

  Netwerk van bouwbedrijven

  Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

  lekkage offerte Dronten