Badkamer renoveren Assen

Badkamer Assen

Het is van belang dat uw badkamer in goede staat verkeert. Problemen met de afvoer van de douche of ander sanitair leiden tot een vermindering van het wooncomfort en de pandwaarde van uw woning in Assen. Bij het netwerk van De Boer bent u aan het juiste adres voor de installatie van nieuw sanitair, alsmede voor een eventuele badkamerrenovatie. Daarnaast helpen de vakmannen uit ons netwerk u graag met de reparatie van storingen, of ontwerpen zij samen met u de badkamer van uw dromen: van badkamertegels tot badkamermeubel. Vraag via het contactformulier vandaag nog gratis offertes aan van specialisten uit de regio Assen. U ontvangt dan meerdere offertes die u kunt vergelijken. Wij helpen u met alle plezier!

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie kan heel wat voeten in aarde hebben. Toch is het ook mogelijk om een beperkte badkamerrenovatie uit te voeren. Denk hierbij aan enkel de aanschaf van een badkamermeubel, moderne badkamertegels, of extra sanitair. Het uitvoeren van een badkamerrenovatie kan heel wat tijd in beslag nemen. Daarom adviseren wij hiervoor de hulp van één van de erkende vakmannen uit Assen in te schakelen. Deze zorgen ervoor dat de renovatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor de installatie of reparatie van badkameronderdelen? Hebt u behoefte aan meerdere prijsindicaties voor het ontwerp van een badkamerrenovatie naar uw wensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Als u zo exact mogelijk uw wensen voor ontwerp of renovatie voor ons invult, dan zorgen wij ervoor dat u binnen een dag meerdere offertes van professionals uit Assen krijgt toegestuurd. Deze vergelijkt u zelf op basis van prijzen en aanbod, opdat u altijd kiest voor een bedrijf dat bij u past. Wij zijn u graag van dienst!

Gratis offertes vergelijkenBent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdracht (*)

Is het materiaal al aanwezig? (*)

Uitvoermoment (*)

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
 

Badkamer ontwerpen Assen

Ontwerp

Voordat u overgaat tot een badkamerrenovatie is het belangrijk het hernieuwde ontwerp te bespreken met de renovatie specialist. Deze kan samen met u kijken in hoeverre het ontwerp technisch uitvoerbaar is. Wilt u graag zelf het ontwerp voor de nieuwe badkamer maken? Dat kan. Vele specialisten uit Assen bieden online software aan waarmee u het ontwerp digitaal kunt maken en veranderen.

Badkamer repareren

Reparatie

De vakmannen uit Assen helpen u niet alleen bij de installatie of renovatie van een badkamer, zij ondersteunen u tevens graag bij een eventuele reparatie. Een dergelijke reparatie kan variëren van het verhelpen van een lekkende kraan, tot het kitten van de badkamertegels of het ontstoppen van de afvoer. De kosten voor een reparatie zijn afhankelijk van de grootte van de beschadiging en de kosten voor eventueel gebruikt materiaal.

Sanitair installeren

Sanitair installatie

Om verzekerd te zijn van de goede werking van uw sanitair dient u deze op de juiste manier te installeren. Hebt u behoefte aan ondersteuning bij de installatie of wilt u nieuw sanitair aanschaffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij garanderen dat de specialisten uit ons netwerk de installatie van het sanitair in korte tijd voor u afhandelen. U geniet binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort.

Design Badkamermeubels Assen

Badkamermeubels

Een badkamermeubel kan sterk sfeerbepalend zijn in uw badkamer. Kijk bij een badkamerrenovatie dan ook altijd naar de mogelijkheden voor het vervangen van uw badkamermeubel. In menig outlet in de regio Assen is het mogelijk een badkamermeubel voor maar 60 procent van de oorspronkelijke prijs aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor een badkamermeubel in landelijke stijl voor een rustiek gevoel.

Design badkamertegels

Badkamertegels

Badkamertegels worden door zowel de lokale bouwmarkt als erkende badkamer leveranciers verkocht. Voor welke aanbieder uit Assen u ook kiest, voor de sfeer in de ruimte is het van belang dat u kiest voor badkamertegels die binnen het design passen. Grote tegels bieden een modern resultaat, terwijl kleine tegels een traditioneler gevoel opwekken. Door de plaatsing van grote badkamertegels creëert u bovendien een optisch grotere ruimte.

Badkamer vloertegels vervangen

Badkamer vloertegels

De vloertegels in een badkamer krijgen vaak weinig aandacht. Toch kunnen ook deze badkamertegels van invloed zijn op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Neem daarom voor de renovatie tijd om te kijken naar uw huidige vloertegels en houdt in uw budget eventueel rekening met het vervangen van de huidige tegels. Bij menig outletshop kunt u badkamertegels aanschaffen tegen lage prijzen, terwijl de kwaliteit hoog is.

Douchecabine vervangen Assen

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine kan in vele soorten en maten geleverd worden. Zo zijn er ronde, vierkante, vijfhoekige en zelfs zeshoekige varianten verkrijgbaar bij menig badkamerspecialist in Assen. Het voordeel van deze vele vormen is dat een douchecabine altijd een loze ruimte effectief kan opvullen. Door de plaatsing van een douchecabine met meerdere hoeken zorgt u voor een moderne aanblik van uw doucheruimte.

Badkuip installeren Assen

Bad plaatsen

De installatie van een bad is niet heel ingewikkeld. Toch dient de installatie wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de leidingen voor de waterafvoer en –aanvoer op de juiste plaats liggen, en plaats het bad waterpas. Bij het plaatsen van het bad zelf moet u bovendien aan diverse zaken denken zoals de aansluiting op de muur en het bouwen van een opbouw. Bereid u daarom altijd goed op de klus voor.

Badkamer vloerverwarming

Vloerverwarming badkamer

De badkamer is een plek waar u zich zo comfortabel mogelijk moet voelen. Een optie om een hoog wooncomfort te realiseren, is door tijdens het verbouwen een elektrische vloerverwarming aan te leggen. Met een vloerverwarming creëert u niet alleen extra ruimte in de badkamer, maar zorgt u tevens voor een aangenaam gevoel aan de voeten en een beperking van het verbruik van fossiele brandstoffen en dus de stookkosten.

toiletrenovatie Assen

Toilet verbouwen

Toiletten zijn vaak maar kleine ruimtes, en worden daarom snel vergeten bij een badkamerrenovatie. Door het toilet aan te passen is het echter mogelijk in een handomdraai het wooncomfort aanzienlijk te verbeteren. Wilt u het toilet verplaatsen? Houd er dan rekening mee dat de toiletruimte geen directe verbinding heeft met de woonkamer of keuken, en zorg ervoor dat de afvoer bereikbaar is via de kruipruimte. Een hangend toilet heeft diverse hygiënische voordelen en geeft een moderne uitstraling aan het toilet.

wastafel installatie Assen

Dubbel wastafelmeubel

In grote gezinnen komt het regelmatig voor dat er ’s ochtends of ’s avonds een file voor de wastafel staat. Om deze grote drukte te voorkomen is het een optie om een badkamermeubel met een dubbele wastafel te plaatsen. Een alternatief is de installatie van twee losse wastafels, waarbij u de één iets hoger zet dan de ander. Voor de installatie van dubbele wastafels moet er wel extra waterleidingen worden aangelegd. Dit zal dus extra kosten met zich meebrengen en dient door één van de vakmannen uit ons netwerk te gebeuren.

sanitair installateur Assen

Douchewand plaatsen

De installatie van een douchewand brengt diverse voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat zo de kans op vochtproblemen aanzienlijk wordt verlaagd. Dankzij een douchewand zal het water niet meer overal in de badkamer terechtkomen, en is ook de kans op schimmel in het douchegordijn verdwenen. De specialisten uit ons netwerk leveren in Assen douchewanden in vele soorten en maten, met daarbij de keuze uit zowel glazen deuren van helder glas als van ondoorzichtig matglas.

kleine badkamer renoveren Assen

Ideeën voor kleine badkamer

Hebt u maar een kleine badkamer? Dan zult u waarschijnlijk denken dat een badkamerrenovatie alleen handig is wanneer een deel van het sanitair niet meer werkt. De vakmannen kunnen echter ook met een renovatie van de ruimte ervoor zorgen dat u profiteert van een (optisch) grotere ruimte en een verhoogd wooncomfort. Zo is het een optie om bij een renovatie kasten op maat te laten maken, waardoor alle hoekjes compleet benut worden, of om de douchecabine onder een schuine wand te monteren. Door de muren in een lichte kleur te verven en grote tegels te zetten wordt bovendien de doucheruimte optisch groter.

badkamerrenovatie prijzen Assen

Kosten badkamerrenovatie

Het renoveren van badkamers hoeft niet heel duur te zijn, maar brengt gemiddeld toch wel zo’n €4500,- aan kosten met zich mee. Kiest u voor een minimale renovatie? Dan moet u denken aan een minimumbedrag van €1000,-, is de renovatie aanzienlijk? Dan kunnen de prijzen oplopen tot €8000,-. Door uw badkamermeubels en sanitaire voorzieningen aan te schaffen bij een outletshop is het mogelijk om de kosten aanzienlijk te verminderen. Zelf een deel van de werkzaamheden doen heeft een besparend effect. Door het vergelijken van offertes van meerdere specialisten uit Assen bespaart u ook veel geld.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

badkamerrenovatie Assen