Badkamer renoveren?

Vergelijk gratis offertes van badkamerspecialisten & bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Badkamerrenovatie Zandvoort

Een badkamerrenovatie in Zandvoort heeft grote voordelen: een groot gebruikersgemak en comfort zijn waarschijnlijk de belangrijkste. Daarnaast heeft het renoveren ook een grote invloed op de woningwaarde! Wilt u ook van deze voordelen profiteren?

Start gratis offerteaanvraag.

Hierna ontvangt u tot 5 offertes van installateurs in uw regio. Kies het beste aanbod en bespaar tot 40% op de kostprijs!

Van plan om uw badkamer te renoveren? Lees dan verder: we geven u handige tips voor de renovatie en u krijgt meer informatie over de opbouw van de prijzen. Na het lezen van deze pagina weet u hoe u de prijs zo laag mogelijk houdt!

Waarom uw badkamer laten renoveren?

Misschien heeft u er nog nooit bij stilgestaan om uw badkamer te verbouwen: het is toch goed zoals het is? Maar als de stijl van de ruimte ondertussen totaal niet meer bij uw huis of bij uw smaak past dan is het toch fijn om een nieuwe plek te creëren. Een badkamerrenovatie is ook voor senioren enorm waardevol, omdat u hiermee een veiligere omgeving creëert. Eentje zonder te gladde tegels, of een hoge instap bij de douchecabine.

Waarom een badkamerrenovatie een goed idee is:

 • Nieuw sanitair verhoogt de comfortwaarde.
 • U zorgt voor een groter gebruikersgemak, zoals: geen hoge instap in de douche, handige mengkranen om de temperatuur in te stellen en prettig licht waarbij u rustig ontwaakt ’s ochtends.
 • U kunt kiezen voor elke gewenste stijl: modern, landelijk, klassiek of tijdloos.
 • Een badkamer opknappen verhoogt ook de waarde van uw woning.

Vind een geschikte badkamer installateur in Zandvoort

Met de hulp van een badkamer installateur uit Zandvoort bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat. Wilt u niet te veel betalen?

Maak gebruik van onze gratis offerteservice!

Door de prijzen van meerdere specialisten te vergelijken krijgt u een duidelijk overzicht van de gemiddelde kosten. Zo kiest u gemakkelijk voor de installateur met het beste aanbod en de scherpste prijs. U bespaart gemakkelijk tot wel 40% op de kostprijs!

badkamerrenovatie in Zandvoort

Wat voor badkamerrenovatie?

U hebt de keuze uit deze verbouwingen:

 • Een kleine badkamerrenovatie: vaak simpele werkzaamheden, zoals het sanitair vervangen of een nieuwe vloer leggen. Er is weinig breekwerk en het neemt niet veel tijd in beslag, één of enkele werkdagen is voldoende. De gemiddelde kosten van de badkamerrenovatie liggen rond de €3.500,- tot €5.000,-.
 • Grote badkamerrenovatie: hier komt wel sloopwerk bij kijken. U laat het sanitair vervangen, nieuwe badkamertegels plaatsen en eventueel komt er een nieuwe badkamerinrichting. Gemiddelde kostprijs ligt tussen de €5.000,- tot €7.500,-.
 • Nieuwe badkamer plaatsen: laat een extra badkamer in huis plaatsen of verplaats hem naar een andere verdieping. Het is ook mogelijk om de oude ruimte volledig te slopen en opnieuw op te bouwen. De kosten beginnen rond de €10.000,-.

Badkamerrenovatie kosten 2024

De kosten van een badkamerrenovatie hangen heel nauw samen met de specifieke werkzaamheden die u laat uitvoeren. Gaat het om een kleine badkamerrenovatie met een basic maar stijlvolle afwerking, dan liggen de kosten gemiddeld tussen de €3.500,- tot €5.000,-.

Heeft u een iets ruimer budget en wilt u grotere aanpassingen doen, laat de badkamer dan flink renoveren. Hiervoor betaalt u gemiddeld tussen de €5.000,- tot €7.500,-. Wit u echt een compleet nieuwe ruimte creëren met een luxe afwerking, houd dan rekening met een hogere prijs: vanaf €10.000,-.

Wat kost een badkamerrenovatie in 2024?

Type badkamerrenovatie Afwerking? Oppervlakte Gemiddelde kosten, inclusief montage en btw
Kleine badkamerrenovatie Basic 9 m² €3.500,- tot €5.000,-
Grote badkamerrenovatie / badkamer verbouwen Standaard 9 m² €5.000,- tot €7.500,-
Nieuwe badkamer plaatsen Luxe 9 m² €10.000,- of meer

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten, die sterk per situatie en badkamer installateur verschillen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wat beïnvloedt de prijs van de badkamerrenovatie?

Een badkamer verbouwen gaat geld kosten: hoeveel precies is helemaal afhankelijk van de werkzaamheden die u uit laat voeren. Er zijn een aantal factoren die de prijs beïnvloeden:

 • De gekozen stijl en materialen: hoe uw badkamer eruit komt te zien en welke materialen u hiervoor gebruikt zijn van grote invloed op de prijs. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld een budgetvriendelijke keuze, terwijl natuursteen een stuk duurder in aanschaf is.
 • Het formaat en de inrichting: hoe groter de ruimte, des te hoger de prijzen voor de verbouwing. Maar ook de specifieke werkzaamheden zijn van invloed. Als u de inrichting helemaal verandert moeten alle leidingen verlegd worden, waardoor de arbeidskosten hoger liggen.
 • Eventuele extra opties: standaard sanitair is altijd de goedkoopste optie. Maar wilt u iets meer luxe, dan is vloerverwarming en een whirlpool of stoomdouchecabine een goed idee. Natuurlijk hebben deze extra’s een grote invloed op de uiteindelijke kosten.

Besparen op de kosten van het verbouwen van uw badkamer?

Vergelijk gratis offertes en kies zelf voor de beste prijs!

Kleine badkamerrenovatie

Een kleine badkamerrenovatie is verreweg de goedkoopste optie. Dit bestaat uit relatief eenvoudige werkzaamheden: u laat nieuw, basic sanitair installeren en legt een keramische tegelvloer. U behoudt dezelfde indeling, zodat leidingen niet aangepast hoeven worden. De kostprijs hiervoor ligt gemiddeld tussen de €3.500,- en €5.000,-, maar zijn heel erg afhankelijk van de materiaalkeuze.

Badkamerrenovatie zonder breken

Is een badkamerrenovatie zonder breken mogelijk? Zeker! U bent in dat geval natuurlijk wel beperkt in de werkzaamheden. Het is mogelijk om een nieuwe vloer te leggen: deze wordt dan over de bestaande tegelvloer geplaatst. Een belangrijke voorwaarde is dat de tegelvloer in goede conditie verkeerd. Een badkamerrenovatie met panelen is ook mogelijk zonder breekwerk: plaats waterdichte wandpanelen voor een compleet nieuwe look.

badkamer renoveren Zandvoort

Badkamerrenovatie in 1 dag

Het is zelfs mogelijk om uw badkamerrenovatie in Zandvoort in 1 dag uit te voeren. Ook hier geldt dat u in dat geval beperkt bent in de mogelijkheden. U kunt uw sanitair vervangen: met een nieuw toilet, een luxe douchecabine en handige mengkranen houdt u de kosten zo laag mogelijk en verbetert u toch het gebruikersgemak enorm. Vergeet ook de details niet: plantjes, mooie handdoeken en verlichting hebben een grote invloed op de uitstraling van de ruimte.

Benieuwd naar de scherpe prijzen? Vraag gratis offertes aan.

Een grote badkamerrenovatie: de badkamer verbouwen

Een andere mogelijkheid is de badkamer volledig renoveren. In dit geval laat u enkele elektriciteits- en waterleidingen verleggen voor een andere indeling. U kiest voor stijlvolle keramische tegels, maar kiest voor goede kwaliteit sanitair inclusief heerlijk ligbad. De kosten om uw badkamer te verbouwen liggen gemiddeld tussen de €5.000,- tot €7.500,-.

Badkamer renoveren in Zandvoort?

Vind een vakman bij u in de buurt en bespaar tot wel 40%.

Gratis – Vrijblijvend

Werkwijze bij badkamer renoveren Zandvoort

U gaat uw badkamer renoveren in Zandvoort: wat kunt u dan verwachten? Hieronder vindt u een uitgebreid stappenplan van een ervaren badkamer installateur, zodat u een indruk krijgt van hoe de renovatie eruit gaat zien.

Tijd om uw badkamer te vernieuwen? Twijfel dan niet en vraag snel gratis offertes aan, zonder verdere verplichtingen. Kies zelf voor het beste aanbod en bespaar tot wel 40%!

1. Adviesgesprek

Een badkamer opknappen begint met een adviesgesprek met de installateur. Misschien weet u al heel goed wat u wilt en misschien heeft u nog advies nodig. De badkamerspecialist uit Zandvoort inventariseert uw wensen en geeft advies met betrekking tot het sanitair. Hij laat ook voorbeelden zien van eerdere renovaties zodat u een idee krijgt van de kwaliteit en stijl.

2. Situatieschets of badkamerontwerp

Als de badkamer installateur weet wat u wilt begint hij met het grondplan. Bij het ontwerpen van de badkamer in Zandvoort houdt hij rekening met de afmetingen, de gewenste materialen en kleuren en de gewenste indeling. Natuurlijk gebeurt dit volledig in overleg, zodat u zeker weet dat het ontwerp voldoet aan uw wensen.

Het voordeel van het laten ontwerpen, is dat een vakman ook nadenkt over praktische zaken die u misschien zou vergeten. Hij zorgt voor voldoende beweegruimte rondom de douche, de wastafel en het toilet bijvoorbeeld.

3. Planning, afspraken en inmeten

Als u akkoord bent met het plan volgt de volgende stap. De specialist stelt een ruwe planning op, zodat u weet hoe lang de verbouwing van uw kleine badkamer ongeveer gaat duren. U plant samen de datum waarop de renovatie van start gaat en van tevoren komt er een expert langs om uw badkamer in te meten: zo weet u zeker dat het nieuwe ontwerp inderdaad past.

werkwijze bij badkamerrenovatie

4. Verwijderen oude sanitair en tegels

Een badkamer opknappen begint met sloopwerk. De vakmannen verwijderen het oude sanitair en slopen eventueel de oude tegels van de muur. Dit is iets dat u het beste uitbesteedt aan vakmannen: zij gaan namelijk voorzichtig te werk, zodat het oppervlak niet te veel beschadigd.

Een voordeel van het uitbesteden van het sloopwerk, is dat de vakmannen het puin ook voor u afvoeren. Zo blijft u hier niet mee zitten.

5. Controle van leidingwerk

Nu de tegels verwijderd zijn is het slim om ook even het leidingwerk te controleren. Dit is een kleine moeite en kan grote problemen voorkomen. Als het leidingwerk flink verouderd blijkt, is het aan te raden om dit direct te vervangen. Zo voorkomt u dat over een jaar of twee alsnog een deel van de nieuwe badkamer moet openbreken om de leidingen te vervangen.

6. Elektriciteit en leidingen leggen

De volgende stap is het aanleggen van elektriciteit en het verleggen van de leidingen. Deze stap is uiteraard optioneel: als u de inrichting niet verandert slaan de vakmannen deze stap over. De leidingen worden netjes weggewerkt in de muur en vloer, zodat ze uiteindelijk niet zichtbaar zijn.

Wilt u vloerverwarming in de badkamer? Dan worden de verwarmingsbuizen of elektrische vloerverwarming ook tijdens deze fase gelegd.

badkamer laten opknappen

7. Betegelen of stucen?

Nu begint de ruimte er eindelijk weer mooier uit te zien. Voor de afwerking van de vloer en wanden kiezen de meeste mensen voor tegels. De vakmannen betegelen de badkamer en beginnen daarbij met de wanden.

Liever stucwerk in de badkamer? Ook dat is mogelijk. Stucwerk is namelijk goed bestand tegen vocht en doordat er geen voegen zijn, vereist het ook veel minder onderhoud. Stucen is over het algemeen goedkoper. Kies dus voor stucwerk als u de kosten zo laag mogelijk wilt houden.

8. Plaatsen nieuw sanitair, badkamermeubels en afwerking

Tot slot volgt de afwerking. Dit bestaat uit het plaatsen en installeren van het nieuwe sanitair, het monteren van de badkamermeubels en de afwerking hiervan. Dit houdt in dat de badkamerspecialist de randen afkit voor een waterdicht resultaat.

Badkamerrenovatie in Zandvoort van A tot Z!

Vind een aannemer bij u in de buurt en bespaar tot 40% op de totale kosten.

Nieuw sanitair

Een badkamer vernieuwen kan heel gemakkelijk met het installeren van nieuw sanitair. Hierbij heeft u natuurlijk heel veel verschillende opties. Hieronder gaan we iets dieper in op de vele mogelijkheden.

 • Ligbad: sommige mensen vinden een ligbad heel fijn terwijl anderen hem nooit gebruiken. Het is in ieder geval een heerlijke plek om aan het einde van een lange dag tot rust te komen. Kies voor een standaard ligbad als u een klein budget heeft, of ga voor een luxe whirlpool. De prijzen lopen uiteen van €850,- tot €2.800,-.
 • Douche: van een luxe douchecabine met alles erop en eraan tot een ruime inloopdouche zonder douchebak. Er zijn heel veel mogelijkheden en er is altijd een geschikte keuze voor uw budget. De prijzen variëren van €600,- tot €1.900,-.
 • Wastafel: in een kleine badkamer is een enkele wastafel de beste optie om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Heeft u voldoende plek voor een dubbele wastafel, dan is dit zeker het overwegen waard. De prijzen liggen rond de €400,- tot €800,- per stuk.
 • Kranen: ook de kranen hebben een grote invloed op het comfort. Vervang uw ouderwetse kraan bijvoorbeeld met een luxe mengkraan om de juiste temperatuur gemakkelijk en snel in te stellen. De kosten liggen tussen de €150,- tot €250,-.

Wat kost nieuw sanitair in 2024?

Wat? Gemiddelde prijs (inclusief montage, materiaal en btw)
Complete badkamer renoveren (9m²) €3.500,- tot €10.000,-
Ligbad €850,- tot €2.800,-
Douche €600,- tot €1.900,-
Toilet €450,- tot €900,-
Wastafel €400,- tot €800,-
Kraan €150,- tot €450,-
Vloer €800,- tot €1.800,-
Overige materialen, zoals sifons, leidingen, elektra, etc. €150,- tot €350,-
Extra’s
Vloerverwarming €755,-
Whirlpool of spabad €2.700,- tot €6.700,-
Spa- of stoom douchecabine €1.600,- tot €4.300,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten, die sterk per situatie en installateur verschillen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

nieuw sanitair

Overige onderdelen bij een badkamerrenovatie

Natuurlijk zijn er nog meer onderdelen die u kunt renoveren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De vloer: een tegelvloer is allang de enige optie niet meer. Kies bijvoorbeeld voor een pvc-vloer met houtlook voor een warme sfeer. Wilt u de vloer renoveren, houd dan rekening met kosten rond de €800,- tot €1.800,-.
 • Verwarming: radiatoren zijn vaak onhandig geplaatst en nemen onnodig veel ruimte in. Kies in plaats daarvan voor een handige designradiator waar u uw handdoeken aan kunt laten drogen. Of installeer vloerverwarming: dit kost gemiddeld €755,-.
 • Badkamermeubels: de stijl van de badkamermeubels hebben een grote invloed op de uitstraling van de ruimte. Kies bovendien voor meubels met voldoende opbergruimte, zodat schoonmaakmiddelen en handdoeken niet altijd in het zicht liggen. Hierdoor lijkt de kamer een stuk groter!
 • Ventilatie: een goede ventilatie is noodzakelijk om schimmel te voorkomen. Plaats eventueel een ventilatierooster boven het raam of kies voor de installatie van een mechanische ventilatie om het vocht af te voeren.

Badkamer laten verbouwen in Zandvoort?

Kies voor de vakman met het beste aanbod en bespaar tot 40%!

Nieuwe badkamer plaatsen Zandvoort

Kiest u voor een nieuwe badkamer in Zandvoort? Dan heeft u echt volop de keuze uit verschillende stijlen, inrichtingen en materialen. Denk goed na over welke stijl u wilt realiseren. Het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer heeft een paar voordelen ten opzichte van een verbouwing:

 • Het zorgt voor een grotere waardevermeerdering.
 • Er zijn nog meer mogelijkheden wat betreft de stijl en indeling.
Het is wel belangrijk om te weten dat de verbouwing meer tijd in beslag neemt en ook een stuk duurder is. De kosten beginnen vaak al rond de €10.000,-.

nieuwe badkamer Zandvoort

Modern, klassiek of landelijk?

Bij het badkamerontwerp kiest u zelf voor de gewenste stijl. Woont u in een klassiek huis, dan is een klassieke jaren ’30 badkamer misschien een mooi idee. Deze kenmerkt zich door patroontegels op de vloer en schrootjes op de wand. U kunt er ook voor kiezen om tegelwerk met stucwerk te combineren om zo een lambrisering te creëren.

Liever een moderne of tijdloze stijl? Dan zijn grote, lichte tegels de beste keuze. Deze geven een ruimtelijk effect en hebben een strakke uitstraling. Een badkamerrenovatie met beton ciré geeft ook een hele moderne en ietwat robuuste uitstraling!

Een andere optie is een landelijke badkamer. Deze kenmerkt zich door warme kleuren en materialen. Kies voor gouden handgrepen op de meubels en plaats (als u daar de ruimte voor heeft) een losstaand bad.

Bekijk een aantal mogelijkheden bij een badkamerrenovatie

7 tips voor badkamer verbouwen Zandvoort

U gaat uw badkamer in Zandvoort verbouwen? Goed idee! Hieronder geven we u een aantal waardevolle tips zodat u zeker bent van het mooiste eindresultaat en een soepele verbouwing.

 1. Zorg voor een ruime planning! Een verbouwing kost altijd meer tijd dan verwacht. Door ruim te plannen voorkomt u snelheidsfoutjes of slordigheden. Denk na over de kleinste details, zodat u zeker weet dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet.
 2. Zorg voor voldoende bewegingsruimte: op papier lijkt het vaak groter dan het in de werkelijkheid is. Voldoende bewegingsruimte is belangrijk voor het uiteindelijke gebruiksgemak. Vertrouw op het advies van de badkamer installateur uit Zandvoort.
 3. Kies voor goede verlichting. Het lijkt een klein detail, maar het licht in de badkamer heeft een grote invloed op de manier waarop u uw dag start. Kies het liefst voor warm licht omdat dit prettiger is in de ochtend- en avonduren. Kijk ook eens naar dimbaar licht: hiermee creëert u gemakkelijk de gewenste sfeer.
 4. Zorg voor voldoende opbergruimte voor uw handdoeken, schoonmaakspullen en andere voorraden. Doordat u alles netjes op kunt bergen blijven er geen rommeltjes in het zicht slingeren, waardoor de ruimte er een stuk netter en verzorgder uitziet.
 5. Let bij de keuze voor de vloertegels op de r-waarde. Deze geeft de antislipwaarde aan. Voor in de douche heeft u minimaal R11 nodig om uitglijden te voorkomen.
 6. Denk na over de ventilatie: u wilt uw nieuwe badkamer zo lang mogelijk mooi houden. Dit doet u onder andere met goede ventilatie, om vochtproblemen te voorkomen. Kunt een raam openen? Mooi! Als er geen ramen aanwezig zijn dan is het slim om na te denken over een andere manier, zoals een mechanisch ventilatiesysteem.
 7. Kies voor kwalitatieve materialen. U hoeft niet eens te investeren in duurdere materialen, maar kijk wel naar materialen die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Kies bijvoorbeeld voor watervaste verf en waterdichte tegellijm om problemen te voorkomen.

Recent aangevraagde offertes

Badkamerrenovatie met beton ciré in Almere
Kleine badkamer renoveren in Lelystad
Badkamerrenovatie van A tot Z in Dronten
Nieuw sanitair plaatsen in Emmeloord
Badkamermeubels vervangen in Zeewolde
Complete badkamer verbouwen in Urk
Badkamerontwerp + plaatsing in Amsterdam
Badkamer betegelen in Haarlem
Advies van badkamerspecialist in Alkmaar
Badkamer voor nieuwbouwwoning in Enschede
Oude badkamer renoveren in Zwolle
Badkamer verplaatsen in Hilversum

Verlaagd btw-tarief?

Als uw huis ouder is dan 2 jaar dan heeft u mogelijk recht op een verlaagd btw-tarief op een deel van de werkzaamheden. De renovatie zelf valt helaas onder het standaard btw-tarief van 21%, net zoals het tegelwerk. Maar als u kiest voor stucwerk op de muren of het plafond, dan profiteert u van een verlaagd btw-tarief van slechts 9%! Meer weten? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

Meest gestelde vragen

Er worden nog veel vragen gesteld over een badkamerrenovatie in Zandvoort: want waar bestaat een renovatie uit en hoe lang duurt het eigenlijk? Hieronder hebben we een aantal van deze meest gestelde vragen voor u gebundeld en leest u het antwoord. Bent u op zoek naar een aannemer voor uw badkamer in Zandvoort? Vraag dan snel gratis offertes aan om tot wel 40% op de kostprijs te besparen!

Wat kost een badkamerrenovatie?

De prijzen voor een kleine badkamerrenovatie beginnen rond de €3.500,- en lopen op tot gemiddeld €5.000,-. Dit is vaak een eenvoudige verbouwing met goedkope materialen en zonder breekwerk. Een grote badkamerrenovatie begint rond de €5.000,- en loopt op tot gemiddeld €7.500,-.

De exacte prijzen ontvangen? Vraag dan gratis en vrijbijvend offertes aan.

Hoe lang duurt een badkamerrenovatie?

Een kleine badkamerrenovatie zonder breekwerk kan al in 1 dag uitgevoerd worden. Gaat u voor een grote renovatie, houd dan rekening met een gemiddelde duur van 2 tot 3 weken. De precieze duur is afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die u laat uitvoeren.

Waarop letten bij een badkamerrenovatie?

  Er zijn bij een badkamerrenovatie een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

 • Kies voor een stijlvol maar zeker ook praktisch ontwerp voor een hoog gebruiksgemak.
 • Gebruik vloertegels met R-11 zodat de kans op uitglijden zo klein mogelijk is.
 • Bedenk u van tevoren waar u tijdelijk kunt douchen.
 • Denk na over de ventilatie om problemen met schimmel te voorkomen.
 • Doe vooraf inspiratie op en bedenk u welke stijl badkamer u wilt hebben: modern, klassiek of liever tijdloos.
 • Zorg voor genoeg opbergruimte voor handdoeken, zeep, schoonmaakmiddelen en andere spullen.
 • Hier vindt u meer tips voor het verbouwen van uw badkamer.

Renovatie van badkamer, waar douchen?

Tijdens het verbouwen van uw badkamer in Zandvoort, kunt u hier niet douchen. Zoek dus vooraf naar een vervangende doucheruimte. Dit kan misschien bij familie of vrienden die in de buurt wonen. Eventueel is het mogelijk om na het sporten in de sportschool of bij het zwembad te douchen.

Maar er is nog een optie!

Kies bijvoorbeeld voor een mobiele douchecabine. Deze plaatst u tijdelijk op een slaapkamer, op zolder of zelfs in een afgeschutte tuin. Zo is het toch nog mogelijk thuis te douchen.

Hoe badkamer ventileren?

Denk tijdens de verbouwing ook na over de ventilatie: zorg voor een ventilatierooster in het kozijn of installeer een mechanisch ventilatiesysteem om het vocht af te voeren. Een goede ventilatie is cruciaal om vochtproblemen zoals schimmels en vochtplekken op het plafond te voorkomen.

Wat is een badkamerrenovatie?

Een badkamerrenovatie bestaat uit meerdere werkzaamheden om de uitstraling en het comfort van de badkamer te verbeteren. Dit bestaat bijvoorbeeld uit het vervangen van het sanitair en het vernieuwen van de tegels. Behoud de onderdelen die nog wel goed zijn om de kosten zo laag mogelijk te houden. De prijzen van een badkamerrenovatie liggen gemiddeld tussen de €3.500,- tot €7.500,-. De kosten voor een nieuwe badkamer beginnen vanaf €10.000,-.

U leest hier meer over de prijzen van een badkamerrenovatie.

Wanneer de badkamer renoveren?

Laat uw badkamer in Zandvoort renoveren als de stijl niet past bij de rest van het huis, als het sanitair flink verouderd is of als u toe bent aan een groter gebruikersgemak. Bijvoorbeeld senioren die niet langer vanuit bad willen moeten douchen.

Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan gratis en vrijbijvend offertes aan.

Wat kost een nieuwe badkamer?

De prijzen voor een nieuwe badkamer beginnen vanaf €10.000,-. Voor deze prijs hebt u een compleet nieuwe ruimte met nieuw sanitair, nieuwe tegels, en eventueel zelfs een nieuwe indeling. Afhankelijk van de keuze voor het materiaal loopt de prijs verder op.

Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijbijvend offertes aan.

badkamer installateur Zandvoort

Badkamerrenovatie Zandvoort? Gratis offertes vergelijken!

Vindt u het ook tijd om uw ideale badkamer te realiseren? Ga dan voor een badkamerrenovatie in Zandvoort: met de hulp van een vakman bent u verzekerd van het mooiste resultaat en het hoogste gebruiksgemak.

Start nu uw gratis offerteaanvraag! Kies de prijsopgave met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs. Uw offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Handige externe websites:

 • Bouwgarant.nl: een belangrijk keurmerk in de bouw. Dit geeft aan dat de vakman voldoet aan strenge kwaliteitseisen.
 • Technieknederland.nl: Techniek Nederland is een branchevereniging voor installatiebedrijven en technisch dienstverleners. Zij streven naar een hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid.
 • Bouwbesluitinline.nl: hier vindt u de laatste regels volgens het bouwbesluit. In het bouwbesluit staan alle voorschriften omtrent veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en energiezuinigheid waar bouwwerken aan moeten voldoen.
 • Komo.nl: het KOMO-keurmerk geeft aan dat vaklui voldoen aan kwaliteitseisen en regelmatig getoetst worden op kennis en vakmanschap.
 • Nen.nl: als producten of processen voldoen aan de norm van de NEN dan bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Wij zijn u ook van dienst bij: