Dakkapel plaatsen?

Vergelijk offertes van specialisten & bespaar!

Dakkapel Assen

Dakkapel in Assen plaatsen? Daarmee vergroot u de ruimte in uw woning, krijgt u extra licht én verhoogt u de woningwaarde. Op zoek naar een vakman om uw dakkapel te plaatsen?

Start gratis offerteaanvraag.

Na uw aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende vakmannen in uw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo voor de vakman met het beste aanbod: op die manier bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

Op deze pagina leest u meer over dakkapellen, de kosten van een dakkapel en u leest hoe dakkapellen geplaatst worden.

Waarom een nieuwe dakkapel plaatsen?

 • Een nieuwe dakkapel verhoogt de woningwaarde.
 • U vergroot uw leefruimte in huis.
 • Met een dakkapel heeft u extra lichtinval.
 • Dakkapellen verhogen de dakisolatie.

dakkapel plaatsen Assen

Bespaar tot 40% op de kosten!

Met het gratis vergelijken van offertes laat u uw dakkapel plaatsen tegen de laagste prijs! U vindt namelijk eenvoudig en snel de vakman met het beste aanbod. Na de offerteaanvraag ontvangt u zo snel mogelijk meerdere offertes (maximaal 5) van dakexperts in uw regio. Deze aanvraag is helemaal gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

Dakkapel kosten

Een houten prefab dakkapel is verkrijgbaar vanaf €3.500,-. Voor een kunststof prefab dakkapel betaalt u ongeveer €3.750,-. Liever een dakkapel op maat van kunststof plaatsen? Hiervoor starten de kosten rond de €4.750,-. Het gaat hierbij om dakkapellen van 150 centimeter hoog bij 250 centimeter breed.

Natuurlijk zijn de prijzen afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wilt u een dakkapel met een schuin dak dan bent u duurder uit dan wanneer u een prefab dakkapel laat plaatsen met een plat dak. Voor precieze kostprijzen raden we u aan om gratis offertes aan te vragen: start nu uw gratis offerteaanvraag!

Wat kost een dakkapel in 2024?

Type dakkapel Prijs prefab dakkapel (incl. plaatsing)* Prijs dakkapel op maat (incl. plaatsing)* Afmeting?
Kunststof dakkapel Vanaf €3.750,- Vanaf €4.750,- 150cm hoog x 250cm breed
Polyester dakkapel Vanaf €4.250,- Niet van toepassing. Polyester is altijd prefab. 150cm hoog x 250cm breed
Zinken dakkapel Vanaf €4.500,- Prijzen op aanvraag. 150cm hoog x 250cm breed
Houten dakkapel Vanaf €3.500,- Vanaf €4.000,- 150cm hoog x 250cm breed

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom altijd gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wat beïnvloedt de kosten van een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het soort dakkapel en de afmetingen hiervan, maar ook aan de materialen die u gebruikt en eventuele voorrijkosten.

Wat gaat een dakkapel plaatsen kosten? Dat is afhankelijk van:

 • Het tarief van de vakman: dit verschilt per bedrijf. Het is altijd slim om meerdere specialisten met elkaar te vergelijken.
 • Het soort dakkapel: een prefab dakkapel is goedkoper dan een dakkapel op maat.
 • De materialen die u kiest: hout is de goedkoopste optie, kunststof is iets duurder. Voor een dakkapel van zink of polyester lopen de prijzen verder op.
 • Voorrijkosten: houd er rekening mee dat specialisten ook voorrijkosten in rekening brengen. Ook voor de eventuele kraan die nodig is.

Dakkapel plaatsen Assen: bespaar op de kosten!

Vind snel de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40%!

prefab dakkapel

Prefab dakkapel of maatwerk?

Een dakkapel plaatsen in Assen? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten dakkapellen:

 • Prefab dakkapellen
 • Maatwerk dakkapellen
Een prefab dakkapel wordt geproduceerd in de fabriek. Op de dag van de plaatsing hoeven de vakmannen dus alleen een uitsparing in het dak te maken en de dakkapel vast te zetten.

Bij een dakkapel op maat gaat het anders. Hierbij bouwen de vakmannen de dakkapel ter plaatse op. Het voordeel van maatwerk is dat u de keuze heeft uit verschillende sierlijke afwerkingen. Ook is het mogelijk een dakkapel met een puntdak te plaatsen. Het voordeel van een prefab constructie is juist dat dit goedkoper is en al in 1 dag geplaatst is.

Kunststof, zink of hout?

Een andere keuze die u moet maken heeft betrekking op het materiaal: wilt u liever een kunststof dakkapel of een dakkapel van hout of zink? Elk materiaal heeft zo zijn eigen eigenschappen en voordelen. Een houten dakkapel is bijvoorbeeld voordelig. Bovendien heeft hout een warme en authentieke uitstraling, die goed past bij oudere woningen.

Een kunststof dakkapel daarentegen is juist heel modern. Een voordeel hiervan is dat kunststof dakkapellen een uitstekende isolatiewaarde hebben. Daar komt nog bij dat kunststof heel weinig onderhoud vereist: u hoeft het niet elke 7 tot 10 jaar te schilderen. U heeft de keuze uit deze materialen: kunststof, zink, polyester en hout.

Welk model dakkapel?

Veel mensen kiezen voor prefab dakkapellen: deze hebben een standaard afmeting en vorm. Toch zijn er nog veel meer keuzemogelijkheden. U kunt helemaal zelf kiezen welk model dakkapel u op het dak wilt hebben.

U hebt keuzemogelijkheden op het gebied van:

 • Het type dak: prefab dakkapellen hebben standaard een plat dak. Maar bij dakkapellen op maat is er ook keuze voor een schuin- of zelfs een puntdak.
 • Kleur: dakkapellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs: vooral wit en antraciet zijn populair. U kiest zelf welke kleur u wilt. Profiteren van de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout? Kies dan voor kunststof met houtlook!
 • Stijl: kies voor een dakkapel die past bij de stijl van uw woning. Ga voor een klassieke stijl bij een jaren ’30 woning of kies voor een moderne dakkapel bij een nieuwbouwwoning.
 • Afmetingen: prefab dakkapellen komen in standaard afmetingen, maar bij maatwerk hebt u hier zelf invloed op. Alles is mogelijk!

Geïnteresseerd in een dakkapel in Assen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot 40% op de totaalprijs.

dakkapel laten plaatsen

Dakkapel plaatsen Assen

Een dakkapel plaatsen kan zelfs in 1 dag. Hierbij gaat het wel om een prefab constructie. Zo geniet u dezelfde avond al van extra ruimte in uw slaap- of werkkamer! De plaatsing van een dakkapel op maat neemt iets meer tijd in beslag. Maar ook als u een dakkapel op maat wilt laten plaatsen weet u zeker dat het dak dezelfde avond in ieder geval dicht is: zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wind of regen in huis. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Dakkapel plaatsen Assen: zo gaan de vakmannen te werk.

 1. In de ochtend komen de vakmannen bij u langs en beginnen met de werkzaamheden aan het dak. Ze maken eerst een uitsparing.
 2. Rond het middag uur arriveert de kraan die de dakkapel het dak optilt.
 3. De vakmannen maken de dakkapel snel vast aan de dakconstructie.
 4. Daarna volgt de afwerking aan de buitenkant. Hierdoor is de dakkapel helemaal water- en winddicht.
 5. Eventueel kunt u ook de binnenkant laten afwerken. Veel vakmannen leveren dakkapellen standaard casco op. Maak hier dus goede afspraken over.

Afwerking van dakkapel

Na het plaatsen volgt de dakkapel afwerking. Dit bestaat uit het aftimmeren van de dakkapel. De experts maken de binnenkant netjes dicht en kitten ook de kozijnen af. De afwerking van de dakkapel kan op verschillende manieren. Laat de wanden behangen of schilderen of kies zelfs voor stucwerk.

Dakkapel laten plaatsen? Het aftimmeren aan de binnenkant bestaat uit 4 stappen. Eerst zullen de vakmannen isolatiemateriaal aanbrengen. Daarna plaatsen zij eventueel de gewenste elektra en werken ze het plafond af. Het is dus ook mogelijk om spotverlichting in het plafond te plaatsen! Daarna maken ze eventueel opbergvakken voordat ze de binnenkant afwerken met gips- of spaanplaten.

Dakkapel plaatsen in 1 dag?

Een dakkapel laten plaatsen in 1 dag? Dat is zeker mogelijk! Wel moet u dan kiezen voor een prefab constructie. Prefab dakkapellen zijn namelijk al volledig geproduceerd en hoeven alleen nog op het dak geplaatst worden. Het grote voordeel hiervan is dat u direct resultaat ziet: u zit niet midden in een langdurige verbouwing en u heeft maar 1 werkdag experts over de vloer.

Wilt u liever een dakkapel op maat plaatsen? Houd er dan rekening mee dat het plaatsen meer tijd in beslag neemt. Dat komt omdat de experts de dakkapellen op maat ter plekke opbouwen. Hierbij is minder controle op kwaliteit. Daar staat tegenover dat u wel meer keuzemogelijkheden hebt.

Dakkapel in Assen laten plaatsen?

Goede keuze! Vergelijk gratis offertes & bespaar direct!

Prefab dakkapel Assen

Een prefab constructie wordt vooraf geproduceerd in de fabriek. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Een prefab dakkapel in Assen is goedkoper.
 • Prefab dakkapellen zijn snel en eenvoudig te plaatsen.
 • Voor een prefab dakkapel is vaak geen vergunning nodig.
Het is wel belangrijk om te onthouden dat een prefab dakkapel niet geschikt is voor alle daktypes. Als u twijfelt is het slim om advies te vragen bij een dakkapel bedrijf.

Het plaatsen van een dakkapel is heel snel en goedkoop. In de meeste gevallen is de prefab dakkapel in Assen al binnen 1 dag geplaatst. Ontdek de scherpe prijzen. Start nu uw gratis offerteaanvraag.

dakkapel op maat

Dakkapel op maat

Wilt u iets meer keuze hebben in de afwerking en uitstraling van de constructie? Dan is het een goed idee om te kiezen voor maatwerk. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden: wilt u een plat dak of liever een schuin dak? Hoe hoog wilt u de dakkapel hebben? Ook heeft u volop keuze in materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een glazen dakkapel te plaatsen voor maximaal lichtinval!

Zo gaan specialisten te werk bij het plaatsen van dakkapellen op maat. De vakmannen maken eerst een uitsparing in het dak. Daarna beginnen ze direct met het bouwen van de dakkapel constructie. Ze willen dat het dak dezelfde avond nog wind dicht is, dus als de basis staat maken ze eerst de buitenkant af. De specialisten plaatsen de zijwangen en boeidelen en monteren de kozijnen. Meestal hebben ze voor de afwerking aan de binnenkant een extra werkdag nodig.

[/fusion_builder_column]

Bekijk hoe een dakkapel wordt gebouwd!

Dakkapel vergunning?

Wist u dat u een vergunning voor de dakkapel nodig hebt? Althans: in veel gevallen wel. Er zijn gelukkig uitzonderingen waardoor u vergunningsvrij een dakkapel mag plaatsen in Assen.

Wanneer mag ik een dakkapel zonder vergunning plaatsen? Als het gaat om een dakkapel met een plat dak dat voldoet aan bepaalde afmetingen. Tussen de zijkant van het dak en de rand van de dakkapel zit minimaal 50 centimeter en de voet van het dak ligt tussen de 50 en 100 centimeter onder de onderkant van de dakkapel.

Denkt u dat u een vergunning nodig heeft? In dat geval doet u op
omgevingsloket.nl
gemakkelijk een online vergunningsaanvraag en melding.

Vergunningsvrije dakkapel

Als uw dakkapel voldoet aan bepaalde eisen mag u de dakkapel in Assen plaatsen zonder vergunning. Deze eisen verschillen een beetje per gemeente, doe dus navraag bij uw gemeenteloket als u twijfelt. In de meeste gevallen moet u voldoen aan deze regels en afmetingen:

 • Het is een kant en klare dakkapel met een plat dak.
 • De hoogte is maximaal 175 centimeter.
 • De onderkant ligt tussen 50 en 100 centimeter boven de dakvoet.
 • De zijkanten liggen minimaal 50 centimeter van de zijkanten van het dak.
 • De dakkapel is geplaatst aan de zijkant of achterzijde van het dak.

Dakkapel plaatsen in Assen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot 40% op de totaalprijs.

kunststof dakkapel Assen

Kunststof dakkapel Assen

Heel veel mensen laten een kunststof dakkapel in Assen plaatsen. Dat heeft vooral te maken met de vele voordelen van kunststof: het vereist weinig onderhoud, is relatief goedkoop en heeft een lange levensduur. Daarnaast is de isolatie van de dakkapel erg goed. Dat komt omdat de profielen van kunststof zijn opgebouwd uit verschillende ‘kamers’ met daarin verzinkt staal. Dit isoleert uitstekend, waardoor u uiteindelijk op de kosten bespaart.

Het enige onderhoud dat een kunststof dakkapel nodig heeft is een jaarlijkse reinigingsbeurt. Dit kunt u zelf doen of u schakelt hiervoor een vakman in.

Overweegt u ook een kunststof dakkapel te plaatsen? Start nu uw gratis offerteaanvraag en laat uw dakkapel plaatsen tegen lage kosten!

Houtlook of moderne uitstraling?

Een kunststof dakkapel in Assen heeft een moderne uitstraling en past daarom goed bij nieuwe woningen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat u bij een klassieke woning geen kunststof dakkapel kunt plaatsen! Met kunststof met houtlook krijgt uw dakkapel de uitstraling van hout en profiteert u toch van de voordelen van kunststof.

U heeft bovendien de keuze uit heel veel verschillende kleuren: zo kiest u eenvoudig iets dat past bij de rest van uw woning. Het is wel slim om hier goed over na te denken, want eenmaal geplaatst is de kunststof dakkapel niet meer eenvoudig van kleur te veranderen!

Kunststof dakkapel prijzen

De prijs voor een kunststof dakkapel van 2,5 meter breed ligt rond de €3.750,-. Voor houtlook ligt de prijs hoger, rond de €3.975,-.

Wilt u een kunststof dakkapel van 3 meter breed dan starten de prijzen rond de €4.200,-. Dakkapel van 3 meter met houtlook kosten gemiddeld €4.400,-.

Wilt u liever een kunststof dakkapel met houtlook? De prijzen hiervoor liggen iets hoger. Voor een breedte van 2,5 meter start de prijs vanaf €3.975,- en bij een dakkapel van 5 meter breed starten de prijzen rond de €6.000,-.

Wat kost een kunststof dakkapel in 2024?

Breedte kunststof dakkapel Prijs standaard kunststof dakkapel* Prijs houtlook kunststof dakkapel*
2,5 meter Vanaf €3.750,- Vanaf €3.975,-
3 meter Vanaf €4.200,- Vanaf €4.400,-
4 meter Vanaf €4.800,- Vanaf €5.200,-
5 meter Vanaf €5.500,- Vanaf €6.000,-

*Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en plaatsing. De exacte prijzen zijn sterk afhankelijk van de plaatser, de opties en de gebruikte materialen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan & ontdek de exacte prijzen!

Kunststof dakkapel Assen: nooit meer onderhoud!

Start uw gratis offerteaanvraag en vind een vakman bij u in de buurt!

polyester dakkapel Assen

Polyester dakkapel Assen

Een andere optie is een polyester dakkapel in Assen! Een polyester dakkapel is op veel vlakken vergelijkbaar met kunststof: het heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur.

Maar er is een belangrijk verschil!

Polyester dakkapellen worden alleen prefab gemaakt. Dat komt omdat polyester dakkapellen uit één onderdeel bestaan. Er zijn geen naden, waardoor er geen kans op lekkages is. Een polyester dakkapel wordt gemaakt aan de hand van een mal. Het polyester wordt hierin gegoten en als het uitgehard is blijft een kwalitatieve dakkapel over!

Heeft u interesse in een polyester dakkapel? Vraag snel gratis offertes aan en bespaar op de kosten!

Polyester dakkapel prijzen

De prijzen van een polyester dakkapel van 2,5 meter breed starten vanaf €4.250,-. Bij een breedte van 3 meter ligt de prijs rond de €5.250,- en voor een polyester dakkapel van 5 meter breed liggen de prijzen rond de €6.900,-.

Natuurlijk zijn deze prijzen grotendeels afhankelijk van het daktype, het tarief van de vakman en de overige materialen die hiervoor gebruikt werden. De kosten liggen hoger dan de prijzen van kunststof dakkapellen, maar daar staat tegenover dat polyester dakkapellen tot wel 50 jaar lang meegaan.

Wat kost een polyester dakkapel in 2024?

Breedte polyester dakkapel Gemiddelde prijzen*
2,5 meter Vanaf €4.250,-
3 meter Circa €5.250,-
4 meter Circa €6.200,-
5 meter Circa €6.900,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en plaatsing. De exacte prijzen zijn sterk afhankelijk van de plaatser, de opties en de gebruikte materialen. Vergelijk offertes en bespaar!

Geïnteresseerd in een polyester dakkapel in Assen?

Vergelijk offertes en vind de vakman met het beste aanbod!

houten dakkapel Assen

Houten dakkapel Assen

Het is ook mogelijk een houten dakkapel in Assen te plaatsen. Hout is zowel geschikt voor prefab als maatwerk en het heeft talloze voordelen. Allereerst is een houten dakkapel nu eenmaal heel stijlvol. Dat komt omdat hout een warme en authentieke uitstraling heeft: dit past goed bij klassieke woningen. Hoewel een houten dakkapel iets meer onderhoud vereist dan kunststof, is het wel een voordeel dat u de dakkapel eenvoudig van kleur verandert!

Daar komt nog bij dat een dakkapel van hout een goedkope dakkapel is! De prijzen van houten dakkapellen liggen een stuk lager dan de kosten van kunststof dakkapellen. Overweegt u een houten dakkapel te plaatsen? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot 40%!

Welke houtsoort?

Als u kiest voor een houten dakkapel, dan zijn verschillende houtsoorten mogelijk. Kies wel voor een kwalitatieve houtsoort, zodat u zeker weet dat de dakkapel zo lang mogelijk meegaat. Dit zijn een aantal populaire houtsoorten:

 • Western red cedar: afkomstig uit Westelijk Noord Amerika. Kleuren variëren van lichtgeel tot roodbruin en het hout heeft duurzaamheidsklasse 2.
 • Mahonie: dit kleuren van mahonie hout variëren van zalmkleurig tot dieprood of bruin en heeft een goudkleurige gloed. Het heeft duurzaamheidsklasse 2 en is goed bewerkbaar.
 • Afzelia: Afrikaans hout met een lichtoker tot bruinrode kleur. Dit hout heeft duurzaamheidsklasse 1 en is heel goed geschikt voor buitengebruik.
 • Merbau: de kleur van merbau varieert van geel tot oranjebruin. Het is van hoge kwaliteit en werkt nauwelijks, waardoor het veel gebruikt wordt voor houten dakkapellen.

Houten dakkapel prijzen

De prijzen van een houten dakkapel van 2,5 meter breed starten rond de €3.500,-. Houten dakkapellen van 3 meter breed kosten ongeveer €4.000,- en voor een dakkapel van 4 meter breed liggen de prijzen rond de €5.000,-. Wilt u een dubbele dakkapel van 5 meter breed? Dit kost ongeveer €5.600,-.

Let op: de prijzen van de houten dakkapellen zijn afhankelijk van de houtsoort die u kiest, de keuze voor een prefab of maatwerk dakkapel en natuurlijk de tarieven van de specialisten zelf.

Wat kost een houten dakkapel in 2024?

Breedte houten dakkapel Gemiddelde prijzen*
2,5 meter Vanaf €3.500,-
3 meter Circa €4.000,-
4 meter Circa €5.000,-
5 meter Circa €5.600,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, die per specialist verschillen. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend offertes en bespaar op de totaalprijs!

Houten dakkapel in Assen tegen de laagste prijs!

Kies zelf de vakman met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten.

zinken dakkapel Assen

Zinken dakkapel Assen

Een alternatief is een zinken dakkapel in Assen. Een zinken dakkapel kost vaak iets meer, maar daar krijgt u wel hoogstaande kwaliteit voor terug. De levensduur van een zinken dakkapel ligt rond de 50 tot 80 jaar! Daar komt bij dat zink eigenlijk geen onderhoud nodig heeft en een prachtige moderne en robuuste uitstraling heeft.

Ook goed om te weten dat een zinken dakkapel 100% recyclebaar is. Hiermee is het een hele duurzame keuze! Bovendien is een kleurvaste coating mogelijk, waardoor u zelf bepaalt welke kleur uw zinken dakkapel krijgt.

Weten wat het plaatsen van een zinken dakkapel ongeveer kost? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Zinken dakkapel kosten

Een zinken dakkapel is verkrijgbaar vanaf €4.500,-. Hierbij gaat het om een prefab dakkapel van 150 centimeter hoog en 250 centimeter breed. Deze is vooraf in de fabriek geproduceerd, waardoor het plaatsen ook erg snel en goedkoop is. Wilt u liever een zinken dakkapel op maat dan lopen de kosten verder op.

dakopbouw

Dakopbouw

Een dakkapel en een dakopbouw worden regelmatig door elkaar gehaald. Toch is een dakopbouw niet hetzelfde. Een dakopbouw houdt in dat u bovenop het dak bouwt: een extra verdieping bovenop de garage bijvoorbeeld. Een nokverhogende dakkapel noemen we ook wel eens een dakopbouw, omdat deze letterlijk boven op het dak wordt geplaatst.

Een dakopbouw heeft veel voordelen: zo creëert u hiermee praktisch een extra kamer. Dat komt van pas als u een extra slaap- of werkkamer wilt realiseren. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor een dakopbouw een stuk hoger liggen dan voor een dakkapel. Ook neemt de verbouwing meer tijd in beslag.

Dakopbouw kosten

De kosten van een dakopbouw liggen rond de €1.200,- per m². Voor dit bedrag laat u de dakopbouw casco opleveren. Wilt u een afgewerkte dakopbouw dan lopen de kosten verder op. Voor een dakopbouw van 20 m² ligt de totaalprijs rond de €24.000,-.

Nokverhoging

Met een nokverhoging verlegt u de nok van het dak. Dit houdt in dat u een kleine zolder eenvoudig transformeert tot extra werk- of slaapkamer met heel veel extra lichtinval. Dat komt omdat er ramen aan beide kanten van de nokverhoging komen te zitten!

Hoewel een verhoging duurder is dan een standaard dakkapel, stijgt uw woning ook meer in waarde. U verdient deze investering dus weer terug op het moment dat u uw woning wilt verkopen. Voor het plaatsen van een nokverhogende dakkapel heeft u eigenlijk altijd een vergunning nodig.

Nokverhoging kosten

Een eenzijdige nokverhoging van 5 meter kost ongeveer €7.500,- tot €10.000,-. Voor een tweezijdige nokverhoging liggen de prijzen rond de €14.000,- tot €17.500,-. Laat u een verhoging plaatsen op een plat dak? Voor een nokverhogende dakkapel van 25 m² liggen de kosten rond de €25.000,- tot €30.000,-.

Tips om te besparen op de kosten

Dakkapel laten plaatsen tegen de laagste kosten? Er zijn verschillende manieren om te besparen op de prijs. Kies bijvoorbeeld altijd voor een vakman bij u in de regio en bespaar zo op de voorrijkosten. Daarnaast is het slim om te kiezen voor een dakkapel die u vergunningsvrij mag plaatsen, zodat u niet voor een vergunning hoeft te betalen.

Zo bespaart u op de kosten van uw dakkapel:

 • Kies voor een prefab constructie met een plat dak.
 • Laat de dakkapel vergunningsvrij plaatsen.
 • Gebruik goedkope materialen en kies voor een kleine dakkapel.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en bespaar tot 40%!

Recent aangevraagde offertes

Prefab dakkapel plaatsen in Groningen
Kunststof dakkapel in Veendam
Dakkapel op maat plaatsen in Hoogezand
Houten dakkapel plaatsen in Stadskanaal
Kunststof dakkapel met houtlook plaatsen in - Winschoten
Nokverhoging aanbrengen in Delfzijl
Dakkapel met puntdak in Emmen
Polyester dakkapel in Leeuwarden
Zinken dakkapel in Sneek
Dakkapel renovatie in Heerenveen
Kunststof dakkapel (antraciet) - Assen
Dakkapel aftimmeren in Drachten

dakkapel bedrijf

Dakkapel Assen? Gratis dakkapel offertes!

Wilt u uw kleine dakkapel vervangen met een grotere? Of wilt u een nieuwe dakkapel plaatsen? Schakel snel een ervaren vakman in! Vergelijk gratis offertes van meerdere bedrijven om zo op de kosten te besparen. Kies zelf het dakkapel bedrijf met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten! Start nu uw gratis offerteaanvraag. Deze is bovendien helemaal vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit!

Handige externe websites:

Wij zijn u ook van dienst bij: