Besparen op kozijnen?

Vergelijk offertes van kunststof kozijnen & bespaar!

Gratis offertes vergelijken!

Kunststof kozijnen Urk

Kunststof kozijnen in Urk? Goed idee! Een kunststof kozijn heeft nauwelijks onderhoud nodig, gaat tot maar liefst 50 jaar mee en is verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen en designs. Laat uw oude kozijnen vervangen en profiteer van de voordelen.

Start gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere kozijnenspecialisten in uw regio. Vergelijk en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Op deze pagina leest u meer over de voordelen van kunststof kozijnen. U vindt hier informatie over kunststof kozijnen prijzen en leest hoe de montage in z’n werk gaat. Ook leest u hoe u zoveel mogelijk bespaart op het plaatsen van kunststof kozijnen.

Voordelen van onze service

  • U weet precies wat kunststof kozijnen kosten
  • Zo kiest u gemakkelijk voor de kozijnenspecialist met het beste aanbod.
  • De besparing loopt op tot wel 40% op het totaalbedrag.
  • Deze service is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit nergens aan vast!

prijzen kunststof kozijnen

Wat kosten kunststof kozijnen?

Hoeveel kosten kunststof kozijnen? Dat is afhankelijk van het soort raamkozijn dat u laat plaatsen. Een vast raam is de goedkoopste optie. Voor vaste kunststof kozijnen ligt de prijs rond de €155,- tot €165,- per m². De kunststof kozijnen prijzen lopen iets verder op als u kiest voor bewegende pvc-ramen. Een draai-kiepraam kost gemiddeld €235,- tot €255,- per m².

Als u een valraam van 80 x 100 centimeter laat plaatsen dan betaalt u ongeveer €200,- tot €235,-. Houd er rekening mee dat deze kunststof kozijnen prijzen nog exclusief montage zijn.

Kunststof kozijnen: prijzen

Type kozijn Gemiddelde prijs*
Vast raam
30 x 30 cm €35,- tot €85,-
60 x 60 cm €95,- tot €110,-
100 x 100 cm €155,- tot €165,-
150 x 200 cm €325,- tot €365,-
Draai-kiepraam
60 x 60 cm €165,- tot €220,-
100 x 100 cm €235,- tot €250,-
120 x 180 cm €365,- tot €385,-
Valraam
50 x 40 cm €100,- tot €160,-
100 x 80 cm €200,- tot €235,-
150 x 120 cm €325,- tot €360,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw en isolerende beglazing, maar zonder montage. Besparen? Vraag gratis offertes aan!

Welke factoren beïnvloeden de kunststof kozijnen prijs?

De kunststof kozijnen prijs is afhankelijk van een aantal factoren:

De totaalprijs wordt beïnvloed door:

  • Materiaalkosten: dit zijn de specifieke kunststof kozijnen kosten, afhankelijk van het soort raamkozijn, de gekozen kleur en eventueel het folie.
  • Montagekosten: de montage bedraagt ongeveer 40% van de totale prijzen van kunststof kozijnen. Dit is afhankelijk van het tarief van de kozijnenspecialist in Urk.
  • Sloopwerk en afvoer: veel kozijnenspecialisten brengen kosten in rekening voor het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn. Ook dit verschilt per specialist.
  • Overige kosten: hierbij gaat het vooral om voorrijkosten. Deze verschillen per vakman, maar zijn het laagst als u kiest voor een kozijnenspecialist in uw regio.
De montagekosten bedragen ongeveer 40% van het totaalbedrag en zijn daarmee nagenoeg gelijk aan de materiaalkosten. Laat u een draai-kiepraam plaatsen van €235,-? Dan liggen de kosten voor de montage ongeveer even hoog.

prijsopbouw kunststof kozijnen

Materiaalkosten (40%) Montagekosten (40%) Afvoerkosten (10%) Overige kosten (10%)

Besparen op de kosten van uw nieuwe kozijnen in Urk?

Vind eenvoudig een goedkope kozijnenspecialist en bespaar tot 40%!

Start gratis offerteaanvraag

Waarom kunststof kozijnen?

Is het tijd om uw kozijnen te vervangen? Kies kunststof! Kunststof kozijnen in Urk hebben tal van voordelen. U hoeft geen onderhoud meer uit te voeren en bent verzekerd van een lange levensduur. Een kunststof kozijn gaat namelijk tot wel 50 jaar lang mee! Daarnaast is het goed om te weten dat u met de montage van een kunststof kozijn kiest voor uitstekende isolatie: zo bespaart u zelfs op uw energierekening!

Hieronder leest u meer over de vele voordelen van kunststof. Wilt u ook kunststof kozijnen laten plaatsen? Start nu uw gratis offerteaanvraag