Badkamerrenovatie Stadskanaal

Badkamer Stadskanaal

Woont u al jaren in hetzelfde huis in Stadskanaal en wordt het hoog tijd dat u de badkamer eens laat opknappen of verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De badkamerrenovatie experts uit ons netwerk kunnen u niet alleen ondersteunen bij het verbouwen van badkamers, ook de installatie van nieuw sanitair, de reparatie van een kapotte kraan of een volledige renovatie van de ruimte valt binnen onze werkzaamheden. Kiest u ervoor om een specialist uit ons netwerk in te schakelen voor het verbouwen of opknappen van de badkamer? Dan wordt u gegarandeerd snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen geholpen. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Doe dan gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag. U ontvangt dan meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Badkamerrenovatie

Het opknappen en verbouwen van badkamers is niet het enige wat wij doen, wij voeren tevens menig badkamerrenovatie uit. Een renovatie van de badkamer is vergelijkbaar met een verbouwing, alleen wordt er bij een renovatie meer van het oude systeem behouden. Een badkamerrenovatie zorgt ervoor dat het wooncomfort aanzienlijk verbetert, en brengt lagere kosten met zich mee dan het verbouwen. Laat u één van de specialisten uit ons netwerk de badkamer renoveren? Dan kijken zij graag samen met u naar het gewenste ontwerp en budget voor een optimaal resultaat.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten voor een badkamerrenovatie bij u thuis in Stadskanaal? Hebt u een vraag over het verschil tussen het renoveren en verbouwen van de ruimte? Of wilt u weten wanneer een reparatie niet meer voldoende helpt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul op het contactformulier uw vragen en wensen in. Vervolgens ontvangt u meerdere offertes van vakmannen uit uw regio.

Gratis offertes vergelijkenBent u eigenaar van de woning? (*)

Type opdracht (*)

Is het materiaal al aanwezig? (*)

Uitvoermoment (*)

Omschrijving opdracht (*)Gratis - Vrijblijvend
 

Badkamer ontwerpen Stadskanaal

Ontwerp

Voordat wij kunnen beginnen met renoveren is het noodzakelijk eerst een ontwerp te maken van de badkamer. Hebt u specifieke wensen voor de renovatie? Overweeg dan om zelf een ontwerp te tekenen. Neem het ontwerp mee naar het intakegesprek met één van de renovatie-experts uit Stadskanaal, en deze zal kijken naar de praktische uitvoerbaarheid. Samen werkt u het ontwerp verder uit, zodat de badkamerrenovatie volledig naar uw wensen zal worden uitgevoerd.

Badkamer reparatie Stadskanaal

Reparatie

Wanneer het sanitair niet meer naar behoren werkt, dan is het in veel gevallen niet noodzakelijk een renovatie uit te voeren. Vaak kan een reparatie al uitkomst bieden, en ervoor zorgen dat het sanitair nog jarenlang meegaat. Is uw douche al meer dan 20 jaar oud, en is een reparatie nodig? Dan zullen de vakmannen u over het algemeen adviseren om te kiezen voor een renovatie. Een reparatie zal namelijk in dit geval maar tijdelijk uitkomst bieden, en de kans op lekkage stijgt steeds verder.

Sanitair Stadskanaal

Sanitair installatie

De installatie van baden, douches en ander sanitair hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Zeker wanneer het gaat om de installatie van een vergelijkbaar model, omdat er dan geen wijzigingen aan de aan- en afvoerleidingen hoeven te worden gedaan. Een dergelijke installatie kunt u dan ook eventueel zelf afhandelen. Gaat het om de installatie van een volledig nieuwe badkamer? Laat dan een erkend installatiebedrijf uit Stadskanaal de klus uitvoeren. Zo weet u zeker dat er op korte termijn geen reparatie of herstelwerk nodig is.

Badkamer renoveren Stadskanaal

Badkamermeubels

Bij een badkamerrenovatie hoort tevens de installatie van een nieuw badkamermeubel. Met de term badkamermeubel bedoelen wij alles van een simpele kast tot een volledige bedekkend wandmeubel met geïntegreerde wastafel en spiegel. Hebt u een specifiek badkamermeubel voor ogen en kunt u deze nergens vinden? Maak dan een snel ontwerp en leg deze voor aan een specialist uit de regio. Wellicht is het mogelijk om het badkamermeubel voor u op maat te laten maken. Met een renovatie creëert u zo uw optimale badkamer.

badkamertegels Stadskanaal

Badkamertegels

Wie zijn badkamer laat opknappen of renoveren moet niet alleen kijken naar de plaatsing van een badkamermeubel of sanitair, ook de badkamertegels zijn van invloed op de uitstraling van de doucheruimte. Badkamertegels zijn bij onze leveranciers uit Stadskanaal verkrijgbaar in vele soorten en maten. Kies voor grote badkamertegels wanneer u de badkamer optisch wilt vergroten. Kleinere badkamertegels bieden een knusse sfeer. Ook de kleur van de badkamertegels is van invloed op de aanblik van de badkamer.

Badkamer vloertegels plaatsen

Badkamer vloertegels

Naast de standaard badkamertegels leggen de vakmannen tijdens een renovatie ook regelmatig vloertegels in badkamers. Het plaatsen van vloertegels is relatief eenvoudig en kunt u dan eventueel ook eigenhandig uitvoeren. Het grote voordeel van vloertegels ten opzichte van andere soorten vloerbedekking is de hygiëne. Tegels zijn eenvoudig te reinigen en gaan vrijwel nooit kapot. Is er een scheur in een tegel ontstaan? Dan is hoogstwaarschijnlijk geen reparatie mogelijk. Wij adviseren dan om een volledig nieuwe vloer te laten plaatsen in de doucheruimte.

Badkamer renoveren Stadskanaal

Douchecabine plaatsen

Hebt u maar een kleine badkamer en wilt u deze zo nuttig mogelijk gebruiken? Bij het renoveren, verbouwen of opknappen van de badkamer is het een optie om een douchecabine te plaatsen.. Past een douchecabine niet in uw ontwerp? Eén van de experts uit ons netwerk in Stadskanaal helpt u graag bij het oplossen van de ruimteproblemen. Dankzij de hulp zal zelfs een kleine badkamer een optimaal wooncomfort bieden.

Badkuip plaatsen Stadskanaal

Bad plaatsen

Wanneer uw bad al meer dan 20 jaar oud is, dan kan het voorkomen dat er lekkage of andere problemen ontstaan. In veel gevallen is het dan geen optie om een reparatie te laten uitvoeren, maar moet u het bad vervangen. De plaatsing van een nieuw ligbad vereist enige handigheid en vakkundigheid. Zo is het noodzakelijk de warmwater waterleiding goed aan te sluiten en is ook een juiste afvoer van het water nodig.

Badkamer Stadskanaal

Vloerverwarming badkamer

Het combineren van een vloerverwarming met een badkamer wordt door veel van onze klanten uit Stadskanaal als onmogelijk gezien. Toch is het zeker een optie om bij een renovatie van de doucheruimte een vloerverwarming te plaatsen. Het nadeel van deze techniek is dat het veel tijd, geld en moeite kost. Daarom raden wij aan alleen voor een vloerverwarming te kiezen als u daadwerkelijk de hele ruimte, inclusief vloer gaat renoveren.

wc renovatie Stadskanaal

Toilet verbouwen

Naast een badkamer bevindt zich in menig huis in Stadskanaal ook nog een los toilet. Een losse wc biedt vele voordelen, maar moet natuurlijk wel goed onderhouden worden. Wilt u graag het toilet verbouwen? Kijk dan goed naar de mogelijkheden en voorwaarden. Zo raden wij af om het toilet in de buurt van de woonkamer te installeren, en is de installatie van een wastafel direct naast het toilet een aanrader. De badkamerrenovatie specialisten uit ons netwerk informeren u met alle plezier.

wastafel plaatsen Stadskanaal

Dubbel wastafelmeubel

Wist u dat het mogelijk is om bij één van de badkamerrenovatie experts een dubbele wastafelmeubel te bestellen? Een dergelijk badkamermeubel bestaat uit twee wastafels en eventuele kastruimte. Heeft u een groot gezin met veel kleine kinderen? Dan is het een optie om te kiezen voor een badkamermeubel met een lage en een hoge wastafel. Maak zelf een ontwerp als u zeer specifieke eisen voor het wastafelmeubel hebt. Het is ook mogelijk dat één van de vakmannen voor u een ontwerp maakt.

sanitair installateur Stadskanaal

Douchewand plaatsen

Een laatste klus waar wij u graag meer informatie over geven is het plaatsen van een douchewand tijdens een renovatie. Douchewanden zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar, variërend in afmeting van 30x200cm tot 140x200cm. Een douchewand kan van verschillende materialen worden gemaakt, maar zijn over het algemeen van glas. Kies zelf voor compleet helder glas of een speciaal ondoorzichtig melkglas. Wilt u een volledige privacy? Kijk dan naar eventuele kunststof douchewanden.

kleine badkamer Stadskanaal

Ideeën voor kleine badkamer

Bent u van plan om uw kleine doucheruimte in Stadskanaal te renoveren, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Het renoveren en opknappen van een kleine ruimte kan uit diverse onderdelen bestaan. Het belangrijkste is het creëren van een ruimer optisch gevoel. Dit bereikt u onder andere door de muren te verven in een lichte egale kleur, of door een spiegel neer te zetten. Ook grote badkamertegels bewerkstelligen dit optische effect. Daarnaast kunt u in een kleine doucheruimte met de installatie van een badkamermeubel op maat ook zorgen voor een compleet effectief gebruik van alle beschikbare hoeken en gaten.

badkamerinstallateur Stadskanaal

Kosten badkamerrenovatie

Bent u van plan om uw kleine doucheruimte in Stadskanaal te renoveren, maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Het renoveren en opknappen van een kleine ruimte kan uit diverse onderdelen bestaan. Het belangrijkste is het creëren van een ruimer optisch gevoel. Dit bereikt u onder andere door de muren te verven in een lichte egale kleur, of door een spiegel neer te zetten. Ook grote badkamertegels bewerkstelligen dit optische effect. Daarnaast kunt u in een kleine doucheruimte met de installatie van een badkamermeubel op maat ook zorgen voor een compleet effectief gebruik van alle beschikbare hoeken en gaten.

Netwerk van bouwbedrijven

Eén van de voordelen van ons netwerk van bouwbedrijven is dat wij beschikken over een multidisciplinair team. Wij zijn actief in de onderstaande branches.

badkamer opknappen Stadskanaal